reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Taka ja uff to mnie to uspokoilo bo wyglada na to ze gutek urosl od ostatniego usg w 13 dni 16 mm. Wiec moze faktycznie ta roznica w datach wynika z roznic sprzetu i lekarzy. Bede spac spokojniej

reklama
@Takaja123 pewnie, ze zawsze warto probowac. Ja, choc juz nie zaliczam sie do mlodek ;) tez bede jeszcze probowac, kto wie, a moze kolejny cykl bedzie ten szczesliwy??
Dziewczynki, ktora nastepna do rozpakowania? Bo przypominam, ze ja chetna do przejecia brzuszka:-) :):tak: dodam, takiego z rozowymi kokardkami :D

@hona teraz lekarz powiedział, że pomoże mi i da wszystko na podtrzymanie,ale gwarancji nie da cóż. Jestem już przygotowana na wszystko. Mam luteine przepisania i jak tylko znajdę w ciążę mam zacząć brać. Zrobię badania i zobaczymy co wyjdzie. Dla mnie szokiem było to, że nic się nie działo, a serduszko ucichlo. Cóż już wiem, że nie zawsze jest źle jak coś się dzieje i odwrotnie :) jestem dobrej myśli musimy byc silne i dzielnie :*

@hona teraz lekarz powiedział, że pomoże mi i da wszystko na podtrzymanie,ale gwarancji nie da cóż. Jestem już przygotowana na wszystko. Mam luteine przepisania i jak tylko znajdę w ciążę mam zacząć brać. Zrobię badania i zobaczymy co wyjdzie. Dla mnie szokiem było to, że nic się nie działo, a serduszko ucichlo. Cóż już wiem, że nie zawsze jest źle jak coś się dzieje i odwrotnie :) jestem dobrej myśli musimy byc silne i dzielnie :*
Wspierajmy się razem w staraniach dziewczyny. :-)

@kari21 mówiłam Ci żebyś sobie popatrzyła na te kalkulatory crl, bo ewidentnie co sprzęt to inne te przeliczenia ;) i miałaś się po tym uspokoić :p też mi się wydaje że 1mm na dobę. Mnie uspokoił właśnie kalkulator, bo skoro jeden lekarz mówił że 22mm to 9+1 a potem po 3 dniach drugi mówi że 26mm to też 9+1 to stwierdziłam że nie możliwe ;) i wg kalkulatora pierwszy wynik to 8+5 a drugi 9+2 czyli idealnie ;)

reklama
Do góry