kb.karola90
Fanka BB :)
Ten początek strasznie się wlecze prawda?No właśnie napewno zakupie detektor, ale do 12 tygodnia jeszcze kupa czasu. Dzisiaj 4t6d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten początek strasznie się wlecze prawda?No właśnie napewno zakupie detektor, ale do 12 tygodnia jeszcze kupa czasu. Dzisiaj 4t6d
Dokładnie. Nawet jeszcze tydzień nie minął odkąd zrobiłam test, a byłam już 3 razy na becie hehe. Najchętniej przespałabym ten czas do 10 tygodnia, żeby ten najgorszy moment był już za mną.Ten początek strasznie się wlecze prawda?
Ja idę od razu bo musi mi wypisać heparyne. Dziewczyny jakie bierzecie witaminy? Kupiłabym to optimal prenatal ale trochę cena mnie powala, 240zl na miesiąc to dużo jak na witaminy..@Lu_cy Ja sobie obiecywałam, że na pierwszą wizytę pójdę w 7tc. Kończyło się najczęściej tym, że ok 6-7tc zaczynały się plamienia i w 7tc wizyt z USG miałam 3, potem weekend w szpitalu, gdzie też USG przy przyjęciu i wypisie. Potem zalecenie kontroli po 2 tygodniach - ale kto by tyle wytrzymał z niewiedzą, więc kolejna wizyta z USG w 9tc, a potem to już mniej więcej co 3-4 tygodnie.
Ja to bym chciala obudzić się chociaż w 30 tc...Dokładnie. Nawet jeszcze tydzień nie minął odkąd zrobiłam test, a byłam już 3 razy na becie hehe. Najchętniej przespałabym ten czas do 10 tygodnia, żeby ten najgorszy moment był już za mną.
Mi ginekolog kazala brac w czasie staran i na początku ciazy prenatal unoJa idę od razu bo musi mi wypisać heparyne. Dziewczyny jakie bierzecie witaminy? Kupiłabym to optimal prenatal ale trochę cena mnie powala, 240zl na miesiąc to dużo jak na witaminy..
Mój też tak polecał i leży mi nawet cała paczka. Tylko ja mam ten problem że moja homocysteina szaleje w 3 światy jak tylko zmniejsze dawkę b12. Dziś właśnie byłam sprawdzić jej poziom, na wieczór będą wyniki. Ten optimal skład ma super ale wykończy mnie to finansowo więc chyba się nie zdecydujeMi ginekolog kazala brac w czasie staran i na początku ciazy prenatal uno