reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki dziewczyny za wsparcie ,będę zdawac relacje na bieżąco i trzymam kciuki za starania ,używacie testów owu ?
W tym cyklu nie uzywalam, a Ty uzywalas ?
Ja poki co zaczelam ogarniac mierzenie temp. , ale zaczelam w 16dc wiec troche od du... strony wzielam sie za to. ;)
Przygotowuje sie do kolejnego cyklu i w kolejnym tez chce wykorzystać testy owu

reklama
@Lu_cy gratuluje;* trzymam kciuki. Odpoczywaj i dbaj o sievie. Magnez na pewno nie zaszkodzi ;)

@kasiulek77 trzymam tez kciuki za Ciebie ;* ja jestem po stracie w 23tc teraz akurat w trakcie staran. Dobrze, ze do nad dolaczylas. Dostaniesz duzo wsparcia ;*

@kari21 super [emoji7]
Boże 23 tydzień straszne ,współczuję Ci z całego serca ,ale trzeba iść do przodu i wierzyć że wkrótce się uda szczęśliwie donosić ciążę

Boże 23 tydzień straszne ,współczuję Ci z całego serca ,ale trzeba iść do przodu i wierzyć że wkrótce się uda szczęśliwie donosić ciążę
... niestety. Franek powinien urodzic sie jutro... ta mysl mnie zadrecza, ale powoli sie z tym godzimy. Urodzilam Franka z mezem przy boku, trzymalam na rekach, pozegnalam, pochowalam.... zawsze bedzie moim.pierwszym wyjatkowym synem, ktory czeka na mnie po drugiej stronie i w koncu sie spotkamy... ale teraz probuje zostac mama ziemskiego dziecka i mam nadzieje, ze w koncu bedzie mi to dane.
Trzymam kciuki za Ciebie ;*

... niestety. Franek powinien urodzic sie jutro... ta mysl mnie zadrecza, ale powoli sie z tym godzimy. Urodzilam Franka z mezem przy boku, trzymalam na rekach, pozegnalam, pochowalam.... zawsze bedzie moim.pierwszym wyjatkowym synem, ktory czeka na mnie po drugiej stronie i w koncu sie spotkamy... ale teraz probuje zostac mama ziemskiego dziecka i mam nadzieje, ze w koncu bedzie mi to dane.
Trzymam kciuki za Ciebie ;*
Jesteś dzielną osobą. Masz dużo siły. Teraz będziemy się wspierać w staraniach :-)

reklama
Do góry