reklama
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny,chciałabym dołączyć do Was ,jestem po dwóch stratach w 8 i 10 tyg, pierwsza w lipcu 2017 puste jajo poroniłam samoistnie ale konieczne było łyżeczkowanie ,druga ciąża rozwijała się super do 8 tyg w 6+0 było piękne serduszko ,a w 10 tyg dowiedziałam się że przestało bić ,było to poprzedzone różowym śluzem ,znów łyżeczkowanie w maju br ...i teraz ...wczoraj w 3+4 zrobiłam test 3-4 dni przed planowaną @ ,bolały piersi od kilku dni ,kłucia macicy ,i mam pozytyw..wielką radość jak i wielki strach ,biorę narazie kwas metylowany Wit z grupy b też metyle , d3,magnez,jod,duphaston i acard ,jutro pójdę na bętę i do gin ,może zapisze heparynę .
@Lu_cy ja też od kilku dni czuję jajnik z którego była owu i to dość mocno ,musiałam nospe wziąć tak ciągnie ,jedynie leżenie pomogło ,bolą też plecy ,bądźmy dobrej myśli ,a powiedzcie dziewczyny ile poronień przeszłoście?tak bardzo chcę ta ciążę donosić
@Lu_cy ja też od kilku dni czuję jajnik z którego była owu i to dość mocno ,musiałam nospe wziąć tak ciągnie ,jedynie leżenie pomogło ,bolą też plecy ,bądźmy dobrej myśli ,a powiedzcie dziewczyny ile poronień przeszłoście?tak bardzo chcę ta ciążę donosić
Ostatnia edycja:
Lu_cy
Tutaj napewno otrzymasz wsparcie. Ja jestem po 1 poronieniu, serduszko przestało bić w okolicach połowy 8 tygodnia, w 10 tygodniu miałam zabieg. Też mam nadzieję że teraz już będzie dobrzeWitajcie dziewczyny,chciałabym dołączyć do Was ,jestem po dwóch stratach w 8 i 10 tyg, pierwsza w lipcu 2017 puste jajo poroniłam samoistnie ale konieczne było łyżeczkowanie ,druga ciąża rozwijała się super do 8 tyg w 6+0 było piękne serduszko ,a w 10 tyg dowiedziałam się że przestało bić ,było to poprzedzone różowym śluzem ,znów łyżeczkowanie w maju br ...i teraz ...wczoraj w 3+4 zrobiłam test 3-4 dni przed planowaną @ ,bolały piersi od kilku dni ,kłucia macicy ,i mam pozytyw..wielką radość jak i wielki strach ,biorę narazie kwas metylowany Wit z grupy b też metyle , d3,mahnez,jod,duphaston i acard ,jutro pójdę na będę i do gin ,może zapisze heparynę .
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
1
183785
Gość
Super. Wszystko w porządku?Nasz gucio z dzis Zobacz załącznik 907373
1
183785
Gość
Kasiulek 77. Ja przeszłam jedno poronienie w 9 tygodniu ciąży. Serduszko przestało bić.
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Dagmarka narazie ok, dopiero 10+2 dzis wiec to tylko takie usg podgladowe. Zobaczymy na genetycznym w 13 tyg co tam slychac
1
183785
Gość
Ładnie już zleciało. :-)Dagmarka narazie ok, dopiero 10+2 dzis wiec to tylko takie usg podgladowe. Zobaczymy na genetycznym w 13 tyg co tam slychac
Oczekujaca123
@Lu_cy gratuluje;* trzymam kciuki. Odpoczywaj i dbaj o sievie. Magnez na pewno nie zaszkodziDagmarka narazie ok, dopiero 10+2 dzis wiec to tylko takie usg podgladowe. Zobaczymy na genetycznym w 13 tyg co tam slychac
@kasiulek77 trzymam tez kciuki za Ciebie ;* ja jestem po stracie w 23tc teraz akurat w trakcie staran. Dobrze, ze do nad dolaczylas. Dostaniesz duzo wsparcia ;*
@kari21 super [emoji7]
reklama
Kasiulek 77
Dzięki dziewczyny za wsparcie ,będę zdawac relacje na bieżąco i trzymam kciuki za starania ,używacie testów owu ?