reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Najbardziej stresujące są te bóle jak na @. Ja nie wiem że niektóre babeczki nawet nie wiedzą że są w ciąży. Nic nie boli, nie kuje :)

reklama
Witajcie dziewczyny,chciałabym dołączyć do Was ,jestem po dwóch stratach w 8 i 10 tyg, pierwsza w lipcu 2017 puste jajo poroniłam samoistnie ale konieczne było łyżeczkowanie ,druga ciąża rozwijała się super do 8 tyg w 6+0 było piękne serduszko ,a w 10 tyg dowiedziałam się że przestało bić ,było to poprzedzone różowym śluzem ,znów łyżeczkowanie w maju br ...i teraz ...wczoraj w 3+4 zrobiłam test 3-4 dni przed planowaną @ ,bolały piersi od kilku dni ,kłucia macicy ,i mam pozytyw..wielką radość jak i wielki strach ,biorę narazie kwas metylowany Wit z grupy b też metyle , d3,magnez,jod,duphaston i acard ,jutro pójdę na bętę i do gin ,może zapisze heparynę .
@Lu_cy ja też od kilku dni czuję jajnik z którego była owu i to dość mocno ,musiałam nospe wziąć tak ciągnie ,jedynie leżenie pomogło ,bolą też plecy ,bądźmy dobrej myśli ,a powiedzcie dziewczyny ile poronień przeszłoście?tak bardzo chcę ta ciążę donosić

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny,chciałabym dołączyć do Was ,jestem po dwóch stratach w 8 i 10 tyg, pierwsza w lipcu 2017 puste jajo poroniłam samoistnie ale konieczne było łyżeczkowanie ,druga ciąża rozwijała się super do 8 tyg w 6+0 było piękne serduszko ,a w 10 tyg dowiedziałam się że przestało bić ,było to poprzedzone różowym śluzem ,znów łyżeczkowanie w maju br ...i teraz ...wczoraj w 3+4 zrobiłam test 3-4 dni przed planowaną @ ,bolały piersi od kilku dni ,kłucia macicy ,i mam pozytyw..wielką radość jak i wielki strach ,biorę narazie kwas metylowany Wit z grupy b też metyle , d3,mahnez,jod,duphaston i acard ,jutro pójdę na będę i do gin ,może zapisze heparynę .
@Lu_cy ja też od kilku dni czuję jajnik z którego była owu i to dość mocno ,musiałam nospe wziąć tak ciągnie ,jedynie leżenie pomogło ,bolą też plecy ,bądźmy dobrej myśli ,a powiedzcie dziewczyny ile poronień przeszłoście?tak bardzo chcę ta ciążę donosić
Tutaj napewno otrzymasz wsparcie. Ja jestem po 1 poronieniu, serduszko przestało bić w okolicach połowy 8 tygodnia, w 10 tygodniu miałam zabieg. Też mam nadzieję że teraz już będzie dobrze :)

Nasz gucio z dzis :)
PicsArt_10-14-12.09.52.jpg

Załączniki

• PicsArt_10-14-12.09.52.jpg
    PicsArt_10-14-12.09.52.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 324
Dagmarka narazie ok, dopiero 10+2 dzis wiec to tylko takie usg podgladowe. Zobaczymy na genetycznym w 13 tyg co tam slychac
@Lu_cy gratuluje;* trzymam kciuki. Odpoczywaj i dbaj o sievie. Magnez na pewno nie zaszkodzi ;)

@kasiulek77 trzymam tez kciuki za Ciebie ;* ja jestem po stracie w 23tc teraz akurat w trakcie staran. Dobrze, ze do nad dolaczylas. Dostaniesz duzo wsparcia ;*

@kari21 super [emoji7]

reklama
Do góry