reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 super :) fajnie ze masz pewność że dzieciaczek żyje. Ja bardzo mocno chce wierzyć że tym razem będzie okej :) ale strach i tak jest i on będzie do końca już...
Ja mimo wszystko namawiam do kupna detektora ;) dzisiaj miałam piękny sen...urodziłam w nim przepiękna córeczkę...nie chciałam się z niego obudzić. Tak ja tuliłam i całowałam, byłam taka szczęśliwa a Ona taka cudowna :) i oby to był sen proroczy :)

@Dagmarka1991 ogromny mam brzuszek :)

reklama
Cześć dziewczyny, pisze dopiero teraz bo chciałam najpierw zrobić przyrost. Udało mi się po 7 miesiącach zobaczyć II kreski :) po wczorajszym badaniu przyrost 194%. W środę idę do lekarza, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze tym razem.
Suuuuper :) gratuluję serdecznie :) Musi być dobrze :) a który to będzie tc? Musisz być od początku obstawiona lekami?

Suuuuper :) gratuluję serdecznie :) Musi być dobrze :) a który to będzie tc? Musisz być od początku obstawiona lekami?
Tak. Narazie biorę duphaston i acard. Będę jeszcze heparyne przyjmować. W czwartek w dniu spodziewanej @ zrobiłam test i wyszedł cień cienia. Wieczorem zrobiłam betę i wyszło 29. Wczoraj powtórzone 87. Także to dopiero sam początek. 4t4d a owulacje miałam późno więc może dlatego ta beta jest niska. Ważne że przyrost 194%

Tak. Narazie biorę duphaston i acard. Będę jeszcze heparyne przyjmować. W czwartek w dniu spodziewanej @ zrobiłam test i wyszedł cień cienia. Wieczorem zrobiłam betę i wyszło 29. Wczoraj powtórzone 87. Także to dopiero sam początek. 4t4d a owulacje miałam późno więc może dlatego ta beta jest niska. Ważne że przyrost 194%
Dokładnie, najważniejszy jest przyrost, bo ilościowo to u każdej kobiety jest inaczej i zależy też od tego kiedy byla owu :) Ja w 4+2tc miałam bete ponad 6tys. Ale ciąża od początku i tydzień starsza wg USG, test wyszedł mi w 3+6tc i to z dwiema wyraźnymi krechami a w 5+2tc bilo juz serduszko :) Jesteś obstawiona lekami wiec musi być dobrze, nie ma innej opcji :)

Dokładnie, najważniejszy jest przyrost, bo ilościowo to u każdej kobiety jest inaczej i zależy też od tego kiedy byla owu :) Ja w 4+2tc miałam bete ponad 6tys. Ale ciąża od początku i tydzień starsza wg USG, test wyszedł mi w 3+6tc i to z dwiema wyraźnymi krechami a w 5+2tc bilo juz serduszko :) Jesteś obstawiona lekami wiec musi być dobrze, nie ma innej opcji :)
Mam taką nadzieję chociaż boję się okropnie. W nocy pobolewa mnie brzuch, nie wiem czy wziąć magnez czy coś innego. Muszę jakoś wytrwać do środy. Mam też schize że to ciąża pozamaciczna, bo kuje mnie czasem jajnik z którego była owulacja. Doszukuje się we wszystkim jak wariatka :)

Mam taką nadzieję chociaż boję się okropnie. W nocy pobolewa mnie brzuch, nie wiem czy wziąć magnez czy coś innego. Muszę jakoś wytrwać do środy. Mam też schize że to ciąża pozamaciczna, bo kuje mnie czasem jajnik z którego była owulacja. Doszukuje się we wszystkim jak wariatka :)
Że spokojem. Mnie na początku też bolało podbrzusze jak na okres i jajniki bardzo mnie.bolały chyba nawet oba ale.dokładnie nie pamiętam. Myślę że magnez możesz spokojnie wziąć bo to nie zaszkodzi i w razie czego nospe. Ale ja bym na Twoim miejscu się położyła i odpoczywala :)
A co do Twojego "wariactwa", post stracie chyba wszystkie jesteśmy w pewnien sposób "wariatkami" :) tylko nie obrazcie się Dziewczyny :)

Że spokojem. Mnie na początku też bolało podbrzusze jak na okres i jajniki bardzo mnie.bolały chyba nawet oba ale.dokładnie nie pamiętam. Myślę że magnez możesz spokojnie wziąć bo to nie zaszkodzi i w razie czego nospe. Ale ja bym na Twoim miejscu się położyła i odpoczywala :)
Wczoraj przelezalam praktycznie cały dzień i dzisiaj nie czuje żadnego bólu. Mam jeszcze jakieś magne b6 to jest chyba sprawdzone w ciąży to wezmę

reklama
Do góry