kb.karola90
Fanka BB :)
Ja myślę pozytywnie chciałabym żeby była już końcówka marcaBędzie dobrze musi być dobrze .Włącz pozytywne myślenie u mnie też będzie stres ogromny ale on nam nie pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślę pozytywnie chciałabym żeby była już końcówka marcaBędzie dobrze musi być dobrze .Włącz pozytywne myślenie u mnie też będzie stres ogromny ale on nam nie pomaga
Daj proszę znać jak się potoczyła ta sprawa bo jestem teraz na bieżąco w temacie i dałabym sobie uciąć głowę ze jeśli awidność jest wysoka to znaczy ze przechodzilas toxo przed ciążą.
Dziewczyny jesteście kochane! Dziękuję wam za wszystkie kciuki i modlitwę.
Ja już po wizycie. Dzidziuś ma 22mm, serduszko pięknie bije jak usłyszałam to aż się popłakałam. Wg usg 9+1 więc nadrobił dzidziołek dwa dni następna wizyta w piątek u mojego magika i mam nadzieję że też będzie w porządku
@kb.karola90 ale piekna focia <3 super extra, @Marika92 obledny Maksio jest mega
To ja sie pochwale swoim arbuzem jutro zaczynamy 32 tc Szymuś troche wiekszy niz pokazuje wiek ( w 29+4 mial 1600 gr), ostatnio termin mi wskoczyl na 23.11 ale w karcie ciazy mam 5.12 z prenatalnych 2.12 zobaczymy kiedy sie wykluje, 3majcie prosze kciuki zeby wszystko bylo dalej dobrze, @roki_1991 kciuki za wizyte:* i kciuki wszystkim rosnącym fasolinkom i starczkom:*
Hej daje znac po usg. Nie wiedza skad plamienia, nie ma krwiaka, malenstwo rosnie idealnie a nawet nadrobilo 1 dzien od ostatniego usg, ma 2cm crl i ksztalt tzw balwanka- widac juz zarys dzidzi i osobno glowke z usg dokladnie dzis 8+3
Dziewczyny jesteście kochane! Dziękuję wam za wszystkie kciuki i modlitwę.
Ja już po wizycie. Dzidziuś ma 22mm, serduszko pięknie bije jak usłyszałam to aż się popłakałam. Wg usg 9+1 więc nadrobił dzidziołek dwa dni następna wizyta w piątek u mojego magika i mam nadzieję że też będzie w porządku
@Totois30 wygladasz cudownie!!!
Będę trzymać kciuki. Ja narazie walczę o przywrócenie miesiączkowania. Od jutra luteina pod język.
@kari21 mocno trzymam za Was kciuki :* no musi sie udać!!!
@roki_1991 gratuluję wizyty - oby takie wieści po każdej wizycie
Ja juz po operacji serca - odczekam 1 cykl zeby "dojść do siebie" i dzialamy
U mnie wlasnie mija rok od poronienia...