reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Daj proszę znać jak się potoczyła ta sprawa bo jestem teraz na bieżąco w temacie i dałabym sobie uciąć głowę ze jeśli awidność jest wysoka to znaczy ze przechodzilas toxo przed ciążą.

Mój ginekolog stwierdził że przechorowalam i IgG i IgM ma prawo Jeszce wzrastać. Natomiast nie wiem kiedy chorowałam. Wyzyty jeszcze nie miałam to tylko konsultacja przez tel na szybko że tak powiem. Czyli miałaś rację, że przechorowalam. Jeszcze chacialabym wiedzieć kiedy to przeszłam. Ale to już na wizycie na spokojnie dopytam.

Dziewczyny jesteście kochane! Dziękuję wam za wszystkie kciuki i modlitwę.
Ja już po wizycie. Dzidziuś ma 22mm, serduszko pięknie bije :D jak usłyszałam to aż się popłakałam. Wg usg 9+1 więc nadrobił dzidziołek dwa dni ;) następna wizyta w piątek u mojego magika i mam nadzieję że też będzie w porządku :)

Ja już po wizycie. Dzidziuś ma 22mm, serduszko pięknie bije :D jak usłyszałam to aż się popłakałam. Wg usg 9+1 więc nadrobił dzidziołek dwa dni ;) następna wizyta w piątek u mojego magika i mam nadzieję że też będzie w porządku :)

Gratuluję z całego serca :)
Teraz już wszystko będzie dobrze. Będę pamiętać o Was w modlitwie. Dałaś mi ogromną nadzieję na to że może być dobrze.

@kb.karola90 ale piekna focia <3 super extra, @Marika92 obledny Maksio jest mega:):):):)
To ja sie pochwale swoim arbuzem ;) jutro zaczynamy 32 tc Szymuś troche wiekszy niz pokazuje wiek ( w 29+4 mial 1600 gr), ostatnio termin mi wskoczyl na 23.11 ale w karcie ciazy mam 5.12 z prenatalnych 2.12 zobaczymy kiedy sie wykluje, 3majcie prosze kciuki zeby wszystko bylo dalej dobrze, @roki_1991 kciuki za wizyte:* i kciuki wszystkim rosnącym fasolinkom i starczkom:*

@Totois30 wygladasz cudownie!!!

Hej daje znac po usg. Nie wiedza skad plamienia, nie ma krwiaka, malenstwo rosnie idealnie a nawet nadrobilo 1 dzien od ostatniego usg, ma 2cm crl i ksztalt tzw balwanka- widac juz zarys dzidzi i osobno glowke :) z usg dokladnie dzis 8+3

@kari21 mocno trzymam za Was kciuki :* no musi sie udać!!!

@roki_1991 gratuluję wizyty - oby takie wieści po każdej wizycie :)

Ja juz po operacji serca - odczekam 1 cykl zeby "dojść do siebie" i dzialamy :)

U mnie wlasnie mija rok od poronienia...

reklama
Do góry