reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kasiula222 @roki_1991 @kari21 który u Was dzisiaj tc? U mnie już 10+4tc/11+4tc :) wole ta opcje wg USG :) Ale bardzo każdym usg Dzidziuś jest równo o tydzień starszy niż wg OM także po usg prenatalnych będę brać juz ta datę brać pod uwagę :)

@roki_1991 trzymam kciuki za wizytę :) ten stres przed wizytą jest okropny :/ ale zobaczysz, wszystko będzie dobrze :)

reklama
@kasiula222 @kb.karola90 wizyta o 15.45 plus pewnie jakiś mały poślizg plus czas na powrót, co przy tych remontach dróg które się u nas dzieją, potrwa przynajmniej do 18... Dam znać po wizycie.
@kb.karola90 u mnie wg OM dziś jest 9+5, na usg powinno być 8+6, a jak będzie to się okaże popołudniu.... A kiedy ty masz prenatalne?? Pewnie już za chwilę sądząc po tym że na usg już taki wielki krasnal jest ;)

@kasiula222 @roki_1991 @kari21 który u Was dzisiaj tc? U mnie już 10+4tc/11+4tc :) wole ta opcje wg USG :) Ale bardzo każdym usg Dzidziuś jest równo o tydzień starszy niż wg OM także po usg prenatalnych będę brać juz ta datę brać pod uwagę :)

@roki_1991 trzymam kciuki za wizytę :) ten stres przed wizytą jest okropny :/ ale zobaczysz, wszystko będzie dobrze :)
Karola u mnie dzidzia była młodsza o tydzień prawie bo puzno owulacja była według aplikacji 9+1 ale zobaczymy teraz na USG .
Roki ale Tobie fajnie że już dziś wizyta też bym chciała by wiedziec coś .

@kasiula222 @kb.karola90 wizyta o 15.45 plus pewnie jakiś mały poślizg plus czas na powrót, co przy tych remontach dróg które się u nas dzieją, potrwa przynajmniej do 18... Dam znać po wizycie.
@kb.karola90 u mnie wg OM dziś jest 9+5, na usg powinno być 8+6, a jak będzie to się okaże popołudniu.... A kiedy ty masz prenatalne?? Pewnie już za chwilę sądząc po tym że na usg już taki wielki krasnal jest ;)
Prenatalne mam 19.10 , według OM będzie to 13+0. Ale.chyba jajo zniose do tego czasu...

@kasiula222 ja bym chciała być już po wizycie... Bo przed wizytą, sama wiesz jak jest... Boję się usłyszeć najgorsze. I w żaden sposób nie da się na to przygotować niestety... Ty wizyta za tydzień w poniedziałek? Dobrze pamiętam w końcu? :p
@kb.karola90 to 2.5tygodnia. Oj wierzę że będzie się ciągnąć..
Laski, no musimy dać radę i jakoś się tu zarazac optymizmem, bo inaczej zwariujemy :p

Trzymamy z Maksiem kciuki za każdą fasolkę <3 niech rosną w siłę :)
_20181001_121535.JPG

Załączniki

• _20181001_121535.JPG
    _20181001_121535.JPG
    97,3 KB · Wyświetleń: 331
@kasiula222 ja bym chciała być już po wizycie... Bo przed wizytą, sama wiesz jak jest... Boję się usłyszeć najgorsze. I w żaden sposób nie da się na to przygotować niestety... Ty wizyta za tydzień w poniedziałek? Dobrze pamiętam w końcu? [emoji14]
@kb.karola90 to 2.5tygodnia. Oj wierzę że będzie się ciągnąć..
Laski, no musimy dać radę i jakoś się tu zarazac optymizmem, bo inaczej zwariujemy :p
Tak w poniedziałek ;) dobrze pamiętasz .

reklama
U mnie owu była 16-17dc, także ta ciąża nie powinna być aż 6 dni młodsza, ale miałam dwie wizyty w odstępie 6 dni i dzidzia o tyle urosła, także tym się nie martwię :) martwię się czy nadal wszystko jest w porządku... Chociaż wczoraj wieczór miałam takie mdłości że masakra....

Do góry