reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kasiula222 @roki_1991 @kari21 który u Was dzisiaj tc? U mnie już 10+4tc/11+4tc :) wole ta opcje wg USG :) Ale bardzo każdym usg Dzidziuś jest równo o tydzień starszy niż wg OM także po usg prenatalnych będę brać juz ta datę brać pod uwagę :)

@roki_1991 trzymam kciuki za wizytę :) ten stres przed wizytą jest okropny :/ ale zobaczysz, wszystko będzie dobrze :)

reklama
@kasiula222 @kb.karola90 wizyta o 15.45 plus pewnie jakiś mały poślizg plus czas na powrót, co przy tych remontach dróg które się u nas dzieją, potrwa przynajmniej do 18... Dam znać po wizycie.
@kb.karola90 u mnie wg OM dziś jest 9+5, na usg powinno być 8+6, a jak będzie to się okaże popołudniu.... A kiedy ty masz prenatalne?? Pewnie już za chwilę sądząc po tym że na usg już taki wielki krasnal jest ;)

@kasiula222 @roki_1991 @kari21 który u Was dzisiaj tc? U mnie już 10+4tc/11+4tc :) wole ta opcje wg USG :) Ale bardzo każdym usg Dzidziuś jest równo o tydzień starszy niż wg OM także po usg prenatalnych będę brać juz ta datę brać pod uwagę :)

@roki_1991 trzymam kciuki za wizytę :) ten stres przed wizytą jest okropny :/ ale zobaczysz, wszystko będzie dobrze :)
Karola u mnie dzidzia była młodsza o tydzień prawie bo puzno owulacja była według aplikacji 9+1 ale zobaczymy teraz na USG .
Roki ale Tobie fajnie że już dziś wizyta też bym chciała by wiedziec coś .

@kasiula222 @kb.karola90 wizyta o 15.45 plus pewnie jakiś mały poślizg plus czas na powrót, co przy tych remontach dróg które się u nas dzieją, potrwa przynajmniej do 18... Dam znać po wizycie.
@kb.karola90 u mnie wg OM dziś jest 9+5, na usg powinno być 8+6, a jak będzie to się okaże popołudniu.... A kiedy ty masz prenatalne?? Pewnie już za chwilę sądząc po tym że na usg już taki wielki krasnal jest ;)
Prenatalne mam 19.10 , według OM będzie to 13+0. Ale.chyba jajo zniose do tego czasu...

@kasiula222 ja bym chciała być już po wizycie... Bo przed wizytą, sama wiesz jak jest... Boję się usłyszeć najgorsze. I w żaden sposób nie da się na to przygotować niestety... Ty wizyta za tydzień w poniedziałek? Dobrze pamiętam w końcu? :p
@kb.karola90 to 2.5tygodnia. Oj wierzę że będzie się ciągnąć..
Laski, no musimy dać radę i jakoś się tu zarazac optymizmem, bo inaczej zwariujemy :p

Trzymamy z Maksiem kciuki za każdą fasolkę <3 niech rosną w siłę :)
_20181001_121535.JPG

Załączniki

• _20181001_121535.JPG
    _20181001_121535.JPG
    97,3 KB · Wyświetleń: 344
@kasiula222 ja bym chciała być już po wizycie... Bo przed wizytą, sama wiesz jak jest... Boję się usłyszeć najgorsze. I w żaden sposób nie da się na to przygotować niestety... Ty wizyta za tydzień w poniedziałek? Dobrze pamiętam w końcu? [emoji14]
@kb.karola90 to 2.5tygodnia. Oj wierzę że będzie się ciągnąć..
Laski, no musimy dać radę i jakoś się tu zarazac optymizmem, bo inaczej zwariujemy :p
Tak w poniedziałek ;) dobrze pamiętasz .

reklama
U mnie owu była 16-17dc, także ta ciąża nie powinna być aż 6 dni młodsza, ale miałam dwie wizyty w odstępie 6 dni i dzidzia o tyle urosła, także tym się nie martwię :) martwię się czy nadal wszystko jest w porządku... Chociaż wczoraj wieczór miałam takie mdłości że masakra....

Do góry