reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Roki tak się cieszę że jest dobrze ;)) widzisz mówiłam ...
Ja dziś powtarzałam glukozę i już panikuje bo wyszła 98 przy normie do 100 . Maskara jescze mi cukrzycy brakuje . Jutro idę na wypicie glukozy . Ehh jak nie ciśnienie to glukoza ..maskara ...

Dziewczyny jesteście kochane! Dziękuję wam za wszystkie kciuki i modlitwę.
Ja już po wizycie. Dzidziuś ma 22mm, serduszko pięknie bije :D jak usłyszałam to aż się popłakałam. Wg usg 9+1 więc nadrobił dzidziołek dwa dni ;) następna wizyta w piątek u mojego magika i mam nadzieję że też będzie w porządku :)
No to pięknie:) Bardzo sie cieszę kochana razem z Toba:)

Czesc dziewczyny :) Jestem po ostatnich prenatalnych. Wszystko oki :) Jeju jak sie cieszę:) Ponad 1,5 kg szczęścia... W ciagu ostatnich 3 tygodni przybrał 500g. Ja od poczatku ciazy mam minus 10kg. Wszystkie pomiary w normie. Termin sie przesunal na 7.12, z 16.12 więc jest szansa że będę w święta w domku :) Niestety w moczu wyszly mi ciala ketonowe - nie wiecie skąd to moze byc?

Roki tak się cieszę że jest dobrze ;)) widzisz mówiłam ...
Ja dziś powtarzałam glukozę i już panikuje bo wyszła 98 przy normie do 100 . Maskara jescze mi cukrzycy brakuje . Jutro idę na wypicie glukozy . Ehh jak nie ciśnienie to glukoza ..maskara ...
Z glukozą trzeba uważać. A co jadłaś dzień przed? Mi na czczo wyszła 90, insulina 11 i Pani ginekolog zapisała mi glucophage 1000. Nie była zadowolona z mojego wyniku.

reklama
Do góry