reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@martakratka myśl pozytywnie i ciesz się każdym dniem maluszka a brzuszku :) ani się nie obejrzysz a nie będziesz wiedziała w co ręce włożyć :D synuś na pewno jest zdrowy i na pewno chciałbym żeby mamusia myślała że tak jest :) jeszcze kilka tyg i zobaczysz zdrowego różowego bobasa :D poród Sn??

@martaktatka ja to niekiedy mam wrazenie ze ta ciaza to sen ze obudze sie i okaze się ze nie jestem w ciąży. Calkiem inaczej ją przechodze niz poprzednie cieszę sie bardzo,codziennie slucham serduszka juz bym chciala kompletowac wyprawke ogladam ciuszki itd a ciagle to jeszcze tak do mnie nie dociera tak jal bym bala sie cieszyć

@kasiula222 a ty kiedy wizyta?? Bo już nie pamiętam....

Ja właśnie wróciłam z poprawin :D zastrzyk zrobiony, także zaraz do spania ;)
Ja też się nie mogę doczekać moich zastrzyków :-) Już 1/4 tabletki bromergonu biorę - dobrze się czuję. :-) Od 3 paź. rozpoczynam branie luteiny pod język. Miejmy nadzieję, że ta wywołana @ przyjdzie. Co to się porobiło, żeby ostatni normalny okres był w lipcu.

@Dagmarka1991 ja po pierwszym poronieniu 27.04 przez tydzień nie krwawilam/nie plamiłam, po tygodniu się zaczęło i przez kolejne 5tyg cały czas z podpaska i cały czas coś na niej było. Raz mniej raz więcej, ale nie był to okres. Poszłam do mojej gin a ta mi mówi że skrzepy są i że muszę mieć kolejny zabieg bo mój organizm sobie z tym nie radzi. Więc początkiem czerwca miałam kolejny zabieg a okres przyszedł w drugiej połowie lipca dopiero. Także rozumiem Twój ból i zdenerwowanie bo sama długo nie mogłam wrócić do normalności.... Tak chciałam wtedy zacząć starania a tu nie było okresu... Ale masz leki, badania zrobiłaś, lekarz działa, także teraz już idzie w dobrym kierunku ;)
Nie wiem czemu nie możesz się doczekać zastrzyków :p ja mam takie piękne siniaki na brzuchu że wstyd go pokazywać nawet u lekarza :(

@Dagmarka1991 ja po pierwszym poronieniu 27.04 przez tydzień nie krwawilam/nie plamiłam, po tygodniu się zaczęło i przez kolejne 5tyg cały czas z podpaska i cały czas coś na niej było. Raz mniej raz więcej, ale nie był to okres. Poszłam do mojej gin a ta mi mówi że skrzepy są i że muszę mieć kolejny zabieg bo mój organizm sobie z tym nie radzi. Więc początkiem czerwca miałam kolejny zabieg a okres przyszedł w drugiej połowie lipca dopiero. Także rozumiem Twój ból i zdenerwowanie bo sama długo nie mogłam wrócić do normalności.... Tak chciałam wtedy zacząć starania a tu nie było okresu... Ale masz leki, badania zrobiłaś, lekarz działa, także teraz już idzie w dobrym kierunku ;)
Nie wiem czemu nie możesz się doczekać zastrzyków [emoji14] ja mam takie piękne siniaki na brzuchu że wstyd go pokazywać nawet u lekarza :(
Ja też mam siniaki szczególnie po jednej stronie .. nie wiem od czego to zależy czasem jest siniak a czasem nie .

reklama
Nie wiem czemu nie możesz się doczekać zastrzyków :p ja mam takie piękne siniaki na brzuchu że wstyd go pokazywać nawet u lekarza :(
Umówiłam badanie nasienia męża na 08 października. :-)

Do góry