kb.karola90
Fanka BB :)
Ja nie biorę heparynyChodziło mi o heparynę, chyba że coś pomyliłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie biorę heparynyChodziło mi o heparynę, chyba że coś pomyliłam.
Ja w poniedziałek za tydzień...@kasiula222 a ty kiedy wizyta?? Bo już nie pamiętam....
Ja właśnie wróciłam z poprawin zastrzyk zrobiony, także zaraz do spania
Pomyliło mi się z roki. Bardzo przepraszam. Duży natłok informacji. :-*Ja nie biorę heparyny
Ja też się nie mogę doczekać moich zastrzyków :-) Już 1/4 tabletki bromergonu biorę - dobrze się czuję. :-) Od 3 paź. rozpoczynam branie luteiny pod język. Miejmy nadzieję, że ta wywołana @ przyjdzie. Co to się porobiło, żeby ostatni normalny okres był w lipcu.@kasiula222 a ty kiedy wizyta?? Bo już nie pamiętam....
Ja właśnie wróciłam z poprawin zastrzyk zrobiony, także zaraz do spania
Ja też mam siniaki szczególnie po jednej stronie .. nie wiem od czego to zależy czasem jest siniak a czasem nie .@Dagmarka1991 ja po pierwszym poronieniu 27.04 przez tydzień nie krwawilam/nie plamiłam, po tygodniu się zaczęło i przez kolejne 5tyg cały czas z podpaska i cały czas coś na niej było. Raz mniej raz więcej, ale nie był to okres. Poszłam do mojej gin a ta mi mówi że skrzepy są i że muszę mieć kolejny zabieg bo mój organizm sobie z tym nie radzi. Więc początkiem czerwca miałam kolejny zabieg a okres przyszedł w drugiej połowie lipca dopiero. Także rozumiem Twój ból i zdenerwowanie bo sama długo nie mogłam wrócić do normalności.... Tak chciałam wtedy zacząć starania a tu nie było okresu... Ale masz leki, badania zrobiłaś, lekarz działa, także teraz już idzie w dobrym kierunku
Nie wiem czemu nie możesz się doczekać zastrzyków [emoji14] ja mam takie piękne siniaki na brzuchu że wstyd go pokazywać nawet u lekarza
Umówiłam badanie nasienia męża na 08 października. :-)@Dagmarka1991 ja po pierwszym poronieniu 27.04 przez tydzień nie krwawilam/nie plamiłam, po tygodniu się zaczęło i przez kolejne 5tyg cały czas z podpaska i cały czas coś na niej było. Raz mniej raz więcej, ale nie był to okres. Poszłam do mojej gin a ta mi mówi że skrzepy są i że muszę mieć kolejny zabieg bo mój organizm sobie z tym nie radzi. Więc początkiem czerwca miałam kolejny zabieg a okres przyszedł w drugiej połowie lipca dopiero. Także rozumiem Twój ból i zdenerwowanie bo sama długo nie mogłam wrócić do normalności.... Tak chciałam wtedy zacząć starania a tu nie było okresu... Ale masz leki, badania zrobiłaś, lekarz działa, także teraz już idzie w dobrym kierunku
Nie wiem czemu nie możesz się doczekać zastrzyków ja mam takie piękne siniaki na brzuchu że wstyd go pokazywać nawet u lekarza