reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@martakratka myśl pozytywnie i ciesz się każdym dniem maluszka a brzuszku :) ani się nie obejrzysz a nie będziesz wiedziała w co ręce włożyć :D synuś na pewno jest zdrowy i na pewno chciałbym żeby mamusia myślała że tak jest :) jeszcze kilka tyg i zobaczysz zdrowego różowego bobasa :D poród Sn??

@martaktatka ja to niekiedy mam wrazenie ze ta ciaza to sen ze obudze sie i okaze się ze nie jestem w ciąży. Calkiem inaczej ją przechodze niz poprzednie cieszę sie bardzo,codziennie slucham serduszka juz bym chciala kompletowac wyprawke ogladam ciuszki itd a ciagle to jeszcze tak do mnie nie dociera tak jal bym bala sie cieszyć

@kasiula222 a ty kiedy wizyta?? Bo już nie pamiętam....

Ja właśnie wróciłam z poprawin :D zastrzyk zrobiony, także zaraz do spania ;)
Ja też się nie mogę doczekać moich zastrzyków :-) Już 1/4 tabletki bromergonu biorę - dobrze się czuję. :-) Od 3 paź. rozpoczynam branie luteiny pod język. Miejmy nadzieję, że ta wywołana @ przyjdzie. Co to się porobiło, żeby ostatni normalny okres był w lipcu.

@Dagmarka1991 ja po pierwszym poronieniu 27.04 przez tydzień nie krwawilam/nie plamiłam, po tygodniu się zaczęło i przez kolejne 5tyg cały czas z podpaska i cały czas coś na niej było. Raz mniej raz więcej, ale nie był to okres. Poszłam do mojej gin a ta mi mówi że skrzepy są i że muszę mieć kolejny zabieg bo mój organizm sobie z tym nie radzi. Więc początkiem czerwca miałam kolejny zabieg a okres przyszedł w drugiej połowie lipca dopiero. Także rozumiem Twój ból i zdenerwowanie bo sama długo nie mogłam wrócić do normalności.... Tak chciałam wtedy zacząć starania a tu nie było okresu... Ale masz leki, badania zrobiłaś, lekarz działa, także teraz już idzie w dobrym kierunku ;)
Nie wiem czemu nie możesz się doczekać zastrzyków :p ja mam takie piękne siniaki na brzuchu że wstyd go pokazywać nawet u lekarza :(

@Dagmarka1991 ja po pierwszym poronieniu 27.04 przez tydzień nie krwawilam/nie plamiłam, po tygodniu się zaczęło i przez kolejne 5tyg cały czas z podpaska i cały czas coś na niej było. Raz mniej raz więcej, ale nie był to okres. Poszłam do mojej gin a ta mi mówi że skrzepy są i że muszę mieć kolejny zabieg bo mój organizm sobie z tym nie radzi. Więc początkiem czerwca miałam kolejny zabieg a okres przyszedł w drugiej połowie lipca dopiero. Także rozumiem Twój ból i zdenerwowanie bo sama długo nie mogłam wrócić do normalności.... Tak chciałam wtedy zacząć starania a tu nie było okresu... Ale masz leki, badania zrobiłaś, lekarz działa, także teraz już idzie w dobrym kierunku ;)
Nie wiem czemu nie możesz się doczekać zastrzyków [emoji14] ja mam takie piękne siniaki na brzuchu że wstyd go pokazywać nawet u lekarza :(
Ja też mam siniaki szczególnie po jednej stronie .. nie wiem od czego to zależy czasem jest siniak a czasem nie .

reklama
Nie wiem czemu nie możesz się doczekać zastrzyków :p ja mam takie piękne siniaki na brzuchu że wstyd go pokazywać nawet u lekarza :(
Umówiłam badanie nasienia męża na 08 października. :-)

Do góry