reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 ale piekna focia <3 super extra, @Marika92 obledny Maksio jest mega:):):):)
To ja sie pochwale swoim arbuzem ;) jutro zaczynamy 32 tc Szymuś troche wiekszy niz pokazuje wiek ( w 29+4 mial 1600 gr), ostatnio termin mi wskoczyl na 23.11 ale w karcie ciazy mam 5.12 z prenatalnych 2.12 zobaczymy kiedy sie wykluje, 3majcie prosze kciuki zeby wszystko bylo dalej dobrze, @roki_1991 kciuki za wizyte:* i kciuki wszystkim rosnącym fasolinkom i starczkom:*

Załączniki

• 20180923_152015-1.jpg
    20180923_152015-1.jpg
    428,3 KB · Wyświetleń: 94
reklama
@kb.karola90 ale piekna focia <3 super extra, @Marika92 obledny Maksio jest mega:):):):)
To ja sie pochwale swoim arbuzem ;) jutro zaczynamy 32 tc Szymuś troche wiekszy niz pokazuje wiek ( w 29+4 mial 1600 gr), ostatnio termin mi wskoczyl na 23.11 ale w karcie ciazy mam 5.12 z prenatalnych 2.12 zobaczymy kiedy sie wykluje, 3majcie prosze kciuki zeby wszystko bylo dalej dobrze, @roki_1991 kciuki za wizyte:* i kciuki wszystkim rosnącym fasolinkom i starczkom:*
Śliczny brzuszek <3 już nie wiele zostało :)

Ja też robiłam, ale nie było to pierwsze badanie :) też daliśmy prawie 800zł za to..

Cudownie!! Gratulacje! Jaki wielki ten twój maluch już :)

Ja mam wizytę we wtorek i mega się jej boję....
Wiem jaki to stres przed wizytą :( ale będzie dobrze i koniec!!! Na kiedy masz tak w ogóle termin?? :)
Kawał Dzidziusia sobie tam we mnie mieszka :)
Ślicznie wyglądasz :) jeszcze troszkę i będziesz tulić swojego Szymusia :) piękne imię :)

Ślicznie kochana wyglądasz [emoji9] kciuki zaciśnięte! jestem pewna ze wszytko będzie dobrze [emoji4]

@martakratka uuuu to już nie wiele zostało jakby nie patrzeć.... :) mi ostatnie 6 tyg umknęło w szpitalu i jakoś tak ani się obejrzałam i pojawił się Maksio :o wszystko gotowe? :)
Juz w zasadzie wszystko mamy. Jestem na etapie prania i prasowania ciuszkow, organizowania miejsca dla małego, bo niestety nasze 2 pokoje to trochę malo przy 2 dzieci i takiej różnicy miedzy nimi... Maly bedzie mieszkal narazie z nami w salonie... ale organizacyjnie to ciężkie. Jeszcze popakuje i siebie i malenstwo do szpitala i juz będę spokojnie oczekiwac...

Martakratka ale to szybko zleciało masakra , aż nie mogę uwierzyć że też bym już wyczekiwała bobasa ...kibicuje ci kochana będzie wszystko dobrze na pewno ...u mnie też duża różnica wieku będzie między synem i tym dzidziolkiem jak wszystko będzie dobrze .... Też będzie nam ciasno ...ale dom się buduje .
Roki trzymam kciuki za ciebie też bym chciała być już po wizycie ..
Tosia :) piękny brzusio ;)
Karola super wieści oby tak dalej ;)

Martakratka ale to szybko zleciało masakra , aż nie mogę uwierzyć że też bym już wyczekiwała bobasa ...kibicuje ci kochana będzie wszystko dobrze na pewno ...u mnie też duża różnica wieku będzie między synem i tym dzidziolkiem jak wszystko będzie dobrze .... Też będzie nam ciasno ...ale dom się buduje .
Roki trzymam kciuki za ciebie też bym chciała być już po wizycie ..
Tosia :) piękny brzusio ;)
Karola super wieści oby tak dalej ;)
Do mnie to jeszcze Kasiu nie dociera, że 2 miesiące i mały będzie z nami. Naprawdę, jakas jestem zakręcona w tej ciąży. Ze starszym synem bylo inaczej zupelnie.... wyczekiwalam go, wyobrazalam sobie jak wygląda... teraz zupelnie tego nie ma. Jakby nie to ze nie chodzę do pracy, to nie czulabym że jestem w ciąży... Boje sie bardzo porodu i tego czy mały urodzi się zdrowy, może dlatego odsuwam od siebie te myśli. Pamietam jak Piotrek sie urodzil to zamiast radosci byl strach i walka o jego nóżkę. Tak bardzo bym chciala żeby tym razem bylo wszystko dobrze, zebym w pełni mogła sie cieszyć...

Do mnie to jeszcze Kasiu nie dociera, że 2 miesiące i mały będzie z nami. Naprawdę, jakas jestem zakręcona w tej ciąży. Ze starszym synem bylo inaczej zupelnie.... wyczekiwalam go, wyobrazalam sobie jak wygląda... teraz zupelnie tego nie ma. Jakby nie to ze nie chodzę do pracy, to nie czulabym że jestem w ciąży... Boje sie bardzo porodu i tego czy mały urodzi się zdrowy, może dlatego odsuwam od siebie te myśli. Pamietam jak Piotrek sie urodzil to zamiast radosci byl strach i walka o jego nóżkę. Tak bardzo bym chciala żeby tym razem bylo wszystko dobrze, zebym w pełni mogła sie cieszyć...
A co było z nóżką? Będzie wszystko dobrze prenetalne wyszły ok więc będzie zdrowy ... Naturalnie planujesz rodzić .. U mnie jak coś to trzecia cesarką też trochę stres będzie . Ale na razie od wizyty do wizyty wierzę że będzie dobrze tym razem ..

Dziewczyny zaciazone czy wy też jesteście tak zmęczone rozleniwione ....? Najgorzej po południu...

reklama
Do góry