Oczekujaca123
Fanka BB :)
@hona trzymam kciuki, zeby to jednak bylo to ! ;*Ja po stracie w 9 tyg nie mogę jakoś w pełni zdecydować się na ciążę, jakoś odkładam ten temat bo tu praca, tu pieniądze, tu dom, ale wydaje mi się, że też dużo tchórze ja po prostu najzwyczajniej w świecie się boje
My mielismy sie starac w kolejnym cyklu a @ jak nie bylo tak nie ma... cos sie po..pieprzylo ;(
@paulina1994 rowniez trzymam kciuki, zebys szybciutko zobaczyla 2 kreseczki ! strach zawsze bedzie... ja nigdy nie zapomne jak trzymalam synka ktory juz nie zyl, a kilka dni wczesniej kupilam dla niego ubranka i zaczelam ogarniac pokoj... ale wiem, ze jak nie teraz to nigdy... zeby zamknac pewien etap musze sprobowac...
@kari21 wspolczuje bo sama za 3 tyg rodzilabym... a dziewczyna brata meza jest w ciazy i urodzi w listooadzie.listopadzie od smierci Franka nie widzielismy sie z nia. Po 1sze ja moglabym to zle znosic po 2gie okazalo sie ze jest falszywa.. nie potrzebuje takich kontaktow nie teraz kiedy mam zalobe... wiec wspolczuje ze ty jesyes blisko kogos na podobnym etapie. Co innego obcw kobiety w ciazy a co innego ktos obok, kto chcac nie chcac mowi jednak o swoim dziecku..:* trzymaj sie. Jesteśmy silne !
Kurcze, ale to wysyp nowych a w zasadzie "starych" osob, ktore sie gdzies ukrywaly.
Przykre, ze az tyle nas jest, ale jednoczesnie dobrze, bo kazda z nas wie, ze nie jesy z tym problemem sama !