reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Totois30 Bylam dzis u ginekologa ( nie swojego , mam w pakiecie luxmed) Potwierdził, ze byla owu, ze jest ciałko zolte, ze macica wyglada dobrze, szyjka mimo połowy cyklu jest dlugo i skierowana do kosci krzyzowej (podobno to dobrze swiadczy, bo gorzej gdyby juz przed ciaza byla slaba, krotka ). Stwierdził, ze cialo w 100% gotowe na ciaze. Poczekać na kolejna @ i dzialac...
Plamienia i bol w czasie owulacji okreslil jako normalny i wrecz pożądany objaw, bo to oznacza, ze cos sie dzieje i jest ok... [emoji15]
Ale oczywiscie dzieki za podpowiedzi i poczytam o tej niedomodze, zawsze lepiej wiecej wiedziec.

@roki_1991 trzymam kciuki :* co do.progesteronu to ja go nigdy w ciazy nie badalam a od.poczatku bralam luteibe 2x100 ile ty bierzesz? Moze gin Ci zwiekszy. Daj znac jak po wizycie

@Syl92 trzymam kciuki, zeby sie nie pojawila ;))
Nie dziękuję:* A jak się nie uda to za miesiąc działamy razem :)
@roki_1991 czy mozesz dodatkowo jeszcze dostać dupka?

Dziewczyny proszę o kciuki jutro, mam wizyte, to bedzie wizyta mniej więcej w tym terminie co poprzednia ciaza obumarla.
Trzymam kciuki, będzie dobrze :*

Wiesz co, nie wydaje mi się żeby to było możliwe, tym bardziej bez leków. A patrzyłas na jednostki? Bo może we Włoszech są jakieś inne jednostki? Albo normy? Bo homocysteina 3 to dużo za mało jest

@kasiula222 jak tam twoje objawy? Masz coś czy cisza?? @kb.karola90 a ty?? Bo u mnie to wszystko takie dziwne i nie wiem czy prawidłowe czy coś się dzieje złego, a wizyta dopiero w środę...
Nie ma czegoś takiego jak za niska homocysteina.... Ja miałam 4 i było ok. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę - musi być ok.
Cześć dziewczyny :happy: większości z Was nie znam, bo nie było mnie tu ze 2 lata... jedynie @witch84 pamiętam :blink: przykro mi, że Was też to spotkało :sad: wróciłam, bo całkiem niespodziewanie okazało się, że jestem w ciąży i to ku wielkiemu zaskoczeniu ( i teraz już radości ;-) ;) ) w ciąży bliźniaczej :-D:-D:-D więc będę zaglądać do Was (mam nadzieję jeszcze ok. 7 m-cy), bo nikt nie rozumie, tak jak mamy aniołków, lęków w trakcie ciąży po wcześniejszej stracie....
Zaraz spróbuję wkleić suwaczek, jak sobie przypomnę jak to było.... :rolleyes2:
Ja Cie piętam :-D

reklama
Do góry