anutka1988
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, ostatni okres miałam 1 sierpnia, cykle miałam po poronieniu niby co 29 dni....więc dlaczego wynik pozytywny wyszedł mi dopiero wczoraj? bo wcześniej już 3 testy zrobiłam ... świruję?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje i trzymam kciuki;*Hej dziewczyny,mam nadzieję że mnie pamiętacie, chwilę mnie tu nie było ( 3 mies?). Nie zaglądałam na forum bo obowiązki, wakacje, ale może widocznie potrzebowałam wyciszenia... Chciałam się wam pochwalić że wczoraj robiłam test i wyszły 2 kreseczki! Blada bo blada ale jest! Bardzo się ciesze oczywiście, ale też i boję... A co u Was? Czy są nowe "brzuszki"?
Dziękuje , też mi się tak wydaje...4 testy zrobiłam nim się pojawiły dwie kreseczki....o ja niecierpliwa...@anutka1988 Bo to nieważne kiedy był pierwszy dzień @, ale kiedy była owulacja. A ta skubana mogła się przesunąć, więc i test wyszedł później. Gratulacje i nie stresuj się!
Ja robiłam z wymazu z testdna i nie było takich akcji. Po 2 tygodniach dostałam wynikCześć dziewczyny , zastanawiam się czy wy Tez miałyście problemy z wynikiem pai 1. Otóż tak 10.8 byłam na badaniu pai i leiden. 17.8 dzwoniono ze muszę powtórzyć ( inna dziewczyna tez która miała oba badania robione tego dnia). Byłyśmy 21.8 pobrali 3 wymazowki. Po tyg miał być wynik.. dzwonie tam od ponad tygodnia i dzisiaj mi pani mówi ze znów mamy przyjechać bo coś nie tak z tym pai 1... pytałam tej dziewczyny czy tez musi i powiedziała ze tak. Jakieś kpiny ;( ja już chce mieć wynik a oni cały czas jakiś problem maja. Może ten pai 1 z krwi trzeba ? brak słów
Ja tak samo, ale mi pobierali sami w lab.Ja robiłam z wymazu z testdna i nie było takich akcji. Po 2 tygodniach dostałam wynik