reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
To ja niewiem co się dzieje ale irytuje mnie już to bo jestem przed miesiączka i chciałam po iść do gin z wynikami i zeby wiedzieć czy już można się starac ;(

Pytalas ich o co chodzi z tymi wynikami? Czemu nie moga ich zrobic?
Ja bym pewnie zwrotu zażądała i poszla gdzies indziej...

Wiesz to było skierowanie z patologi ciąży wiec nie płaciłam ale tak się nie robi ze dwa razy pobierają a nadal coś nie tak . Dzisiaj powiedziałam babce ze mam dosyć tego i ze nie będę mogła kolejny raz mogła przyjechać na to badanie. Ona powiedziała ze dzwoni już do Krakowa zapytać o co chodzi i ze w ramach tego zrobi mi jakieś badanie gratis.. śmiechu warte . W sumie co bym mogła zrobić jeszcze ? No i chyba pofatyguje się zeby osobiście do mnie przyjechać pobrać wymaz .

Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki krwi. Wcześniej homocysteina wyszła mi 8,8 wiec postanowiłam zrobić tez kwas foliowy i B12. B12 wyszlo 269 (normy 197-771) a kwas foliowy mam napisane - hemoliza w próbce. Możliwe jest ze jedno badanie wyszło a drugie nie? Jutro powtórzę kwas w innym laboratorium ale martwię się czy to przypadek czy jednak oznaka jakiejś choroby

@oxygenium Krew mogła np. za długo stać przed wykonaniem badania. Jeśli problem jest w jednym wyniku z jednego pobrania, to podejrzewam, że będzie to błąd labu. Jakby miało to świadczyć o jakiejś chorobie, to by źle wyszło w obu oznaczeniach. Nie martw się i powtórz badanie.

Dziewczyny dostałam po poronieniu od lekarza skierowanie na badania. Mam wyniki. Za niski poziom bazofili i limfocytow CRP w normie. Wiecie co mogą oznaczać wyniki. Do gina mam iść po miesiączce na którą się póki co nie zanosi.

reklama
To moje wyniki
1536251609420.jpg

Załączniki

• 1536251609420.jpg
    1536251609420.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 335
Do góry