reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
To ja niewiem co się dzieje ale irytuje mnie już to bo jestem przed miesiączka i chciałam po iść do gin z wynikami i zeby wiedzieć czy już można się starac ;(

Pytalas ich o co chodzi z tymi wynikami? Czemu nie moga ich zrobic?
Ja bym pewnie zwrotu zażądała i poszla gdzies indziej...

Wiesz to było skierowanie z patologi ciąży wiec nie płaciłam ale tak się nie robi ze dwa razy pobierają a nadal coś nie tak . Dzisiaj powiedziałam babce ze mam dosyć tego i ze nie będę mogła kolejny raz mogła przyjechać na to badanie. Ona powiedziała ze dzwoni już do Krakowa zapytać o co chodzi i ze w ramach tego zrobi mi jakieś badanie gratis.. śmiechu warte . W sumie co bym mogła zrobić jeszcze ? No i chyba pofatyguje się zeby osobiście do mnie przyjechać pobrać wymaz .

Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki krwi. Wcześniej homocysteina wyszła mi 8,8 wiec postanowiłam zrobić tez kwas foliowy i B12. B12 wyszlo 269 (normy 197-771) a kwas foliowy mam napisane - hemoliza w próbce. Możliwe jest ze jedno badanie wyszło a drugie nie? Jutro powtórzę kwas w innym laboratorium ale martwię się czy to przypadek czy jednak oznaka jakiejś choroby

@oxygenium Krew mogła np. za długo stać przed wykonaniem badania. Jeśli problem jest w jednym wyniku z jednego pobrania, to podejrzewam, że będzie to błąd labu. Jakby miało to świadczyć o jakiejś chorobie, to by źle wyszło w obu oznaczeniach. Nie martw się i powtórz badanie.

Dziewczyny dostałam po poronieniu od lekarza skierowanie na badania. Mam wyniki. Za niski poziom bazofili i limfocytow CRP w normie. Wiecie co mogą oznaczać wyniki. Do gina mam iść po miesiączce na którą się póki co nie zanosi.

reklama
To moje wyniki
1536251609420.jpg

Załączniki

• 1536251609420.jpg
    1536251609420.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 337
Do góry