kasiula222
Fanka BB :)
Marika to jak je robiłaś że nie ma siniaków . .? Ja dziś próbowałam pod kątem 60 stopni i udało się bez siniaka .Ja siniaków też nie miałam po zastrzykach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marika to jak je robiłaś że nie ma siniaków . .? Ja dziś próbowałam pod kątem 60 stopni i udało się bez siniaka .Ja siniaków też nie miałam po zastrzykach
W sumie to nie wiem.. łapałam fałd skóry wbijałam pod kątem 45 st, powoli wpussczałam, wyciągałam igłę i puszczałam fałdMarika to jak je robiłaś że nie ma siniaków . .? Ja dziś próbowałam pod kątem 60 stopni i udało się bez siniaka .
Może to jest lepsza metoda .Będę tak próbować .W sumie to nie wiem.. łapałam fałd skóry wbijałam pod kątem 45 st, powoli wpussczałam, wyciągałam igłę i puszczałam fałd
Pytalas ich o co chodzi z tymi wynikami? Czemu nie moga ich zrobic?To ja niewiem co się dzieje ale irytuje mnie już to bo jestem przed miesiączka i chciałam po iść do gin z wynikami i zeby wiedzieć czy już można się starac ;(
Pytalas ich o co chodzi z tymi wynikami? Czemu nie moga ich zrobic?
Ja bym pewnie zwrotu zażądała i poszla gdzies indziej...