reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

W temacie zastrzyków dodam że mnie czasami boli jak trafie w miejsce poprzedniego wkucie.Po kilku opakowaniach ciężko znaleźć odpowiednie miejsce i czasem trafiam na minę:-) :) ale generalnie jest ok.Zastrzyki robię pod katem 90 stopni ale to chyba kwestia indywidualna jak to widzę u Was.Jestem teraz w18 tc i generalnie trudniej złapać fałdkę i ciekawa jestem kiedy dziewczyny zaczęłyście kuć się w udo.
Pisałyście dziewczyny o swoich obawach związanych z ciążą to dotyczy każdej zwłaszcza jeśli ktoś jest tak doświadczony przez los jak my.Ja wizytę mam za dwa tygodnie i już mnie nosi i ciężko odpędzić czarne myśli.Myślę że gdy zacznę czuć ruchy dziecka to trochę się uspokoję.

reklama
@Lu_cy mozesz sama robic w sokowniku najlepiej z jablkiem wtedy lepiej sie pije. Mozesz robic surowki i kisic. Gotowac z ego zupe, a kiszonke wypijac

@Irenaa to cie nie pociesze. Z jednej strony ruchy sa cudowne i uspokajaja, a z drugiej strony niosa stres czy nie za duzo, czy nie za malo. Na pewno superasnie

@Destino pewnie masz rację że ten niepokój zawsze pozostanie.Chyba to nasza taka natura bo mężczyźni do wszystkiego podchodzą bardziej racjonalnie.Mój próbuje wyciszać moje niepokoje a za chwilę mówi,że co ma być to będzie i nic na to nie poradzimy.Niby ma rację ale mnie to strasznie wkurza..

@Irenaa moj mowil, ze wszystko bedzie dobrze i zawsze ze stoickim spokojem. Dobrze, ze mezczyzna stanowi przeciwwage, bo bysmy zwariowaly od tych strachow

@Lu_cy mam, ale za chiny nie umiem sobie przypomniec. Mam w tej ciazy dziure zamiast mozgu. Jak sobie przypomne to napisze

reklama
Do góry