reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roki musimy być dobrej myśli ja też mam pełno obaw ...Musimy włączyć pozytywne myślenie ...A ja już mam Stach przed jutrzejszą wizutą czy będzie pęcherzyk ...

Pęcherzyk będzie na pewno! A i jakaś mała kropeczka może się w nim pojawi :) dostaniesz leki, będzie cacy. Ale rozumiem cię doskonale, bo też się denerwuje... Od jutra będziesz miała dużo zajęć, to też nie będziesz tak myśleć o ciąży. Ja jutro idę w końcu do pracy, to też mam nadzieję że moja psychika lepiej to zniesie ;) chociaż druga zmiana, więc będę sama, ale jak będzie co robić to nie będę myśleć :)
@kb.karola90 też staram się włączyć może nie tyle pozytywne myślenie co nie myśleć o tej ciąży negatywnie ;) zobaczymy jaki da to skutek. Póki co troszkę boli jak na @ więc jestem spokojniejsza :)

reklama
@ivvonka super, ze waga idzie w górę. Obie jestescie dzielne ! ;* trzymam za Was kciuki i zdrowka zycze ;)

@Totois30 jestes juz coraz dalej i szybko to zleci. ;) niech sie dzidzia jak nakdluzej trzyma w brzuszku, ale tak jak lekarz mowi, ze gdyby cos to juz jest o co i jak walczyc ;* trzymam kciuki

@kasiula222 spokojnie na pewno bedzie wszystko ok. Ostatnio tu duzoo dobrych informacji ;))

@Oczekujaca123 najgorzej jak cos sie dzieje nagle...dobrze wiesz..jak sie lezy w szpitalu to i sterydy dzidzi podadza zeby sobie na swiatku poradzila ale jak cos sie nagle wydarzy przed 30 tc no to trudno o happy end:*:*:*:*zreszta pozniej tez nietrudno o powiklania:/ ale staram sie byc spokojna:) stresuje mnie tylko badanie serduszka bo ciezko mi namierzyc, wwczesniejco dziwne bylo mi duzo latwiej od 20 tc jest trudniej a gin kaze codziennie badac bo twierdzi ze ryzyko bloku serca jest u mnie zawsze ale ja troche w tej kwestii bardziej wierze specom z wawy, Pani dr powiedziala ze 16-24 tc jest ryzyko

Pęcherzyk będzie na pewno! A i jakaś mała kropeczka może się w nim pojawi :) dostaniesz leki, będzie cacy. Ale rozumiem cię doskonale, bo też się denerwuje... Od jutra będziesz miała dużo zajęć, to też nie będziesz tak myśleć o ciąży. Ja jutro idę w końcu do pracy, to też mam nadzieję że moja psychika lepiej to zniesie ;) chociaż druga zmiana, więc będę sama, ale jak będzie co robić to nie będę myśleć :)
@kb.karola90 też staram się włączyć może nie tyle pozytywne myślenie co nie myśleć o tej ciąży negatywnie ;) zobaczymy jaki da to skutek. Póki co troszkę boli jak na @ więc jestem spokojniejsza :)
Przepraszam kochana, a czy bierzesz heparynę? Bo nie mogłam się doszukać jakoś :-)

hej kobietki co u Was :)?
U mnie nadal okresu brak :(

Właśnie, kiedy odstawiasz progesteron??

Ja byłam dziś w restauracji bo babcia miała imieniny i nas zaprosiła :) posiedziałam godzinę na twardej ławce i tak mnie plecy bolą że masakra... Także leżę i odpoczywam sobie teraz szukając pozycji żeby przestały boleć ;)

reklama
Kurde to nie dobrze. Wybralas w koncu jakiegos lekarza? Umow sie na wizyte. Kiedy konczysz brac te leki na wywolanie? Moze jak je odstawisz to dostaniesz

leki koncze brac jutro ....
mialam brac 10dni wiec bede je brala do jutra..
W środe mam wizyte u ginka moze byc tak że wtedy dostane okres .. z jednej strony fajnie a z drugiej hm z okresem na wizyte ;/ ciezko przełożyc moge ale do niego sa dlugie terminy czekania bo 2mies a wole od razu

Do góry