reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Aneczka85_01 acard bierze się już w trakcie starań. Niektóre kobietki maja po nim obfite miesiączki wówczas na czas miesiączki odstawiaja a po jej zakończeniu biorą ponownie. Ale to zależy od organizmu. Mi lekarz mówił aby brać na noc. Heparyne przepisuja po pozytywie.

A ja mam obfite miesiączki . Właśnie pierwsze to hematolog zapytała mnie jak moje miesiączki . To mnie dziwi ze mam gęsta krew a miesiączki są obfite

reklama
A ja mam obfite miesiączki . Właśnie pierwsze to hematolog zapytała mnie jak moje miesiączki . To mnie dziwi ze mam gęsta krew a miesiączki są obfite
Mnie nie kazał lekarz odstawić w czasie @. Ale zdarzały mi się skąpe dość po tym acardzie. Czego nie mogę powiedzieć o tej ostatniej. Nie za bardzo wiem z czego to wynika

@muza_ton tak widzę. Wiesz co ze 2 czy 3 tyg temu znalazłam u siebie kleszcza. Przez jakis czas miałam po nim slad ale w koncu znikl z reszta to bylo na nodze a teraz to mi sie zrobilo na ręce. Może pokazać to lekarzowi rodzinnemu? Czy to nic takiego ?

Ostatnia edycja:
reklama
@muza_ton tak widzę. Wiesz co ze 2 czy 3 tyg temu znalazłam u siebie kleszcza. Przez jakis czas miałam po nim slad ale w koncu znikl z reszta to bylo na nodze a teraz to mi sie zrobilo na ręce. Może pokazać to lekarzowi rodzinnemu? Czy to nic takiego ?
Ja coś takiego miałam po pobraniu krwi. Posmarowalam to z 3 razy tribiotykiem i zeszlo. Zawsze lepiej zapytać lekarza

Do góry