reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kurcze no wózek nam zginął. M twierdzi że na strychu nie ma i że by się tam nie zmieścił wylazem że u teściów pewnie jest. No naiwniak uwierzyłam i go wypuścilam z tego strychu. Dzwonię do teściów i tam nie ma. Więc musowo strych ale jemu już się dziś tam wchodzić nie chce. No ja kiedyś z nim osiwieje no naprawdę. Przecież to nie jest mała rzecz no. I wstrzymuje mi prace. Gondole mam i fotelik to się to jutro upierze a wózek trzeba zlokalizować. Eh..

@Syl92 ja pamiętam jak cykl co pewniak miał być okazał się niewypałem. No przykro mi było. Ale nie ma co się smutać tylko majty trzeba zaciągać, albo i w niektórych sytuacjach nie, i brać się do dzieła. Ale trzeba się tym działaniem cieszyć i nie dac się zwariować. Nie teraz to za miesiąc. Mówię Ci

reklama
@Totois30 dziękuję. No to faktycznie lepiej że tego nie ma @martakratka. U mnie na polowkowych też nikt nic nie widział a ja nie dopytywałam więcej ponad to czy jest ok bo nawet.nie wiedziałam o co.pytać. za około miesiąc życie zweryfikuje :-)

Kończę pranie i.prasowanie. dzis sie uwędzilam.przy tym.żelazku. ale jeszcze uprac jutro wozek i fotelik, łóżeczko złożyć, spakować do szpitala, dokupić pieluchy itd i jesteśmy gotowi. Kamień z serca.bo strasznie mi ciazyła ta sterta ubrań
Kochana to już prawie gotowa jesteś. Łączę się z Tobą w bólu pary żelazka, ja stałam i pasowała na wyjazd - w poniedziałek rano wyruszamy. Super że już tyle masz gotowe.

Kurcze no wózek nam zginął. M twierdzi że na strychu nie ma i że by się tam nie zmieścił wylazem że u teściów pewnie jest. No naiwniak uwierzyłam i go wypuścilam z tego strychu. Dzwonię do teściów i tam nie ma. Więc musowo strych ale jemu już się dziś tam wchodzić nie chce. No ja kiedyś z nim osiwieje no naprawdę. Przecież to nie jest mała rzecz no. I wstrzymuje mi prace. Gondole mam i fotelik to się to jutro upierze a wózek trzeba zlokalizować. Eh..

@Syl92 ja pamiętam jak cykl co pewniak miał być okazał się niewypałem. No przykro mi było. Ale nie ma co się smutać tylko majty trzeba zaciągać, albo i w niektórych sytuacjach nie, i brać się do dzieła. Ale trzeba się tym działaniem cieszyć i nie dac się zwariować. Nie teraz to za miesiąc. Mówię Ci

Aaaa z facetami tak właśnie jest :p Normalka:)

Po prostu przeraża to, że jak się znowu przestawi i nie będę miała owulacji to od nowa cło, ovi.. efekt był wtedy,ale oprócz braku dziecka teraz zostalo mi + 15kg :/ trochę łamie to wszystko

@kasiula222 kolezankk synek oprocz sks innych wad nie mial:)
@Syl92 no ta ja bym zajela sie cwiczeniami na twoim miejscu. Endorfinki w gore inaczej sie patrzy na swiat. Dla mnie kiedys podzialal jak psycholog. Tzn nie potrzebowalam go gdy zakonczyl sie.moj 6letni zwiazek a ja zostalamw mieście sama jak palec. Od razu zapisalam sie na capeire i tam poznalam meza:D a ilu nowych znajomych i pasja i w ogole. Siłka jest super ale w domu z youtubami tez mozna. Crossfit jest tez extra ale malej formy wymaga. Do dziela!;)

No właśnie @Syl92 tak jak @Totois30 pisze: znajdź sobie jakąś formę aktywności, przyjemna dla Ciebie, ktora odciagnie Twoje myśli. Ale to coś takiego na co chętnie pójdziesz, nie że na siłę. Lato sprzyja. To.naprawdę poprawia humor i samoocenę a to już pierwszy krok do szczęśliwej przyszłej mamy :-)

No właśnie @Syl92 tak jak @Totois30 pisze: znajdź sobie jakąś formę aktywności, przyjemna dla Ciebie, ktora odciagnie Twoje myśli. Ale to coś takiego na co chętnie pójdziesz, nie że na siłę. Lato sprzyja. To.naprawdę poprawia humor i samoocenę a to już pierwszy krok do szczęśliwej przyszłej mamy :-)
Ja też właśnie chodzę na fitness, robie skalpel z chodakowska i czuje się jak młody Bóg

Wiem Kochana, że tak się starają :( i bardzo się boje, że podzielę ten los stąd taki dołek;/

No to u mnie @ podobna...już się bałam, że coś nie halo jest :/ Chce męża wyciągnąć gdzieś odetchnąć, bo piętrzy się tego wszystkiego a po prostu okres był wisienką na torcie nieszczęść stąd tak :/
Moja nowa Pani ginekolog jest bardzo wymagająca, jeżeli chodzi o badania. Ja byłam u niej (pisałam we wcześniejszych postach), że 3 cykle się staramy po poronieniu, a ona, że trzeba się przebadać (dała listę badań). Zobaczymy, co z tego wyniknie.

@muza_ton no z tymi chlopami. Moj zostawil skrzynke z narzedziami w miejscu gdzie przeszkadzała, lezala z miesiac, w koncu sama ja wynioslam do piwnicy na co ze on jej potrzebuje:D ( wcale nie). Moj jest wybitny w wykrecaniu sie i mówienia pozniej a jak sama cos zrobie to mowi wystarczy mi powiedziec i to zrobie:D boje sie syna przez to:D czasami to mnie tak wkreca i glupoty mi wciska zeby czegos nie robic, chociaz kreatywny:D powodzenia w szukaniu wozka no ale pewnie jest na strychu, ale w Twoim stanie musisz czekac na łaske chlopa ojeny co to bedzie u nas juz to widze..:D

reklama
Kochane, może to głupie, co napiszę, ale ja kupiłam sobie chomika :-) i czuję się o wiele lepiej :-) opiekuję się małym stworzonkiem :-), żeby nie myśleć za dużo :-)
Ja to całkowicie rozumiem bo mam kota przytulaka maine coona :-) mam kogo wziąć na ręce [emoji5]
20180717_180444.jpg

Załączniki

• 20180717_180444.jpg
    20180717_180444.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 437
Do góry