@kasiula222 wszystko opisalysmy dokladnje doslownie 3-4 posty wcześniej sks stopa konsko-szpotawa.
@Syl92 jasne rozumiem. Ale nie mysl tez tak negatywnie ze dlugo, a moze i troche dlugo bedzie kto wie ale w koncu sie uda! Ja sobie mowilam tez mantre po starankach i ogolnie codziennie." Jestem plodna mam ogromna moc dawania zycia, tule swoje ukochane zdrowe dziecko". To taka forma wizualizacji, fakt ze zaczelam po tych udanych przytulankach ale moze dzieki temu fasolka tak ladnie zakielkowala
chciej oczywiscie ze chciej zajsc w ciaze ale nie tu i teraz szybko juz, tylko pomysl ze chcesz byc mama, ze to twoje marzenie i nie mozesz sie doczekac az sie spelni. A wlasnie takie chce teraz teraz nas nakreca zle. Ale wiesz o czym mowie, jak najbardziej wyskoczcie gdzies z m to bardzo wazne, ja w lutym bylam w barcelonie z kolezanka, tez mi pewnie to duzo dalo, pozytywnego myślenia wyluzowania, w kolejnym cyklu bylam w ciazy
poczuj sie dobrze tak jak jest ciesz sie tym co jest i oczekuj cudu a wtedy sie pojawi:*