reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jeszcze może ginekolog przemówi lekarzowi rodzinnemu to rozumu, bo ma się skontaktować z lekarka która mi robiła ostatni cięcie cesarski.. tylko najpierw muszę zrobić TSH za tydzień w poniedziałek jak wrócimy z urlopu..

Hejo dziewczyny [emoji4] rzadko pisze bo mało czasu mam. Michał poleciał na 2 tyg do pracy bo już mu się firma "wali" nie mam mu za złe no bo skądś pieniądze musi brać, ale nie ukrywam że lekko z noworodkiem nie jest nie mając nikogo u boku. no ale skoro znalazłam czas na forum tzn ze nie ma chyba jeszcze tragedii [emoji4] Maksio ładnie przybiera, była położna i nas chwaliła [emoji4] w nocy dość ładnie śpi, budzi się jakoś co 2/2,5h na mleczko i idzie spać dalej [emoji4] już siebie spacerujemy i ciebie śpi w wózku [emoji4] wlansie "wisi" na cycu i przysypia dalej [emoji14]

Pozdrawiamy i przesłamy kilka fotek [emoji4]
_20180706_161438.JPG
_20180704_124155.JPG
_20180701_135456.JPG

Załączniki

• _20180706_161438.JPG
    _20180706_161438.JPG
    46,4 KB · Wyświetleń: 386
  • _20180704_124155.JPG
    _20180704_124155.JPG
    79,2 KB · Wyświetleń: 388
  • _20180701_135456.JPG
    _20180701_135456.JPG
    39,4 KB · Wyświetleń: 388
a jeśli gin Ci nie da to powiedz lekarzowi rodzinnemu jaka jest sytuacja i 2 tyg od rodzinnego powinnaś miec bez problemu :) trzymam kciuki
@martakratka @Paulinax @Cleopatra_83 @raz_dwa_trzy a wy jak się macie?
Dziękuję za wywołanie [emoji4] U nas sporo ostatnio się dzieje 2 razy wylądowałam na IP z krwawieniem, w obu przypadkach chcieli zostawić mnie na obserwacji, ale się nie zgodziłam. Mój mąż miał we wtorek zabieg na serce, więc był w szpitalu, dlatego ja nie mogłam zostać, choć nawet gdyby mąż byłby w domu to żadna siła nie zmusiła by mnie żeby zostać w tym szpitalu, gdyby było naprawdę źle to pojechałabym do Łodzi. Przeniosłem się z moim małym symykiem do mamy i to ona zajmowała się nim, ja mogłam leżeć, a i jedzonko zawsze miałam pod nos postawione[emoji4] Opieka lepsza niż w szpitalu. Niestety nie mogłam być przy mężu, ani przy operacji, ani podczas jego pobytu w szpitalu [emoji852]W czwartek byłam na wizycie dzidziuś rusza się, serduszko bije prawidłowo i ma już 4.65 cm[emoji4] W środę mam badania prenatalne, mam nadzieję, że krwiak w końcu się wchłonie i przestanę już krwawić.

Hejo dziewczyny [emoji4] rzadko pisze bo mało czasu mam. Michał poleciał na 2 tyg do pracy bo już mu się firma "wali" nie mam mu za złe no bo skądś pieniądze musi brać, ale nie ukrywam że lekko z noworodkiem nie jest nie mając nikogo u boku. no ale skoro znalazłam czas na forum tzn ze nie ma chyba jeszcze tragedii [emoji4] Maksio ładnie przybiera, była położna i nas chwaliła [emoji4] w nocy dość ładnie śpi, budzi się jakoś co 2/2,5h na mleczko i idzie spać dalej [emoji4] już siebie spacerujemy i ciebie śpi w wózku [emoji4] wlansie "wisi" na cycu i przysypia dalej [emoji14]

Pozdrawiamy i przesłamy kilka fotek [emoji4] Zobacz załącznik 874614Zobacz załącznik 874615Zobacz załącznik 874616
Śliczny synuś [emoji7] A Wasze wspólne zdjęcie piękne [emoji7] cudna rodzinka [emoji7] mój Wiktorek też miał tak bujną czuprynkę [emoji16] teraz jest blondynem [emoji23]

@Cleopatra_83 dużo zdrówka dla Was wszystkich czasem tak jest że wszystko na raz się dzieje ale na to juz nie mamy wpływu.Ważne żeby było dobrze.Trzymam kciuki za badania ja jestem zapisana na 25 lipca.

reklama
Do góry