patuśka
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za prenatalneDziękuję za wywołanie [emoji4] U nas sporo ostatnio się dzieje 2 razy wylądowałam na IP z krwawieniem, w obu przypadkach chcieli zostawić mnie na obserwacji, ale się nie zgodziłam. Mój mąż miał we wtorek zabieg na serce, więc był w szpitalu, dlatego ja nie mogłam zostać, choć nawet gdyby mąż byłby w domu to żadna siła nie zmusiła by mnie żeby zostać w tym szpitalu, gdyby było naprawdę źle to pojechałabym do Łodzi. Przeniosłem się z moim małym symykiem do mamy i to ona zajmowała się nim, ja mogłam leżeć, a i jedzonko zawsze miałam pod nos postawione[emoji4] Opieka lepsza niż w szpitalu. Niestety nie mogłam być przy mężu, ani przy operacji, ani podczas jego pobytu w szpitalu [emoji852]W czwartek byłam na wizycie dzidziuś rusza się, serduszko bije prawidłowo i ma już 4.65 cm[emoji4] W środę mam badania prenatalne, mam nadzieję, że krwiak w końcu się wchłonie i przestanę już krwawić.
Czyli poronilas na wczesnym etapie,w okolicach miesiaczki?To prawda.. mimo, że moja ciąża nie była planowana to jak zobaczyłam dodatnie hcg to byłam taka szczęśliwa. Zawsze chciałam dzidzie, tylko to jeszcze nie był czas A to praca A to ślub wiecie jak jest A po tum wszystkim wiem, że chce tego najbardziej na świecie
Kiedy macie slub?
Adeline Ty jesteś po 3 stratach? Rany lec po l4 jesli beta urosnie w poniedziałek. Będzie dobrze tym razem :*Jutro jeszcze do pracy, w poniedziałek wolne i zobaczymy czy przyrost bedzie, jak tak pójdę do rodzinnego, a ginekologa nie wiem bezdradna jestem gdzie mam juz szukac
Dziewczyny, podbrzusze mnie mocno boli. Jutro testuje. Ale nie nastawiam sie. Po pierwszej miesiączce po zabiegu to nie jest najlepiej zaciazyc... zwlaszcza z moim endometrium. Oby tylko nie bylo pozamacicznej.