Tak naprawde roznie mialam miesiączki raz dwa dni pozniej raz wcześniej, wiem jedno pierwszy seks bez zabezpieczenia uprawialam dwa tygodnie temu i wtedy byl ostatni dzień niby plodny wedlug kalendarzu, na teście tez ledwo widoczny pasek robilam trzy i na kazdym wyszlo ledwo co. Byc moze naprawdę mloda ciaza@Martxx1 jestem w 19 tygodniu zdrowej ciazy bedzie na 100% chlopiec, poronienie bylo we wrześniu ale ja sie dowiedzialam w 8tc ze zarodek sie nie rozwija i czekalam 2 tyg az sie zacznie wiec u Ciebie duzo lepsza sytuacja z oczyszczaniem, u mnie pecherzyk caly czas troche rósł wiec wiecej do oczyszczania... Jak obrocisz tel poziomo to na dole pod moim postem pojawi sie moja historia i badania i leki. Ja mysle ze mozesz sie smialo starac po @ ale oczywiscie dobrze miec gina prowadzacego ktory tez bedzie za @martakratka super ze juz wiesz, witaj w chlopcowym klubie, czekam az napiszesz o kopniaczkach @Adeline89 kochana tak ale beta mala, chociaz mysle ze ma prawo taka byc, a kiedy wyszedl Ci pierwszy test? Kiedy powinna przyjsc @?Koniecznie powtorz w pon i zobacz jaki przyrostaha i kochana najlepiej edytuj post i wklej zdjecie bez swojego peselu
reklama
martakratka
Fanka BB :)
Będziesz ten strach niestety czuć cały czas. Ja to widzę po sobie. U mnie jest wszystko ok. Dzidzius rosnie, wszystkie badania ok, a ja nadal nie wierzę, nie dociera do mnie, że jestem w ciąży. Lekki bol, maly skurcz, brak czucia ruchow malego i od razu płaczę i panikuję. To chyba jest wpisane w zycie kobiet w ciąży, po poronieniu. Starac sie musimy cieszyc z każdego dnia i chwili w ciąży.Super, że Ci się udało jednak jest taki mały Strach po pierwszym poronieniu
Gratulacje kochanaDziewczyny ciaza czy nie?Zobacz załącznik 874467
Mam nadzieje ze sie udalo i tym razem bedzie dobrze, bo oszaleje. A z tym strachem tak jest, ja ciągle latalam sprawdzac czy krwi nie ma jak tylko troche wilgotno poczulam ,czlowiek juz fiksujeBędziesz ten strach niestety czuć cały czas. Ja to widzę po sobie. U mnie jest wszystko ok. Dzidzius rosnie, wszystkie badania ok, a ja nadal nie wierzę, nie dociera do mnie, że jestem w ciąży. Lekki bol, maly skurcz, brak czucia ruchow malego i od razu płaczę i panikuję. To chyba jest wpisane w zycie kobiet w ciąży, po poronieniu. Starac sie musimy cieszyc z każdego dnia i chwili w ciąży.
Gratulacje kochana
ivvonka
@Adeline89 ciąża na % 100. W mordeczkę, ciąża. Gratuluję. Teraz powinnaś jak najszybciej u ginekologa wylądować po zwolnienie i leki podtrzymujące.
Mam nadzieje ze sie uda trzy starty mialam pierw, później donosilam syna w 13 tygodniu plamienia jakis krwiak ale donosilam tylko z luteina do samego 40. W tamtym roku piata ciąża wszystko bylo pięknie ladnie dopóki nie zrobiliśmy prenatalne i dziecko okazalo sie miec wade, niestety maluszek nie przezyl dlugo w 18 tyg stanęło serduszko i rodzilam, lekarze powiedzieli ze mogl byc to przypadek, skoro kardiotypy dobre i w rodzinie nie ma wad. Bylalam u paru lekarzy kazdy powiedzial ze nic starconego ,ale o zadnych zastrzykach lekach ani mowy... mam nadzieję ze bedzie jak z synem
Totois30
@Adeline89 to jak najbardziej moze byc mloda ciaza super gratuluję: )
Jutro jeszcze do pracy, w poniedziałek wolne i zobaczymy czy przyrost bedzie, jak tak pójdę do rodzinnego, a ginekologa nie wiem bezdradna jestem gdzie mam juz szukac@Adeline89 ciąża na % 100. W mordeczkę, ciąża. Gratuluję. Teraz powinnaś jak najszybciej u ginekologa wylądować po zwolnienie i leki podtrzymujące.
Martxx1
To prawda.. mimo, że moja ciąża nie była planowana to jak zobaczyłam dodatnie hcg to byłam taka szczęśliwa. Zawsze chciałam dzidzie, tylko to jeszcze nie był czas A to praca A to ślub wiecie jak jest A po tum wszystkim wiem, że chce tego najbardziej na świecie
Oczekujaca123
SuperKochane ja po wizycie Pięknie wszystko. Mam juz nie chudnąć - czyli moge trochę odpuscic z pilnowaniem diety... ufff No i wygląda na to ze synek No to mogę teraz bez wyrzutow zjesc śliwki. . Mniam
reklama