reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Martxx1 jestem w 19 tygodniu zdrowej ciazy:) bedzie na 100% chlopiec, poronienie bylo we wrześniu ale ja sie dowiedzialam w 8tc ze zarodek sie nie rozwija i czekalam 2 tyg az sie zacznie wiec u Ciebie duzo lepsza sytuacja z oczyszczaniem, u mnie pecherzyk caly czas troche rósł wiec wiecej do oczyszczania... Jak obrocisz tel poziomo to na dole pod moim postem pojawi sie moja historia i badania i leki. Ja mysle ze mozesz sie smialo starac po @ :) ale oczywiscie dobrze miec gina prowadzacego ktory tez bedzie za:) @martakratka super ze juz wiesz, witaj w chlopcowym klubie, czekam az napiszesz o kopniaczkach:) @Adeline89 kochana tak ale beta mala, chociaz mysle ze ma prawo taka byc, a kiedy wyszedl Ci pierwszy test? Kiedy powinna przyjsc @?Koniecznie powtorz w pon i zobacz jaki przyrost:)aha i kochana najlepiej edytuj post i wklej zdjecie bez swojego peselu;)
Tak naprawde roznie mialam miesiączki raz dwa dni pozniej raz wcześniej, wiem jedno pierwszy seks bez zabezpieczenia uprawialam dwa tygodnie temu i wtedy byl ostatni dzień niby plodny wedlug kalendarzu, na teście tez ledwo widoczny pasek robilam trzy i na kazdym wyszlo ledwo co. Byc moze naprawdę mloda ciaza

reklama
Super, że Ci się udało:) jednak jest taki mały Strach po pierwszym poronieniu:(
Będziesz ten strach niestety czuć cały czas. Ja to widzę po sobie. U mnie jest wszystko ok. Dzidzius rosnie, wszystkie badania ok, a ja nadal nie wierzę, nie dociera do mnie, że jestem w ciąży. Lekki bol, maly skurcz, brak czucia ruchow malego i od razu płaczę i panikuję. To chyba jest wpisane w zycie kobiet w ciąży, po poronieniu. Starac sie musimy cieszyc z każdego dnia i chwili w ciąży.
Gratulacje kochana :)

Będziesz ten strach niestety czuć cały czas. Ja to widzę po sobie. U mnie jest wszystko ok. Dzidzius rosnie, wszystkie badania ok, a ja nadal nie wierzę, nie dociera do mnie, że jestem w ciąży. Lekki bol, maly skurcz, brak czucia ruchow malego i od razu płaczę i panikuję. To chyba jest wpisane w zycie kobiet w ciąży, po poronieniu. Starac sie musimy cieszyc z każdego dnia i chwili w ciąży.

Gratulacje kochana :)
Mam nadzieje ze sie udalo i tym razem bedzie dobrze, bo oszaleje. A z tym strachem tak jest, ja ciągle latalam sprawdzac czy krwi nie ma jak tylko troche wilgotno poczulam ,czlowiek juz fiksuje

Mam nadzieje ze sie uda trzy starty mialam pierw, później donosilam syna w 13 tygodniu plamienia jakis krwiak ale donosilam tylko z luteina do samego 40. W tamtym roku piata ciąża wszystko bylo pięknie ladnie dopóki nie zrobiliśmy prenatalne i dziecko okazalo sie miec wade, niestety maluszek nie przezyl dlugo w 18 tyg stanęło serduszko i rodzilam, lekarze powiedzieli ze mogl byc to przypadek, skoro kardiotypy dobre i w rodzinie nie ma wad. Bylalam u paru lekarzy kazdy powiedzial ze nic starconego ,ale o zadnych zastrzykach lekach ani mowy... mam nadzieję ze bedzie jak z synem

To prawda.. mimo, że moja ciąża nie była planowana to jak zobaczyłam dodatnie hcg to byłam taka szczęśliwa. Zawsze chciałam dzidzie, tylko to jeszcze nie był czas A to praca A to ślub wiecie jak jest:) A po tum wszystkim wiem, że chce tego najbardziej na świecie:D

reklama
Ja planowałam zawsze każda ciążę, ale w zyciu nie spodziewalam sie ze po okresie w zeszylym miesiacu nie dostane juz nastepnego. Maz jest w szoku sam i biedny juz stresa ma

Do góry