reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane ja po wizycie :) Pięknie wszystko. Mam juz nie chudnąć - czyli moge trochę odpuscic z pilnowaniem diety... ufff :) No i wygląda na to ze synek :) No to mogę teraz bez wyrzutow zjesc śliwki. . Mniam :)
Dieta w ciąży mialas? A to ciekawe bede musiala podpytac jak jadalas. Ja wlasnie po diecie schudlam 22 kg zeby zajsc w ciaze ponownie i zaczac od wagi mniejszej, byc zdrowsza no i nie wiem czy to mialo wplyw ze udalo sie od razu, oby tylko w poniedziałek beta pokazała ze rosnie

reklama
Dieta w ciąży mialas? A to ciekawe bede musiala podpytac jak jadalas. Ja wlasnie po diecie schudlam 22 kg zeby zajsc w ciaze ponownie i zaczac od wagi mniejszej, byc zdrowsza no i nie wiem czy to mialo wplyw ze udalo sie od razu, oby tylko w poniedziałek beta pokazała ze rosnie
Kochana ja cale zycie jestem na diecie ;) ... Po grudniowym poronieniu przytylam 10 kg i musialam troche przypilnowac tego co jem... Po prostu jem duzo mniej węglowodanów i nie jem po 18.

Kochana ja cale zycie jestem na diecie ;) ... Po grudniowym poronieniu przytylam 10 kg i musialam troche przypilnowac tego co jem... Po prostu jem duzo mniej węglowodanów i nie jem po 18.

Ja z synem przytylam 35 kg, głowie przyczyna bylo objadanie sie na tle nerwowym dzis staram sie jakos radzic z tym, ale przyznam sie ze boje sie ze znów bede objadac

reklama
Super że u Ciebie wszystko dobrze kochana . ;)Taka dieta i mi by się przydała staram się ograniczać ale ciężko ..
Mi tez ciężko. Mdłości sie skonczyly i tak mi smakuje wszystko teraz ze masakra... zwlaszcza kurde wszystko co słodkie... Po nocach mi się śnią cukierki, śliwki, truskawki... Strasne to życie :)

Do góry