Dieta w ciąży mialas? A to ciekawe bede musiala podpytac jak jadalas. Ja wlasnie po diecie schudlam 22 kg zeby zajsc w ciaze ponownie i zaczac od wagi mniejszej, byc zdrowsza no i nie wiem czy to mialo wplyw ze udalo sie od razu, oby tylko w poniedziałek beta pokazała ze rosnieKochane ja po wizycie Pięknie wszystko. Mam juz nie chudnąć - czyli moge trochę odpuscic z pilnowaniem diety... ufff No i wygląda na to ze synek No to mogę teraz bez wyrzutow zjesc śliwki. . Mniam
reklama
patuśka
Fanka BB :)
Gratuluje <3Dziewczyny ciaza czy nie?Zobacz załącznik 874467
martakratka
Kochana ja cale zycie jestem na diecie ... Po grudniowym poronieniu przytylam 10 kg i musialam troche przypilnowac tego co jem... Po prostu jem duzo mniej węglowodanów i nie jem po 18.Dieta w ciąży mialas? A to ciekawe bede musiala podpytac jak jadalas. Ja wlasnie po diecie schudlam 22 kg zeby zajsc w ciaze ponownie i zaczac od wagi mniejszej, byc zdrowsza no i nie wiem czy to mialo wplyw ze udalo sie od razu, oby tylko w poniedziałek beta pokazała ze rosnie
Kochana ja cale zycie jestem na diecie ... Po grudniowym poronieniu przytylam 10 kg i musialam troche przypilnowac tego co jem... Po prostu jem duzo mniej węglowodanów i nie jem po 18.
Ja z synem przytylam 35 kg, głowie przyczyna bylo objadanie sie na tle nerwowym dzis staram sie jakos radzic z tym, ale przyznam sie ze boje sie ze znów bede objadac
martakratka
Ja z synem tez przytylam ponad 30 kg. Dlatego tak sie pilnuje teraz. Nie umialam tego zrzucic przez 3 lata...
Ja z synem tez przytylam ponad 30 kg. Dlatego tak sie pilnuje teraz. Nie umialam tego zrzucic przez 3 lata...
Ja po synie schudlam do 68kg,a później doszlam do 80, teraz mam różnie dzis 60kg chyba przez to ze okres sie zatrzymał
martakratka
Chcialabym tyle ważyć.... Ale bede walczyc po porodzie...Ja po synie schudlam do 68kg,a później doszlam do 80, teraz mam różnie dzis 60kg chyba przez to ze okres sie zatrzymał
kasiula222
Super że u Ciebie wszystko dobrze kochana . Taka dieta i mi by się przydała staram się ograniczać ale ciężko ..Kochana ja cale zycie jestem na diecie ... Po grudniowym poronieniu przytylam 10 kg i musialam troche przypilnowac tego co jem... Po prostu jem duzo mniej węglowodanów i nie jem po 18.
jagoda87
Jagódka - ja bym zrobila mimo wszystko prywatnie. U mnie to koszt ok 20 zl. Da sie przezyc...
Kochana tutaj się nie da [emoji17] dzwoniłam już nawet do szpitala pytać i niestety bez skierowania nie zrobią...
reklama
martakratka
Mi tez ciężko. Mdłości sie skonczyly i tak mi smakuje wszystko teraz ze masakra... zwlaszcza kurde wszystko co słodkie... Po nocach mi się śnią cukierki, śliwki, truskawki... Strasne to życieSuper że u Ciebie wszystko dobrze kochana . Taka dieta i mi by się przydała staram się ograniczać ale ciężko ..