Jestem dokładnie w takiej samej sytuacji. Czekam na @. Ale zapisałam się prywatnie do jeszcze jednego ginekologa ba sprawdzenie, bo ten powiedział, że po miesiączce już mogę się starać więc nie wiem co robić.. 18.07 dopiero mam wizytę znając moje szczęście akurat dostanę okresu
Ja miałam małe krwawienie w skonczonym 8 tc. Na IP stwierdzili ze ciaza zatrzymała się na 5tc. Od 06.06 dostawałam tabletki i dopiero na usg 8.06 pani dr stwierdziła, że zarodka nie ma i wypisana mnie do domu. Po tygodniu byłam na kontroli i powiedziała, że wszystko ładnie schodzi i po około 4 tygodniach powinien być okres.Który masz cykl po poronieniu? U mnie wyglądało to tak. W poniedziałek dowiedziałam się że jestem w ciąży w między czasie robiłam hcg wszystko w normie po czym w czwartek hcg bardzo mało urosło i w piątek już dostałam krwawienia pojechałam do szpitala to gin powiedziała tylko, że mam czekać.. w poniedziałek pojechałam prywatnie do ginekologa i powiedział, że już się oczyscilam krwawilam 2 tyg. Teraz już nie mam nic. Po wizycie powiedział, że wszystko w normie czekać na okres. I tak czekam.. poronienie było 15.06. Wszystko działo się w tak szybkim czasie, że nawet dobrze nie ogarnelam.. eh nie zdążyłam się nawet nacieszyc. A Ty kiedy będziesz mogła się strac?
No i rowniutko... od wczoraj mam plamienie i czekam aż się rozkręci.
Mi dr mówiła, że po pierwszym okresie możemy się spokojnie starać. ..
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi ;*