martakratka
Fanka BB :)
No to czekamy na wieści i trzymamy kciuki...Mialo byc dzis i w poniedziałek [emoji846] juz bylam wieczorem bede miec wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to czekamy na wieści i trzymamy kciuki...Mialo byc dzis i w poniedziałek [emoji846] juz bylam wieczorem bede miec wynik
Jagódka - ja bym zrobila mimo wszystko prywatnie. U mnie to koszt ok 20 zl. Da sie przezyc...Byłam rano u lekarza bo chciałam dostać skierowanie na progesteron... lekarka nie widzi podstaw do tego badania. Oni wychodzą z założenia ze jeżeli miałam owulację to progesteron tez jest Ok. Coś mi się to dziwne wydaje... jedyne co to dostałam skierowanie na tarczyce i pod koniec sierpnia mam wrócić. Jeśli wynik TSH będzie dobry to do szpitala na badania już do ginekologa a jeżeli coś nie tak to wcześniej mam przyjść i dostanę leki.
Tylko @jagoda87 zagramanica i chyba nie da sie bez skierowania:/ @Margosia ja tez mialam samoistny choc musialam troche byc doczyszczana ale juz ponic mniejsza ingerencja i przerzucilam sie na podpaski:/ ale w sumie najbardziej balam sie tam przy szyjce dzialac po zabiegu ale jakos juz uzywam podpasek a nie znosilam na maxa..
Ja również poroniłam samoistnie w 6 tygodniu. Na szczęście obyło się bez zabiegu. Tydzień po poronieniu miałam wizytę kontrolną i wszystko było dobrze. Lekarz mi powiedział żebym się zgłosiła jeßli miesiączka się nie pojawi.
@Martxx1 ech no u mnie bylo tak ze we wt samoistny, krwawienia i boli bardzo duzo, wiec myslalam ze po wszystkim, na drugi dzien poszlam do szpitala ze poronilam i co tam jak tam, mowili ze sie nie oczyscilam i pozostalosci trzeba zabiegiem:/ dali mi czas do piatku czy cos sie zmieni no ale nic sie nie zmienilo , juz przyszlam z torba no i zostalam ale bylo ok, o 11 zabieg o 15 wyszlam, rowno 4 tyg po tym zabiegu dostalam @ gin mowil ze nie ma sladu po zabiegu jesli chodzi o szyjke, nie wiem czy moglam czekac, mi nie pozwolili jakby i posluchalam:/ ale na razie wszystko ok