reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 taaak wczoraj sobie leze przed drzemka;) i czuje ze cos mnie smyra, dotykam a tam puk puk:) tak z 10 minikopniaczkow poszlo, supcio:) ale dzis troche aktywniej i moglam przegapic, to trza jednak pilnowac brzucha;) a generalnie czuje sie super ale jestem zmeczoooona ale na szczescie mam wolne teraz to i sie wysypiam i drzemki robie w dzien:)
Kochana, ja tez juz od 3 dni czuję ruchy... Takie pływanie i gilgotanie :) Super uczucie... ale nadal nie dociera do mnie że jestem w ciąży...

reklama
IMG_0381.JPG
IMG_0382.JPG

Załączniki

• IMG_0381.JPG
    IMG_0381.JPG
    235,1 KB · Wyświetleń: 375
  • IMG_0382.JPG
    IMG_0382.JPG
    241,8 KB · Wyświetleń: 380
Ja polecam prenatal uno a najbardziej polecam przeczytac artykul i sobie wyrobic rzetelna opinie Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza i ranking 24 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka

i dziewczyny bardzo was prosze nie piszcie ze grudniowki to pechowy miesiac, bo ja i martakratka dalej mamy termin na grudzien, a obstawiam ze do porodu bedziemy trzasc portkami, jakos tak sie stracham jak czytam pechowy, kochane obiecuje ze niedługo bedziecie cieszyc sie brzuszkami:* my wszystkie przez to przeszlysmy i grunt to isc do przodu:*
Tosia dla Was bedzie najwspanialszy miesiąc i piękny prezent na Święta .A dla nas po prostu taki zly zbieg okoliczności .. Dzięki za słowa otuchy .;) Bądźmy wszystkie dobrej myśli .Odnośnie suplementu to Prenaral Uno to jest formą metylowana czy pół na pół ?
Porcelana femibion ma też formę zwykłego kwasu foliowego

@kasiula222 INOFEM to suplement diety, którego składniki wspomagają utrzymanie prawidłowej równowagi hormonalnej u kobiet.
Po ślubie byłam u takie 60 paroletniej p. ginekolog i zapytałam czym mogę się wspomóc by szybciej zajść w ciąże, poleciła mi Inofem. Początkowo go nie kupiłam, ale szukałam opinii na internetach i dziewczyny go polecały. Po 3 miesiącach zakupiłam i prawie po miesiącu mi się udało. Nie wiem czy to dzięki niemu czy poprostu. Po stracie odrazu zaczęłam go pić i też się udało. Przypadek albo rzeczywiście coś w nim jest co na mnie dobrze działa :)
Może i ja spróbuję to kupić ;)Muszę o tym poczytać i porozmawiam z lekarzem . Jak tylko mi się okres skończy to zaraz lecę do niego ; ) Z jednej strony chciała bym zajść w tym przyszłym miesiącu a z drugiej nie chce się nakręcać tak bo mam wesele 4 sierpnia i będę mogą się trochę odstresować jak się nie uda . Więc chyba będzie luźny miesiąc .

Mój syn właśnie przyszedl z podwórka i woła mamo mamo chodź ci coś pokaże . Ja idę z nim i co widzę ? Bocian na kominie ;)))))

@roki_1991 taaak wczoraj sobie leze przed drzemka;) i czuje ze cos mnie smyra, dotykam a tam puk puk:) tak z 10 minikopniaczkow poszlo, supcio:) ale dzis troche aktywniej i moglam przegapic, to trza jednak pilnowac brzucha;) a generalnie czuje sie super ale jestem zmeczoooona ale na szczescie mam wolne teraz to i sie wysypiam i drzemki robie w dzien:)
Kochana, ja tez juz od 3 dni czuję ruchy... Takie pływanie i gilgotanie :) Super uczucie... ale nadal nie dociera do mnie że jestem w ciąży...
Dziewczyny jak cudownie[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Popukajcie do Maluchów od Ciotek ;)

reklama
Dziewczyny a od kiedy liczyć dni cyklu po poronieniu?
6.06 trafiłam z krwawieniem do szpitala, zakładali mi tabletki ale dopiero 8.06 na usg wyszło, że zarodka już nie ma... więc powinnam liczyć od tego 8.06?

Do góry