reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 taaak wczoraj sobie leze przed drzemka;) i czuje ze cos mnie smyra, dotykam a tam puk puk:) tak z 10 minikopniaczkow poszlo, supcio:) ale dzis troche aktywniej i moglam przegapic, to trza jednak pilnowac brzucha;) a generalnie czuje sie super ale jestem zmeczoooona ale na szczescie mam wolne teraz to i sie wysypiam i drzemki robie w dzien:)
Kochana, ja tez juz od 3 dni czuję ruchy... Takie pływanie i gilgotanie :) Super uczucie... ale nadal nie dociera do mnie że jestem w ciąży...

reklama
IMG_0381.JPG
IMG_0382.JPG

Załączniki

• IMG_0381.JPG
    IMG_0381.JPG
    235,1 KB · Wyświetleń: 372
  • IMG_0382.JPG
    IMG_0382.JPG
    241,8 KB · Wyświetleń: 377
Ja polecam prenatal uno a najbardziej polecam przeczytac artykul i sobie wyrobic rzetelna opinie Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Analiza i ranking 24 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka

i dziewczyny bardzo was prosze nie piszcie ze grudniowki to pechowy miesiac, bo ja i martakratka dalej mamy termin na grudzien, a obstawiam ze do porodu bedziemy trzasc portkami, jakos tak sie stracham jak czytam pechowy, kochane obiecuje ze niedługo bedziecie cieszyc sie brzuszkami:* my wszystkie przez to przeszlysmy i grunt to isc do przodu:*
Tosia dla Was bedzie najwspanialszy miesiąc i piękny prezent na Święta .A dla nas po prostu taki zly zbieg okoliczności .. Dzięki za słowa otuchy .;) Bądźmy wszystkie dobrej myśli .Odnośnie suplementu to Prenaral Uno to jest formą metylowana czy pół na pół ?
Porcelana femibion ma też formę zwykłego kwasu foliowego

@kasiula222 INOFEM to suplement diety, którego składniki wspomagają utrzymanie prawidłowej równowagi hormonalnej u kobiet.
Po ślubie byłam u takie 60 paroletniej p. ginekolog i zapytałam czym mogę się wspomóc by szybciej zajść w ciąże, poleciła mi Inofem. Początkowo go nie kupiłam, ale szukałam opinii na internetach i dziewczyny go polecały. Po 3 miesiącach zakupiłam i prawie po miesiącu mi się udało. Nie wiem czy to dzięki niemu czy poprostu. Po stracie odrazu zaczęłam go pić i też się udało. Przypadek albo rzeczywiście coś w nim jest co na mnie dobrze działa :)
Może i ja spróbuję to kupić ;)Muszę o tym poczytać i porozmawiam z lekarzem . Jak tylko mi się okres skończy to zaraz lecę do niego ; ) Z jednej strony chciała bym zajść w tym przyszłym miesiącu a z drugiej nie chce się nakręcać tak bo mam wesele 4 sierpnia i będę mogą się trochę odstresować jak się nie uda . Więc chyba będzie luźny miesiąc .

Mój syn właśnie przyszedl z podwórka i woła mamo mamo chodź ci coś pokaże . Ja idę z nim i co widzę ? Bocian na kominie ;)))))

@roki_1991 taaak wczoraj sobie leze przed drzemka;) i czuje ze cos mnie smyra, dotykam a tam puk puk:) tak z 10 minikopniaczkow poszlo, supcio:) ale dzis troche aktywniej i moglam przegapic, to trza jednak pilnowac brzucha;) a generalnie czuje sie super ale jestem zmeczoooona ale na szczescie mam wolne teraz to i sie wysypiam i drzemki robie w dzien:)
Kochana, ja tez juz od 3 dni czuję ruchy... Takie pływanie i gilgotanie :) Super uczucie... ale nadal nie dociera do mnie że jestem w ciąży...
Dziewczyny jak cudownie[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Popukajcie do Maluchów od Ciotek ;)

reklama
Dziewczyny a od kiedy liczyć dni cyklu po poronieniu?
6.06 trafiłam z krwawieniem do szpitala, zakładali mi tabletki ale dopiero 8.06 na usg wyszło, że zarodka już nie ma... więc powinnam liczyć od tego 8.06?

Do góry