reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Dziewczyny (szczegolnie te co miały poród przedwczesny , po 20tc.) Ile trwał u was półog i kiedy wróciła @ i zaczął się normalny cykl ??@Syl92 mowilam dokladnie do samo ze dzidzia bedzie tak kochana i wytulana nasze dzidzie beda mialy najlepiej na swiecie: )
martakratka
Liczy się liczy u mnie tak było Po cichu gratuluję
raz_dwa_trzy
Dzień dobry [emoji4]
Dziewczyny,które mają/miały krwiaka w ciąży, mam pytanie. Leżycie/leżałyscie plackiem,czy po prostu się oszczędzacie i dopuszczacie spacerki na świeżym powietrzu?
Dziewczyny,które mają/miały krwiaka w ciąży, mam pytanie. Leżycie/leżałyscie plackiem,czy po prostu się oszczędzacie i dopuszczacie spacerki na świeżym powietrzu?
Lu_cy
Ja miałam krwiaka i musiałam leżećDzień dobry [emoji4]
Ja miałam i trochę leżałam, a trochę się "oszczędzałam"... Niestety w 10tc serduszko nie biło. Wszyscy lekarze badający twierdzili, że na 90% to krwiak..jednak teraz wyszła mi trombofilia też. Nie chcę Cię straszyć,ale myślę, że lepiej wyleżeć tego krwiaka żeby się wchłonął np. W porównaniu do całości życia to ułamek czasu, ale jak ma zaważyć na posiadaniu bzdziuszka to bym nie ryzykowała Chyba, że lekarz kazał Ci się po prostu nie przemęczać to bym się posłuchałaDzień dobry [emoji4]
agatush
Moderatorka
A może to była implantacja. Spokojnie. Jedź jutro na bhcg. Nie masz testu w domu?Kurde, Kochane kobietki co robić..wczoraj lekkie plamienie, a dziś nic się nie rozkręca @..zero śladu:/ Wziąć duphaston w razie coś czy wstrzymać się jeszcze z tym wszystkim?? Rano pojadę na betę, bo boje się co tam się dzieje
Sama nie wiem co myśleć, trochę za długo trwa ten cykl:/ niestety testy w moim przypadku wychodzą pozytywne jak już po USG wiem,że jestem w ciąży czy po becie :/A może to była implantacja. Spokojnie. Jedź jutro na bhcg. Nie masz testu w domu?
reklama
patuśka
Bralabym duphaston i tak jak mowisz jechala z rana na bete. Trzymam kciukiSama nie wiem co myśleć, trochę za długo trwa ten cykl:/ niestety testy w moim przypadku wychodzą pozytywne jak już po USG wiem,że jestem w ciąży czy po becie :/