reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzień dobry [emoji4]

Dziewczyny,które mają/miały krwiaka w ciąży, mam pytanie. Leżycie/leżałyscie plackiem,czy po prostu się oszczędzacie i dopuszczacie spacerki na świeżym powietrzu?

Dzień dobry [emoji4]

Dziewczyny,które mają/miały krwiaka w ciąży, mam pytanie. Leżycie/leżałyscie plackiem,czy po prostu się oszczędzacie i dopuszczacie spacerki na świeżym powietrzu?
Ja miałam i trochę leżałam, a trochę się "oszczędzałam"... Niestety w 10tc serduszko nie biło. Wszyscy lekarze badający twierdzili, że na 90% to krwiak..jednak teraz wyszła mi trombofilia też. Nie chcę Cię straszyć,ale myślę, że lepiej wyleżeć tego krwiaka żeby się wchłonął np. W porównaniu do całości życia to ułamek czasu, ale jak ma zaważyć na posiadaniu bzdziuszka to bym nie ryzykowała ;) Chyba, że lekarz kazał Ci się po prostu nie przemęczać to bym się posłuchała :)

Kurde, Kochane kobietki co robić..wczoraj lekkie plamienie, a dziś nic się nie rozkręca @..zero śladu:/ Wziąć duphaston w razie coś czy wstrzymać się jeszcze z tym wszystkim??:( Rano pojadę na betę, bo boje się co tam się dzieje:(

Kurde, Kochane kobietki co robić..wczoraj lekkie plamienie, a dziś nic się nie rozkręca @..zero śladu:/ Wziąć duphaston w razie coś czy wstrzymać się jeszcze z tym wszystkim??:( Rano pojadę na betę, bo boje się co tam się dzieje:(
A może to była implantacja. Spokojnie. Jedź jutro na bhcg. Nie masz testu w domu?

reklama
Do góry