reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Dziewczyny (szczegolnie te co miały poród przedwczesny , po 20tc.) Ile trwał u was półog i kiedy wróciła @ i zaczął się normalny cykl ??@Syl92 mowilam dokladnie do samoze dzidzia bedzie tak kochana i wytulana
nasze dzidzie beda mialy najlepiej na swiecie: )
martakratka
Liczy się liczy
raz_dwa_trzy
Dzień dobry [emoji4]
Dziewczyny,które mają/miały krwiaka w ciąży, mam pytanie. Leżycie/leżałyscie plackiem,czy po prostu się oszczędzacie i dopuszczacie spacerki na świeżym powietrzu?
Dziewczyny,które mają/miały krwiaka w ciąży, mam pytanie. Leżycie/leżałyscie plackiem,czy po prostu się oszczędzacie i dopuszczacie spacerki na świeżym powietrzu?
Lu_cy
Ja miałam krwiaka i musiałam leżećDzień dobry [emoji4]
Ja miałam i trochę leżałam, a trochę się "oszczędzałam"... Niestety w 10tc serduszko nie biło. Wszyscy lekarze badający twierdzili, że na 90% to krwiak..jednak teraz wyszła mi trombofilia też. Nie chcę Cię straszyć,ale myślę, że lepiej wyleżeć tego krwiaka żeby się wchłonął np. W porównaniu do całości życia to ułamek czasu, ale jak ma zaważyć na posiadaniu bzdziuszka to bym nie ryzykowałaDzień dobry [emoji4]
agatush
Moderatorka
A może to była implantacja. Spokojnie. Jedź jutro na bhcg. Nie masz testu w domu?Kurde, Kochane kobietki co robić..wczoraj lekkie plamienie, a dziś nic się nie rozkręca @..zero śladu:/ Wziąć duphaston w razie coś czy wstrzymać się jeszcze z tym wszystkim??Rano pojadę na betę, bo boje się co tam się dzieje
![]()
Sama nie wiem co myśleć, trochę za długo trwa ten cykl:/ niestety testy w moim przypadku wychodzą pozytywne jak już po USG wiem,że jestem w ciąży czy po becie :/A może to była implantacja. Spokojnie. Jedź jutro na bhcg. Nie masz testu w domu?
reklama
patuśka
Bralabym duphaston i tak jak mowisz jechala z rana na bete. Trzymam kciukiSama nie wiem co myśleć, trochę za długo trwa ten cykl:/ niestety testy w moim przypadku wychodzą pozytywne jak już po USG wiem,że jestem w ciąży czy po becie :/