reklama
A to nie Ty go kiedyś polecałas?Dziewczyny, czy korzysta/korzystała któraś z Was z mikroskopu owulacyjnego?
porcelana
Fanka BB :)
Ja, ja. I tak zaczynam siebie nim znowu monitorować i się zastanawiam, czy ktoś też tego używa i jakie ma doświadczenia.A to nie Ty go kiedyś polecałas?
Ty z Grudniowych, prawda? [emoji53]
Tak. Poroniłam 20.04 [emoji15] ja go kupiłam z Twojego polecenia. Uważam że jest super ale nie zawsze byłam pewna na 100%Ja, ja. I tak zaczynam siebie nim znowu monitorować i się zastanawiam, czy ktoś też twgo używa i jakie ma doświadczenia.
Ty z Grudniowych, prawda? [emoji53]
porcelana
Kurczę, przykro mi. No, ale zaczynamy od nowa, prawda? [emoji6]Tak. Poroniłam 20.04 [emoji15] ja go kupiłam z Twojego polecenia. Uważam że jest super ale nie zawsze byłam pewna na 100%
Ja też nie byłam zawsze pewna, trochę się go uczyłam. Ale bardzo dobrze widać, jak sprawdzasz rano. Odczekaj jakieś 20 min od przebudzenia, nic wcześniej nie jedz, nie pij i nie myj zębów.
Ja dzisiaj mam 9 dc i właśnie rano mi pokazał tak wyraźnie owulację i się zastanawiam, czy to możliwe w ogóle??? Normalnie miałam zawsze późne owulacje, jakoś w 20 dc. Ja wiem, że to się mogło poprzestawiać, ale żeby aż tak?!
Kurczę, przykro mi. No, ale zaczynamy od nowa, prawda? [emoji6]
Ja też nie byłam zawsze pewna, trochę się go uczyłam. Ale bardzo dobrze widać, jak sprawdzasz rano. Odczekaj jakieś 20 min od przebudzenia, nic wcześniej nie jedz, nie pij i nie myj zębów.
Ja dzisiaj mam 9 dc i właśnie rano mi pokazał tak wyraźnie owulację i się zastanawiam, czy to możliwe w ogóle??? Normalnie miałam zawsze późne owulacje, jakoś w 20 dc. Ja wiem, że to się mogło poprzestawiać, ale żeby aż tak?!
czytałam o tym mikroskopie jak go kupiłam, że niektóre dziewczyny pisały o tym, że pokazywał np. 3 dni po okresie owu, i pisały że to może być z powodu tego że hormony te okresowe jeszcze nie zeszły i dlatego, nie wiem czy 9 dc to już, ale ja sprawdzałam kilka razy dziennie i powiem Ci że rano mi pokazywało najgorzej tak jakby za gęsta była ta ślina
porcelana
No to pewnie będzie to, bo ani śluzu nie ma, nic mnie nie pobolewa... Już chyba za mocno nakręcona jestem, muszę trochę zluzować [emoji6]czytałam o tym mikroskopie jak go kupiłam, że niektóre dziewczyny pisały o tym, że pokazywał np. 3 dni po okresie owu, i pisały że to może być z powodu tego że hormony te okresowe jeszcze nie zeszły i dlatego, nie wiem czy 9 dc to już, ale ja sprawdzałam kilka razy dziennie i powiem Ci że rano mi pokazywało najgorzej tak jakby za gęsta była ta ślina
Z tą śliną, to pewnie indywidualna sprawa. Mi pod wieczór zanim zjem kolację też dosyć dobrze jeszcze pokazuje.
Ty poroniłaś sama, czy miałaś zabieg?
agatush
Moderatorka
Możliwe że masz owulacje w 9dc. Znam kilka dziewczyn u których z tak wczesnej owulacji są fajne małe różowe Bobaski :-)Kurczę, przykro mi. No, ale zaczynamy od nowa, prawda? [emoji6]
No to pewnie będzie to, bo ani śluzu nie ma, nic mnie nie pobolewa... Już chyba za mocno nakręcona jestem, muszę trochę zluzować [emoji6]
Z tą śliną, to pewnie indywidualna sprawa. Mi pod wieczór zanim zjem kolację też dosyć dobrze jeszcze pokazuje.
Sama na szczęście. Mogę chyba powiedzieć, że dzięki temu mikroskopowi jestem znowu w ciąży bo on pokazał mi późniejszą owu niż sądziłam, że mam. Zaszłam w pierwszym pełnym cyklu. Ale boję się o tym mówić.
reklama
Może i masz rację..poczekam do poniedziałku na spokojnie, weekend i tak mam egzaminy więc mam się na czym skupić Nie załamuje się,to dopiero 1 podejście,więc cieszę się jak diabli,że miałam sama z siebie owulację A jak slysze, że dziewczyny dają radę to i ja dam )) Jakoś mam pozytywne myśli teraz :*@Syl92 myślę, że lepiej poczekać i jeśli okres nie przyjdzie to powtórzyć test w niedzielę lub betę w poniedziałek.Codzienne sprawdzanie tylko stresuje. Też nie ma sensu.
I wiesz, nawet jeśli okaże się, że w tym cyklu nic, to spróbuj nie załamywać się, bo pozytywne nastawienie też jest ważne. A tu zobacz co się dzieje, dziewczyny zachodzą po kolei. Też i Ciebie dosięgnie. I też będzie i Twój piękny dzień.Także głowa do góry i poczekaj.