reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@monia_l ale jutro betka mam rozumiec:)? jeny ale sie ciesze !
@Totois30 ja aż boję się cieszyć narazie niedowierzam tym bardziej że cykl podobno bezowulacyjny ...
no właśnie nad tą betką się zastanawiam bo nie będę miala możliwości powtórzyc po 48h bo to bedzie sobota a od czwartku do poniedziałku to trochę tych dni jest i chyba jednak daruję sobię tą bete ....a w poniedziałek wybiore się do mojego gin ....sama niewiem co robic czy zrobic tylko bete dziś żeby się upewnic bez sprawdzania przyrostu czy w poniedziałek i srodę zrobic betę .....dla mnie ta beta to dodatkowy stres i sama nie wiem....ahhh nagmatwałam
dzis kreseczka na teście ciemniejsza niż wczoraj a do terminu @ 1 dzień czyli mam nadzieje ze jak takie ładne kreseczki wychodzą przed terminem @ to musi być dobrze ;)

reklama
@agatush @roki_1991 wiem, wiele razy przewijał się tutaj temat heparyny,ale zawsze pomijalam te posty myśląc,że mnie to nie dotyczy... A tu proszę. Maz już ma swoją pierwszą próbę wykonania zastrzyku za sobą, muszę przyznać,że spanikował bardziej niż ja :) Mam nadzieję,że i mi się tym razem uda :)

Hej dziewczyny ja w końcu dostałam okres po ponad 5 tygodniach . Więc myślę że pójdę po okresie do lekarza i jak będzie zielone światło to będziemy działac .
Gratulacje dla mamusiek nowo zaciazonych a szczególnie dla mamy trojaczków .
Raz dwa trzy mnie też będą czekać zastrzyki od pozytywnego testu i się trochę obawiam bólu i czy zrobię ten zastrzyk ...będę musiała ...

@Syl92 @Lu_cy 2@ivvonka @roki_1991 dziękuję Wam za wsparcie :*
@Totois30 winko + migdały się u mnie sprawdziły w poprzedniej ciąży, dały bardzo szybki efekt- miałam mega cienkie endo po wyjęciu spirali jeszcze w lutym, także teraz też namiętnie będę szamać :D :D pracy nie mam jak zmienić :( mam umowę na czas nieokreślony więc to moja jedyna nadzieja, aby w przyszłym roku urodzić i mieć macierzyński
@Alex811 czyli czekamy razem z niecierpliwością do sierpnia do starań, chyba że po drodze "przez przypadek" wyjdą dwie kreski ;)
@raz_dwa_trzy gratuluję serduszka. Łatwo mi się mówi, ale chociaż spróbuj się nie przejmować krwiakiem. Kiedy następna wizyta?
@kasiula222 cieszę się, że okres przyszedł- dla mnie ten moment to tak jakby rozpoczęcie nowego etapu. Krok do przodu :) dawaj znać za jakiś czas co tam lekarz powiedział na starania
@Martenika po cichu gratuluję. Nie było zabiegu, to nie trzeba czekać... będzie dobrze.

@Totois30 winko + migdały się u mnie sprawdziły w poprzedniej ciąży, dały bardzo szybki efekt- miałam mega cienkie endo po wyjęciu spirali jeszcze w lutym, także teraz też namiętnie będę szamać :D :D pracy nie mam jak zmienić :( mam umowę na czas nieokreślony więc to moja jedyna nadzieja, aby w przyszłym roku urodzić i mieć macierzyński
@Alex811 czyli czekamy razem z niecierpliwością do sierpnia do starań, chyba że po drodze "przez przypadek" wyjdą dwie kreski ;)
@raz_dwa_trzy gratuluję serduszka. Łatwo mi się mówi, ale chociaż spróbuj się nie przejmować krwiakiem. Kiedy następna wizyta?
@kasiula222 cieszę się, że okres przyszedł- dla mnie ten moment to tak jakby rozpoczęcie nowego etapu. Krok do przodu :) dawaj znać za jakiś czas co tam lekarz powiedział na starania
@Martenika po cichu gratuluję. Nie było zabiegu, to nie trzeba czekać... będzie dobrze.
Następna wizyta 13.07, za dwa tygodnie :)

[emoji8]

Patuska trzymam za Ciebie kciuki by jednak w następnym mięs endometrium się poprawiło . Te dwa miesiace szybko mina choć wiem jak to jest jak czlowiek czeka na te starania to tak się dłuży chciało by się od razu a tu się nie da . Mnie otaczają same ciężarne więc dodatkowy żal mnie dopada ..Chciała bym i ja doczekać zdrowego dzidziusia ...takie to wszystko ciężkie .

@raz_dwa_trzy @kasiula222 na profilu nafoczki sa fajne filmiki jak zrobic zastrzyk, popaczalam, popytalam i robie sama od poczatku:) bez problemu ale od miesiaca robia mi sie siniaki i troche piecze. @agatush 40-60 stopni mowisz? Moze mnie to ustrzec od siniaczkow i pieczenia? Tzn pieczenie mi nie przeszkadza ale kazdego lekarza strasze brzuchem..gin ostatnio poradzil zeby robic na siedzaco, nawet lepiej bo fald sam sie robi:D @monia_l ja wiem ze stres...dobrze ze ciemnieje kreska, ale ja bym zrobila;) tzn ja bym znalazla labo gdzie zrobia mi tez w sobote, ale ja nadgorliwa jestem;) ale i tak bym zrobila zeby zobaczyć jaka jest ale zrozumiem jak zdecydujesz ze nie:)

A ja dzis wizytowalam i oto zdjecie siusiaka:D

Załączniki

• 20180628_085911-1.jpg
    20180628_085911-1.jpg
    475,2 KB · Wyświetleń: 73
reklama
@raz_dwa_trzy @kasiula222 na profilu nafoczki sa fajne filmiki jak zrobic zastrzyk, popaczalam, popytalam i robie sama od poczatku:) bez problemu ale od miesiaca robia mi sie siniaki i troche piecze. @agatush 40-60 stopni mowisz? Moze mnie to ustrzec od siniaczkow i pieczenia? Tzn pieczenie mi nie przeszkadza ale kazdego lekarza strasze brzuchem..gin ostatnio poradzil zeby robic na siedzaco, nawet lepiej bo fald sam sie robi:D @monia_l ja wiem ze stres...dobrze ze ciemnieje kreska, ale ja bym zrobila;) tzn ja bym znalazla labo gdzie zrobia mi tez w sobote, ale ja nadgorliwa jestem;) ale i tak bym zrobila zeby zobaczyć jaka jest ale zrozumiem jak zdecydujesz ze nie:)

A ja dzis wizytowalam i oto zdjecie siusiaka:D
Właśnie widziałam kiedyś ten filmik będę musiała go odszukać :)

Do góry