reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
Na 18:40 idę do gin. Niestety sama...:sad: mój mąż ma dzisiaj imprezę integracyjną w pracy i wiem, jak bardzo ja bym chciała iść na swoją.:-p Także nie robiąc mu wyrzutów, powiedziałam by się nie martwił i szedł. W razie czego mam teściów pod ręką, no i tak w ogóle, to idę na wizytę. ;-)

post_ptaszyna - dużo zdrówka Tobie życzę!:happy2:
tolka23 - ogromnie gratuluję pierwszych ruchów! Wspaniale!:-D
ena - głowa do góry! I Ty się doczekasz! Pamiętaj, że ten wątek zaraża!:tak:
fogia - uściskaj swojego synusia ode mnie z okazji pierwszych urodzinek! Super!:rofl::-D:rofl: Może pokażesz kilka zdjęć?:confused:
Dlaczegotak - uważam, że te objawy są jak najbardziej normalne. Wiele kobiet tak ma.:wink: Dla spokojnej głowy może powinnaś zadzwonić do swojego gin.? Kiedy masz wizytę?:confused:
Gabi - dałaś radę zrzucić 30kg?:oo: Pytam tak z ciekawości... ja przytyłam 23kg.:baffled:

Buziaki

Kochane i ja się melduje. Byłam w kraju jakiś czas i nie miałam tak częstego dostępu do netu.
kochane moje uprzejmie donoszę,że pod serduszkiem mam małą Marysię.
Nasza kochana istotka ma się świetnie, kopie i i rośnie zdrowo. Więc kamień z serca.
Wszystkim zafasolkowanym zycze spokojnej ciąży i bezbolesnego porodu.
A tym dziewczynom , które podzieliły nasz los, zycze Nadziei i Wiary.
Całuję Was mocno...

Kochane mam straszny problem chciałam sobie wstawic takiego suwaka fajowego ale mam wyłączony KOD HTML i zamiast suwaka wyświetla się sam link ( 3 linie ) jak włączyć kod HTML ? Ta obcja jest na samym dole strony po lewej , wszystko mam włączone tylko nie kod HTML ? Jak to zrobić kochane ???

Cześć dziewczyny!:-D
Ja już po wizycie - sama...:dry:
Wszystko ok.:biggrin2: Michaś fika sobie w brzusiu i nic nie zapowiada porodu przed terminem.:rofl2: Szyjka wysoko, no i dzidzia ma jeszcze miejsce. Aż trudno uwierzyć...
Synuś jest akurat, według dzisiejszego USG nie powinien ostatecznie przekroczyć wagi 3500g. Za dwa tygodnie mam mieć EKG i konsultacje z moim doktorem.
Mogę spać spokojnie.:cool2:

cfcgirl - długo Ciebie nie było. Bardzo się dla Was cieszę!:-D Córeczka już taka fajna, duża. Oby tak dalej! Trzymam kciuki i pisz częściej!
Dlaczegotak - ciężko mi cokolwiek doradzić... Z jakiej strony chcesz mieć suwaczek? Może coś będę wiedziała, jak ją zobaczę (dlaczego ten kod się nie wyślwietla?).

Pozdrawiam

anna_ajra stronka jest taka sama jak wszystkie , ta sama instrukcja obsługi , trzeba skopiować środkowy kod HTML ( 3 linijki) i wklejać za każdym postem lub wkleić w podpis. Tylko na Baby Boomie mam zablokowane wklejanie kodów HTML i nie wiem jak to odblokować ? ale spoko mam na pulpicie 1 suwaczek który po włączeniu kompa pokazuje mi ile dni zostało do urodzin mojej dzidzi.

Witajcie Dziewczynki;

życzę Wam wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku.
Aniu; cieszę się, żę wizyta wypadła pomyślnie :-) Możesz już spać spokojnie - Masz dużego i zdrowego Synusia.
Niestety u mnie często tak jest, że chodzę na wizyty sama ponieważ mój J. ma akurat wtedy jakieś wyjazdy :-(
Posmutniałam ostatnio także z tego powodu, że nie będzie go na usg genetycznym połówkowym
:-( no ale cóż, trzeba to zaakceptować...
Tola - ale Tobie Dzidzia zrobiła prezent na Nowy Rok :-) bardzo się cieszę i ja sama nadal czekam z wielką niecierpliwością. No niech już zacznie kopanko.
Dlaczegotak;
mi pomocna była strona na forum ,,ciąża, poród, połóg'' tam jak wejdziesz to powinno być ,,jak wstawić suwaczek''
ktoś miły umieścił tam bardzo szczegółową instrukcję - krok po kroku. Trzymam kciuki

nie pamiętam czy Wam pisałam że My najprawdopidobniej będziemy mieć synusia ;-):-) Patryczka :-)

Anulka - chyba jesteś spokojniejsza że nie będzie wcześniejszego porodu :-) ale Michaś już duży :tak:zazdroszczę Ci za niedługo będziecie już razem :-);-):tak:
buziaczki

Joasiu - tak świtny prezent na nowy rok :tak:dzidziuś zaczyna coraz bardziej dawać znak o sobie i bardzo się z tego cieszę :-)

reklama
Joanna 25 ja tez jestem ze szczecina, czy ty jestes po poronieniu i do jakiego teraz chodzisz lekarza? bo ja jestem po i nie wiem na którego sie zdecydować.

Do góry