reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Irenaa @raz_dwa_trzy ojeny ale sie ciesze ze wszystko pieknie! Nie chce namawiac tym bardziej ze i przeciwnikow mamy ale ja w 14tc zaopatrzylam sie w detektor..kocham go..od 12 tc mysle mozna smialo zaczac uzywac, ja myslalam ze pozniej moze mniej sie bede stresowac ale wcale nie-e :D boje sie bardziej bo to juz malenstwo takie prawdziwe, a slucha sie bosko:)

reklama
@Irenaa @raz_dwa_trzy ojeny ale sie ciesze ze wszystko pieknie! Nie chce namawiac tym bardziej ze i przeciwnikow mamy ale ja w 14tc zaopatrzylam sie w detektor..kocham go..od 12 tc mysle mozna smialo zaczac uzywac, ja myslalam ze pozniej moze mniej sie bede stresowac ale wcale nie-e :D boje sie bardziej bo to juz malenstwo takie prawdziwe, a slucha sie bosko:)
Kochana, powiem,że jest dobrze, jak za tydzień w środę wyjdę od lekarza. Co do detektora,mam go z tyłu głowy, ale póki co boje się cokolwiek planować, kupować itd. jak dotrwam, to na pewno się do Ciebie odezwę o szczegóły :)
Powiem Wam tylko,że jestem jakaś spokojna. Nie wiem czy to cisza przed burzą,czy to rzeczywiście spokoj. Czuję się inaczej niż w poprzedniej ciąży. I najlepsze jest to,że po południu wywala mi tak brzuch, że nigdy takiego nie miałam. (a ja chudzielec, to brzuch wklęsły normalnie ) :)

U mnie po wizycie wszystko w normie! Słyszałam tętno ponad 140 w poprzednich ciążach nigdy nie było mi to dane więc na prawdę się cieszymy. Dalej nudności ale to wszystko da się znieść nawet clexane już nie robi na mnie wrażenia idzie jak w masło:-D
@Dominika000 beta robi wrażenie!Gratuluję
@Marika92 Ty już na przysłowiowym wylocie ;) Zapowiada się u Ciebie cudne lato!
Super [emoji4]
Gratuluję [emoji4]

@anja93 witam cieplutko. Dziękuję że się odezwałaś tym bardziej że podniosłaś mnie na duchu. Mnie od ponad tygodnia tak to spojenie boli że szok. M nawet na IP chciał mnie wieść bo normalnie chodzić nie mogłam. Jak leżę to przechodzi więc postanowiłam leżeć. No ale to ciężko. Przetworów czas a do tego trzeba się na maleństwo szykować a i jeszcze wyjazd na tydzień mam. Ułożyło mi że nie ja sama ana tym samym etapie jesteśmy. Dziękuję. @membaris to chyba faktycznie znikła. Szkoda :-/
No to w takim razie Ty mnie tez pocieszylas bo zaczynalam sie martwic bo ten bol czasem jest nie do zniesienia. Najgorszy jak sie chce przekrecic z boku na bok albo jak robie jakies gwaltowniejsze ruchy ;) kiedy macie jakies wizyty? @muza_ton @ivvonka?? Ile te Wasze malenstwa juz mierza/waza? ;) ivvonka mi tez puchna nogi zwlaszcza po upalnym dniu wieczorami...

@Cleopatra_83 super ,że wszystko ok.To prawda że przed wizytą jest stres ale to chyba naturalne,ze się boimy.Widzę,że jesteś jakieś dwa tygodnie do przodu w stosunku do mnie będę więc śledzić Twoje postępy:). Teraz nawet trudno mi znieść podróż samochodem więc na wizytę dotarłam wymęczona a tu jeszcze ciśnienie mierzą od progu.A Ty jak się czujesz,masz jakieś dolegliwości ciążowe?

reklama
Do góry