Totois30
Fanka BB :)
@Syl92 to nie jest nowosc ze po stracie szybciej mozna zajsc w ciaze bo organizm pamieta ostatnia ciaze mowiac kolokwialnie ale po zabiegu ma sie uszkodzona szyjke i jest to tez ingerencja, nie jest to poronienie samoistne, tutaj dziala natura i tutaj mozna dzialac po pierwszej@ a przy ingerencji warto dac organizmowi dojsc do siebie.wiem ze pisze to samo ale chcialam tylko podkreslic ze kazda z nas wiedziala ze 3-6 mcy to przestarzale info, to sie nie zmienilo na przestrzeni miesiecy tylko pare dobrych lat temu. Po prostu poronienie samoistne jest czyms innym niz zabieg. Poronienie samoistne jak najbardziej starac sie od razu. U mnie @ przyszla idealnie po 28 dniach i wszystko bylo ladnie. Ale Najwazniejsze ze gin prowadzacy jest za
Aha i moj gin oczywiscie rowniez nie kazal robic zadnych badan. To normalne podejscie lekarzy po jednej stracie. Chcialam po prostu jak najbardziej wykluczyc mozliwosc powtorki:/
@Marika92 ale pieknie, 3mam kciuki
Aha i moj gin oczywiscie rowniez nie kazal robic zadnych badan. To normalne podejscie lekarzy po jednej stracie. Chcialam po prostu jak najbardziej wykluczyc mozliwosc powtorki:/
@Marika92 ale pieknie, 3mam kciuki
Ostatnia edycja: