reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dostałam luteinę i duohaston. Ostatnia @ miałam od 15 maja.
No to teoretycznie do zapłodnienia musiało dojść najszybciej jakieś 3 tygodnie temu, o ile nie miałaś owulacji później- bo jeżeli tak, to ciąża może być jeszcze młodsza. Mam rację?
Z tego co pamiętam, to betę miałaś imponująco wysoką jak na takie wczesne stadium.
Dużo zależy też od sprzętu. Moja gin ma dwa gabinety, w których ma różne aparaty i jeździłam raz do jednego, raz do drugiego gabinetu i te zdjęcia się nijak do siebie miały potem.
Powtórz betę w odstępie 48 h jeżeli chcesz. A najlepiej to grzecznie bierz leki i się nie stresuj :-) To dopiero samiusieńki początek.

@Dominika000 Oj Bidulko...to Cię kretyn zestresował...błagam Cię nie myśl o tym wcale. Leć jutro na bate a najlepiej to do jeszcze jednego lekarza żeby się uspokoić. Takim "lekarzom" powinno się odrazu odbierać prawo wykonywania zawodu...

Dziewczyny jestem po wizycie. Jest zarodek ale bardzo mały i powiedział że daje tej ciąży 50/50 szansy. :(:(
Zarodek jest i to jest najważniejsze!
Kciuki żeby szybko nadrobil!

Dziewczyny a po ilu cyklach od # szczęśliwie zafasolkowalyscie?

Teraz jestem pozytywnie nakrecona ale boję się jak się nie będzie udawać. ..

@Dominika000 no to się trafił "cudowny człowiek z podejściem". To jest najwyżej 5 tydzień, bardzo wcześnie. Na takim etapie nie ma nawet co prorokować i bawić się w wyliczanki. Zrób betę, bierz zalecone leki i postaraj się nie martwić.

@Cleopatra_83 super ,że wszystko ok.To prawda że przed wizytą jest stres ale to chyba naturalne,ze się boimy.Widzę,że jesteś jakieś dwa tygodnie do przodu w stosunku do mnie będę więc śledzić Twoje postępy:). Teraz nawet trudno mi znieść podróż samochodem więc na wizytę dotarłam wymęczona a tu jeszcze ciśnienie mierzą od progu.A Ty jak się czujesz,masz jakieś dolegliwości ciążowe?
Ja od tygodnia nie wychodziłam nigdzie, bo miałam nakaz leżenia. Czuję się dobrze, poza sennością nie mam innych dolegliwości. Wystarczy, że tylko przymknę oczy i już śpię. Ja mieszkam w starej kamienicy więc u nas jest bardzo chłodno przy takich upałach.

reklama
@Dominika000 nie martw się bo na pewno będzie dobrze[emoji9] jak na tak wczesnym etapie to i tak bardzo dobrze ze już coś widać. Tak jak dziewczyny piszą zrób betę i będziesz spokojniejsza. Ja szczerze mówiąc to bym zmieniła lekarza na Twoim miejscu

Do góry