Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Nic nie mówił o becie ale sama jutro pojadę dla spokoju
To i tak dobrze ze jest zarodek na tak wczesnym etapie ciazy , bo zazwyczaj widać tylko pęcherzyk . Który tydzień ci wyliczył? Ufasz temu lekarzowi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie mówił o becie ale sama jutro pojadę dla spokoju
No to teoretycznie do zapłodnienia musiało dojść najszybciej jakieś 3 tygodnie temu, o ile nie miałaś owulacji później- bo jeżeli tak, to ciąża może być jeszcze młodsza. Mam rację?Dostałam luteinę i duohaston. Ostatnia @ miałam od 15 maja.
W ogóle jakkś dziwny ten ginekolog... Nie może tak z grubej rury takich rzeczy mówić na samym początku ciąży.Dziewczyny jestem po wizycie. Jest zarodek ale bardzo mały i powiedział że daje tej ciąży 50/50 szansy.
Zarodek jest i to jest najważniejsze!Dziewczyny jestem po wizycie. Jest zarodek ale bardzo mały i powiedział że daje tej ciąży 50/50 szansy.
Mówił że 5 tydzieńTo i tak dobrze ze jest zarodek na tak wczesnym etapie ciazy , bo zazwyczaj widać tylko pęcherzyk . Który tydzień ci wyliczył? Ufasz temu lekarzowi?
Ja od tygodnia nie wychodziłam nigdzie, bo miałam nakaz leżenia. Czuję się dobrze, poza sennością nie mam innych dolegliwości. Wystarczy, że tylko przymknę oczy i już śpię. Ja mieszkam w starej kamienicy więc u nas jest bardzo chłodno przy takich upałach.@Cleopatra_83 super ,że wszystko ok.To prawda że przed wizytą jest stres ale to chyba naturalne,ze się boimy.Widzę,że jesteś jakieś dwa tygodnie do przodu w stosunku do mnie będę więc śledzić Twoje postępy. Teraz nawet trudno mi znieść podróż samochodem więc na wizytę dotarłam wymęczona a tu jeszcze ciśnienie mierzą od progu.A Ty jak się czujesz,masz jakieś dolegliwości ciążowe?
Spokojnie idź jutro na betę, a najlepiej na konsultacje do innego ginekologa. Ten to chyba ma poziom empatii 0. Kochana spokojnie to dopiero początek, betę miałaś piękną.Dziewczyny jestem po wizycie. Jest zarodek ale bardzo mały i powiedział że daje tej ciąży 50/50 szansy.