reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niedługo zwalniam brzuszek i zarażam wszystkie ciążą - czary Mary zwalniam brzuszek u każdej z was powstaje okruszek :D hahahahaha

;D
Przyjmujemy!

Trochę obaw, trochę strachu ale mam nadzieję że jakoś to będzie [emoji14] jeszcze nie wiem czy sn czy cc stąd obawy bo nie wiem na co się nastawić a strasznie boję się cc :o ehh no zobaczymy co to będzie :)

Co by nie było. Będzie dobrze... ale trzymamy kciuki żeby było jak najlepiej.

@Marika92 trzymam kciuki,jesteś pod dobrą opieką będzie ok
@muza_ton fajnie masz już kompletujesz wyprawkę:)
Dominika czekamy na piękną betę!!
Ja dzisiaj wieczorem mam wizytę więc trzymajcie kciuki!!
Dalej rano mnie mdli i mam wymioty ale już sama nie wiem..człowiek po tylu stratach jakoś boi się uwierzyć że będzie dobrze.Na szczęście mam dużo pracy przy przetworach więc mam czym się zająć.

A jakie robiłaś badania? Ja się cały czas waham, czy robić po jednym poronieniu. Moj lekarz mi nie kazał... W poniedziałek tylko na toksoplazmoze pojade powtorzyc. Na hormonalne badania mam ostatni dzwonek w sumie.

Właśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn :)))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche :))))

Kciuki żeby szybko poszło; -D
Może jednak będzie SN i szybko się rozkręci;)

Właśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn :)))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche :))))

Trzymam kciuki [emoji4] czekamy na zdjęcie Maksia [emoji4]

Ulalala :D to przyjemnych spacerków :)

Marika, a Ty masz już 37 tydzień?

@Lu_cy zapraszamy serdecznie.

@anja93 @membaris a co tam u Was? @membaris masz już pewność co do płci??

@jagoda87 bardzo mi przykro, jednak potraktuj to jako pierwszy dzień ciąży bo napewno zaraz sie uda. Nie smutaj się.

@ivvonka uczucie jest mega gdy tu Cię kopnie tam Cie wypchnie albo smera jak szalone :-)

@Dominika000 ogromne gratulacje. Życzę szczęśliwej i bezstresowej ciąży.

A @kb.karola90 to Ty też czekasz teraz na @??
Hej @muza_ton gdyby nie to ze mnie oznaczylas nawet bym nie zauwazyla tych postow bo nie jestem juz na biezaco. U mnie dooobrze odpukac. Mam juz maly problem z obracaniem sie na lozku bo brzuszek mi tak nagle wyskoczyl hehe ;) ogolnie ciezko znosze upaly a Ty? @ivvonka?? A membaris to chyba zniknela z forum ;> a macie moze tak ze boli Was tak jakby spojenie kosci lonowej? Rany ja czasami z bolu nie moge wytrzymac.. A tak poza tym jest okej :-D szykuje tez wyprawke, wiekszosc rzeczy np wozek czy ubranek juz mam :) w przyszlym miesiacu pomyslimy nad lozeczkiem i tak sie toczymy. Dzisiaj juz 30tydzien :D kiedy to zlecialo.... @Marika92 trzymam kciuki zeby sie szybko rozkrecilo i oczywiscie czekam na zdj bobaska ;)

reklama
Do góry