reklama
martakratka
Fanka BB :)
Jak bedziesz spokojniejsza ro mozesz zrobic. Ale ja nadal myślę ze dobrze jakbys zrobiła betę? Nie mozesz poprosic jakiegos lekarza o skierowanie?Zastanawiam się czy jest sens jutro rano zrobić kolejny test, jak myślicie ?
jagoda87
Jak bedziesz spokojniejsza ro mozesz zrobic. Ale ja nadal myślę ze dobrze jakbys zrobiła betę? Nie mozesz poprosic jakiegos lekarza o skierowanie?
I tak się jutro będę chciała umówić do lekarza po skierowanie
Tutti_frutti_by-Iga
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie bylo. Juz ponad miesiac Od lyzeczkowania. Pierwszy okres pojawil sie po 26 dniach ale pierwszy dni to bylo brazowe plamienie ktore potem sie rozkrecilo na hardkorowy okres. Nigdy chyba takiego obfitego nie mialam. Jesli chodzi o starania to jak dopadla. Mojego po 3 miesiecznej przerwie to opanowac sie nie moglismy. Hahahah. Narazie nie kalkuluje nic ani nie obliczam co ma byc to bedzie. Teraz stupiam sie aby odpieluchowac mloda i odstawic Od cycuszka ale totalnie z marnym skutkiem wiec raczej odpuszcze to drugie .
kasiula222
No patuska nie strasz u mnie dziś mija 4 tyg ale okresu jeszcze nie mam ..mam nadzieję że już niedługoO rany, napisalam 4 mce zamiast tygodni oczywiście po 4 tygodniach, w zasadzie trwal półtorej dnia
@jagoda87 i tylko jeden mialas taki ze skrzepami, a kolejny juz normalny?
kasiula222
Jagoda trzymam kciuki by okres nie przyszedl .Ja raz miałam sytuacje że zrobiłam przed okresem i była bardzo jasniutka kreseczka a drugi test wyszedł negatywnie a na drugi dzień okres dostałam .Więc nie wiem czy to była ciąża czy ten jeden test się mylił. Ale na przyszłość lepiej poczekać do okresu )
reklama
jagoda87
No właśnie jestem trochę zła na siebie ze tak szybko zaczęłam robić testy... u mnie kreska cały czas jasna bo jasna ale jestJagoda trzymam kciuki by okres nie przyszedl .Ja raz miałam sytuacje że zrobiłam przed okresem i była bardzo jasniutka kreseczka a drugi test wyszedł negatywnie a na drugi dzień okres dostałam .Więc nie wiem czy to była ciąża czy ten jeden test się mylił. Ale na przyszłość lepiej poczekać do okresu )