reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@jagoda87 ja myślę że jeśli Cię to uspokoi to sobie zrób ten test rano ale po skierowanie i tak.idź i zrób betę. Będziesz miała jasność wtedy. I nie denerwuj się skarbie chociaż wiem że mimo szczerych chęci nie jest to.łatwe

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie bylo. Juz ponad miesiac Od lyzeczkowania. Pierwszy okres pojawil sie po 26 dniach ale pierwszy dni to bylo brazowe plamienie ktore potem sie rozkrecilo na hardkorowy okres. Nigdy chyba takiego obfitego nie mialam. Jesli chodzi o starania to jak dopadla. Mojego po 3 miesiecznej przerwie to opanowac sie nie moglismy. Hahahah. Narazie nie kalkuluje nic ani nie obliczam co ma byc to bedzie. Teraz stupiam sie aby odpieluchowac mloda i odstawic Od cycuszka ale totalnie z marnym skutkiem wiec raczej odpuszcze to drugie .

Jagoda trzymam kciuki by okres nie przyszedl .Ja raz miałam sytuacje że zrobiłam przed okresem i była bardzo jasniutka kreseczka a drugi test wyszedł negatywnie a na drugi dzień okres dostałam .Więc nie wiem czy to była ciąża czy ten jeden test się mylił. Ale na przyszłość lepiej poczekać do okresu ;))

reklama
Jagoda trzymam kciuki by okres nie przyszedl .Ja raz miałam sytuacje że zrobiłam przed okresem i była bardzo jasniutka kreseczka a drugi test wyszedł negatywnie a na drugi dzień okres dostałam .Więc nie wiem czy to była ciąża czy ten jeden test się mylił. Ale na przyszłość lepiej poczekać do okresu ;))
No właśnie jestem trochę zła na siebie ze tak szybko zaczęłam robić testy... u mnie kreska cały czas jasna bo jasna ale jest

Do góry