muza_ton
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@jagoda87 ja myślę że nie warto tracić nadziei. Mi dwa dni przed terminem @ to nawet beta z krwi nie wyszła. Test sikany dzień po @ był negatyw. Dopiero 3dni.po terminie @ pozytyw a na drugi dzień beta 303. Walcz w poniedziałek o skierowanie i bądź dobrej myśli. Ja trzymam kciuki
Dziewczyny a ja dokladnie 4 mce po lyzeczkowaniu dostalam okres. Dziwny jest, same skrzepy, miala tak ktoras?
Głowa do góry. U mnie było tak samo, a teraz Michalina śpi w drugim pokoju. Ściskam kciuki :-*@ martaktarka jak długo miałaś jasną kreskę na teście ?
Ja już powoli nie mam siły... zrobiłam kolejny test i wydaje mi się ze z rana jest jaśniejszy niż z wieczora (na dole z dzisiaj)
Przepraszam ze Was tak zamęczam ale sama już nie daje rady [emoji17]Zobacz załącznik 867774
To twój pierwszy okres od łyżeczkowania po 4 mięs dopiero czy tyg ?Dziewczyny a ja dokladnie 4 mce po lyzeczkowaniu dostalam okres. Dziwny jest, same skrzepy, miala tak ktoras?
O rany, napisalam 4 mce zamiast tygodni oczywiście po 4 tygodniach, w zasadzie trwal półtorej dniaTo twój pierwszy okres od łyżeczkowania po 4 mięs dopiero czy tyg ?
No i super@patuśka u mnie pierwszy i drugi był taki ze skrzepami później normalne i ostatni teraz tez z duża ilością w pierwszym dniu.
Dziewczyny dobry znak.. @ dalej nie ma [emoji6]