reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@jagoda87, brzuch może boleć i ze względu na zbliżającą się miesiączkę, jak i z z nerwów. Trzeba poczekać jednak. Nawet jeśli to czekanie na okres to proszę, nie smuć się, na pewno i tak zajdziesz w ciążę, jeśli nie teraz to innym razem. Nie ma co do tego przeciwwskazań, przecież. I tutaj niejedna z nas musiała często, mimo intensywnych starań, odczekać, żeby zaskoczyć. Czasem się trafia bingo w pierwszym miesiącu starań, czasem jest odwrotnie, ale zdecydowana większość z naszych staraczek w końcu dopina swego. Mówię Ci, głowa do góry.

@jagoda87 poczekaj na spokojnie, może nie wszystko stracone jeszcze:* Mi test pozytywny wyszedł jak już BetaHCG z krwi miałam w ręce po 5 dniach od planowanej miesiączki..
@patuśka na jedno dobrze, bo wszystko z Ciebie schodzi, ale w razie większych bóli kontaktowałabym się z lekarzem... Ja np. miałam obfitą, ale skrzepy delikatne były tylko na początku pierwszego dnia..tyle że u mnie praktycznie wszystko poroniłam sama,zabieg był formalnością..
Kurcze a u mnie dziś 22dc i od 3 dni mam takie bóle podbrzusza, że jutro zapisałam się do gina.. boje się co się tam dzieje :/ :(

Wkoncu się odezwałaś ...;) To u Ciebie się dzieje . Szybko zdrowiej .
Którego ty miałaś zabieg ? Ja okresu też jeszcze nie mam..byłam na USG i niby się zapowiada na okres albo na ciążę :) jak to lekarz ujął ale nie będzie raczej ciąży bo tulasy były raz :) a poza tym gin po okresie pozwolił się starać ale jeszcze to skontroluje
Ja miałam zabieg 14 maja. Jak byłam 30 maja na wizycie, to był na USG pęcherzyk przed owu więc pewnie lada chwila dostanę okres. Czuję ten lekki charakterystyczny ból w podbrzuszu, ale już nie wiem sama czy to na okres, czy to moja psychika tylko ;-)

@Syl92 mam nadzieję, że nic tam złego się nie dzieje i po prostu organizm próbuje się ogarnąć po przejściach.
Mi te testy owulacyjne to wychodziły jak chciały. Albo kreski nie było albo blada i blada, nie zgadzały się ani z dniami owulacji i w końcu przestałam je stosować. A w ogóle to mądrze robisz - jak jest niejasna, niepokojąca sytuacja ze sprawami kobiecymi to kierunek: ginekolog i wszystko jasne.

@Totois30 jak tam u Ciebie? Są już bąbelki i łaskotanie czy jeszcze dzidzia zbiera siły na pierwsze kopniaczki?:)

@Dominika000 jak tam? Byłaś z tą prolaktyną u lekarza?

reklama
@ivvonka Też mam nadzieję, że to tylko kwestia "dochodzenia do siebie" :( Staram się nie być panikarą,ale dużo niepokojących stgnaliw i chce żeby ktoś tam zajrzał i powiedział co jest grane :(
Testy to jedna wielka porażka jak dla mnie:/ Ani ciążowe mi nie wychodziły na początku,ani owulacyjne:/ A co u Ciebie i fasolinki?

Do góry