reklama
ivvonka
Fanka BB :)
@jagoda87, brzuch może boleć i ze względu na zbliżającą się miesiączkę, jak i z z nerwów. Trzeba poczekać jednak. Nawet jeśli to czekanie na okres to proszę, nie smuć się, na pewno i tak zajdziesz w ciążę, jeśli nie teraz to innym razem. Nie ma co do tego przeciwwskazań, przecież. I tutaj niejedna z nas musiała często, mimo intensywnych starań, odczekać, żeby zaskoczyć. Czasem się trafia bingo w pierwszym miesiącu starań, czasem jest odwrotnie, ale zdecydowana większość z naszych staraczek w końcu dopina swego. Mówię Ci, głowa do góry.
@jagoda87 poczekaj na spokojnie, może nie wszystko stracone jeszcze:* Mi test pozytywny wyszedł jak już BetaHCG z krwi miałam w ręce po 5 dniach od planowanej miesiączki..
@patuśka na jedno dobrze, bo wszystko z Ciebie schodzi, ale w razie większych bóli kontaktowałabym się z lekarzem... Ja np. miałam obfitą, ale skrzepy delikatne były tylko na początku pierwszego dnia..tyle że u mnie praktycznie wszystko poroniłam sama,zabieg był formalnością..
Kurcze a u mnie dziś 22dc i od 3 dni mam takie bóle podbrzusza, że jutro zapisałam się do gina.. boje się co się tam dzieje :/
@patuśka na jedno dobrze, bo wszystko z Ciebie schodzi, ale w razie większych bóli kontaktowałabym się z lekarzem... Ja np. miałam obfitą, ale skrzepy delikatne były tylko na początku pierwszego dnia..tyle że u mnie praktycznie wszystko poroniłam sama,zabieg był formalnością..
Kurcze a u mnie dziś 22dc i od 3 dni mam takie bóle podbrzusza, że jutro zapisałam się do gina.. boje się co się tam dzieje :/
martakratka
Kochana mnie tez bolal brzuch jakbym miala dostac @ a nie dostalam.... Czekaj spokojnie.Nie da się na dzisiaj do lekarza bo nie ma miejsca... to nie jest nic pilnego...a zrobiłam rano test tej samej firmy i już drugiej kreski nie widać [emoji17] brzuch zaczyna mnie boleć
porcelana
Ja miałam zabieg 14 maja. Jak byłam 30 maja na wizycie, to był na USG pęcherzyk przed owu więc pewnie lada chwila dostanę okres. Czuję ten lekki charakterystyczny ból w podbrzuszu, ale już nie wiem sama czy to na okres, czy to moja psychika tylko ;-)Wkoncu się odezwałaś ... To u Ciebie się dzieje . Szybko zdrowiej .
Którego ty miałaś zabieg ? Ja okresu też jeszcze nie mam..byłam na USG i niby się zapowiada na okres albo na ciążę jak to lekarz ujął ale nie będzie raczej ciąży bo tulasy były raz a poza tym gin po okresie pozwolił się starać ale jeszcze to skontroluje
@Syl92 a to nie opóźniona pani Owulacja przypadkiem puka?
@ivvonka Tak też myślałam...niby wcześniej nie odczuwałam owulacji,ale po zabiegu może to inaczej wyglądać...z tym że boli z lewej strony i z prawej i macica tak jak się rozrastała przy ciąży i zgłupiałam :/ Testy owulacyjne oczywiście dalej negatywne :/
ivvonka
@Syl92 mam nadzieję, że nic tam złego się nie dzieje i po prostu organizm próbuje się ogarnąć po przejściach.
Mi te testy owulacyjne to wychodziły jak chciały. Albo kreski nie było albo blada i blada, nie zgadzały się ani z dniami owulacji i w końcu przestałam je stosować. A w ogóle to mądrze robisz - jak jest niejasna, niepokojąca sytuacja ze sprawami kobiecymi to kierunek: ginekolog i wszystko jasne.
@Totois30 jak tam u Ciebie? Są już bąbelki i łaskotanie czy jeszcze dzidzia zbiera siły na pierwsze kopniaczki?
@Dominika000 jak tam? Byłaś z tą prolaktyną u lekarza?
Mi te testy owulacyjne to wychodziły jak chciały. Albo kreski nie było albo blada i blada, nie zgadzały się ani z dniami owulacji i w końcu przestałam je stosować. A w ogóle to mądrze robisz - jak jest niejasna, niepokojąca sytuacja ze sprawami kobiecymi to kierunek: ginekolog i wszystko jasne.
@Totois30 jak tam u Ciebie? Są już bąbelki i łaskotanie czy jeszcze dzidzia zbiera siły na pierwsze kopniaczki?
@Dominika000 jak tam? Byłaś z tą prolaktyną u lekarza?
reklama
@ivvonka Też mam nadzieję, że to tylko kwestia "dochodzenia do siebie" Staram się nie być panikarą,ale dużo niepokojących stgnaliw i chce żeby ktoś tam zajrzał i powiedział co jest grane
Testy to jedna wielka porażka jak dla mnie:/ Ani ciążowe mi nie wychodziły na początku,ani owulacyjne:/ A co u Ciebie i fasolinki?
Testy to jedna wielka porażka jak dla mnie:/ Ani ciążowe mi nie wychodziły na początku,ani owulacyjne:/ A co u Ciebie i fasolinki?