reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Termin wychodzi mi na początek lutego.Progesteron w 21dc miałam 21,7 a sześć dni później 46,36 ale ja od 16dc brałam luteina i 2×1duphaston więc się tym nie sugeruj bo i Ciebie też wzrośnie

reklama
Te testy co wcześniej robiłam to są jakieś dziwne bo najpierw jest druga kreska a po kilku minutach znika... ale ten trochę jeszcze dał mi nadzieje.. zrobię rano i zobaczę jak się sprawy mają a w poniedziałek bez skierowania na betę nie wyjdę z gabinetu...
Kreska jest więc nadzieja cały czas jest.
A który to tc wg om?

@jagoda87 faktycznie moze zlapalas sam poczatek bety, nie pamietam od ilu lapie test ale załóżmy ze 10, to za 2 dni bedzie miec 20 a za kolejne 2 dopiero 40, tzn na poczatku rosnie chyba szybciej ale i tak beta musi sie rozhulac, moze zlapalas ja na samym poacztku, ja jak czekalam na wynik bety zrobilam test bo sie niecierpliwilam, a bete mialam ponad 1200:) wiec troche juz rosla bez mojej obserwacji:) pozostaje Ci czekac na spokojnie jakos:) ale sprobuj po skierowanie na te bete sie udac:):*

@jagoda87 faktycznie moze zlapalas sam poczatek bety, nie pamietam od ilu lapie test ale załóżmy ze 10, to za 2 dni bedzie miec 20 a za kolejne 2 dopiero 40, tzn na poczatku rosnie chyba szybciej ale i tak beta musi sie rozhulac, moze zlapalas ja na samym poacztku, ja jak czekalam na wynik bety zrobilam test bo sie niecierpliwilam, a bete mialam ponad 1200:) wiec troche juz rosla bez mojej obserwacji:) pozostaje Ci czekac na spokojnie jakos:) ale sprobuj po skierowanie na te bete sie udac:):*

Na razie mam zamiar podejść na spokojnie co ma być to będzie... tak właśnie dzisiaj myślałam ze może za wcześnie o się tylko denerwuje... nigdy wcześniej nie robiłam testów w tym okresie tylko później i zawsze na początku była delikatna kreska... czekam di poniedziałku na wizytę [emoji6]
Odstawiliśmy córkę na imprezę urodzinową a sami z mężem idziemy na miasto trochę połazić i może jakieś zakupy [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry