reklama
jagoda87
Fanka BB :)
@martakratka a jeszcze mam jadno pytanie [emoji6]ile czasu po spodziewanej @ robiłaś te testy ?
Ostatnia edycja:
Kreska jest więc nadzieja cały czas jest.Te testy co wcześniej robiłam to są jakieś dziwne bo najpierw jest druga kreska a po kilku minutach znika... ale ten trochę jeszcze dał mi nadzieje.. zrobię rano i zobaczę jak się sprawy mają a w poniedziałek bez skierowania na betę nie wyjdę z gabinetu...
A który to tc wg om?
martakratka
Tydzien po terminie @. Ale to byl drugi cykl po poronieniu wiec nie wiedzialam dokladnie kiedy powinnam dostać @.@martakratka a jeszcze mam jadno pytanie [emoji6]ile czasu po spodziewanej @ robiłaś te testy ?
jagoda87
Kreska jest więc nadzieja cały czas jest.
A który to tc wg om?
Dzisiaj powinna przyjść @
Jeśli wychodzą ci blade kreski a jesteś jeszcze przed terminem @ to moim zdaniem nie ma powodów do niepokoju, ja robiłam test 4 dni przed terminem @ i była bardzo słaba kreska, ledwo widocznaDzisiaj powinna przyjść @
jagoda87
Jeśli wychodzą ci blade kreski a jesteś jeszcze przed terminem @ to moim zdaniem nie ma powodów do niepokoju, ja robiłam test 4 dni przed terminem @ i była bardzo słaba kreska, ledwo widoczna
Martwię się bo kreska słaba już wyszła we wtorek a do dzisiaj nie ściemniała
Totois30
@jagoda87 faktycznie moze zlapalas sam poczatek bety, nie pamietam od ilu lapie test ale załóżmy ze 10, to za 2 dni bedzie miec 20 a za kolejne 2 dopiero 40, tzn na poczatku rosnie chyba szybciej ale i tak beta musi sie rozhulac, moze zlapalas ja na samym poacztku, ja jak czekalam na wynik bety zrobilam test bo sie niecierpliwilam, a bete mialam ponad 1200 wiec troche juz rosla bez mojej obserwacji pozostaje Ci czekac na spokojnie jakos ale sprobuj po skierowanie na te bete sie udac:*
jagoda87
@jagoda87 faktycznie moze zlapalas sam poczatek bety, nie pamietam od ilu lapie test ale załóżmy ze 10, to za 2 dni bedzie miec 20 a za kolejne 2 dopiero 40, tzn na poczatku rosnie chyba szybciej ale i tak beta musi sie rozhulac, moze zlapalas ja na samym poacztku, ja jak czekalam na wynik bety zrobilam test bo sie niecierpliwilam, a bete mialam ponad 1200 wiec troche juz rosla bez mojej obserwacji pozostaje Ci czekac na spokojnie jakos ale sprobuj po skierowanie na te bete sie udac:*
Na razie mam zamiar podejść na spokojnie co ma być to będzie... tak właśnie dzisiaj myślałam ze może za wcześnie o się tylko denerwuje... nigdy wcześniej nie robiłam testów w tym okresie tylko później i zawsze na początku była delikatna kreska... czekam di poniedziałku na wizytę [emoji6]
Odstawiliśmy córkę na imprezę urodzinową a sami z mężem idziemy na miasto trochę połazić i może jakieś zakupy [emoji6]
Ostatnia edycja:
reklama
raz_dwa_trzy
Gin odpisał,że na ten progesteron 18,76 to 3x1 duphaston i że przyrost bety ładny