reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny!!! @jagoda87 @raz_dwa_trzy ale pieknie! Raz dwa trzy jaka mocna krecha! Masz opcje zrobienia bety? Super ale fajny wysyp II :):):):) 3mam kciuki za reszte staraczek:*
@muza_ton dziekuje super juz jest to prawda, az wrzuce wam zdjecie brzuszka!!! To sem ja i brzuszek:) widoczny juz caly czas:) dzis rano sluchalam serduszka od razu zlapalam pieknie bilo ok 163 uderzenia:) czuje ze bedzie wszystko dobrze;) mam wszystkie skierowania i to co mi potrzebne na Warszawe, pierwsze badania 22.06 i wtedy dowiem sie wiecej:) swiece brzuchem naokolo i ciesze sie niesamowicie:):):):)
Piękny brzusio [emoji4]
Czaderskie kapcie [emoji7]

reklama
@raz_dwa_trzy no tam troszkę królewna mi narozrabiała (jedna nerka nie pracuje, jest rozszczep wargi i podniebienia, powiększona komora mózgowa) i jeśli nic się nie zmieni to dwie operacje będą konieczne. Jestem jednak pod dobrą opieką w Instytucie Matki i Dziecka, więc jeśli nawet, to ponaprawiamy wszystko i będzie dobrze. Musi być. Nie ma innego scenariusza.
Dzielna z Ciebie babeczka jest ! Podziwiam Cię Kochana [emoji9]

W pon. byłam u lekarza. Przed wejściem strasznie trzesły mi się nogi.... Na szczęście okazało się, że jest serduszko i fasolka urósła. Plamienia ustały. Ale żeby nie było tak rożowo - to mam krwiaka i niewielkiego mięśniaka, więc potwietdziła się piątkowa diagnoza tej innej lekarki. Dostałam L4 i leki, mam leżeć, odpoczywać i nie przemeczać się.
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was robiła badania prenatalne w Łodzi? Jeśli tak, to gdzie robiłyście?

@Cleopatra_83 ja robiłam w Łodzi tylko na nfz w Matce Polce ale znajoma polecala mi ten gabineto nr 2 no ale masz też i pozostałe może się przyda.
IMG_20180223_113917.jpg

Załączniki

• IMG_20180223_113917.jpg
    IMG_20180223_113917.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 390
@Marika92 o fajnie by było gdyby udało się sn ale to tak jak piszesz jeśli będzie wszystko dobrze. A dobrze musi być. Lepiej się dochodzi do siebie po sn za to cc lżejszy poród i rozklapiocha (jak to mówiła Chylińska) się taka nie robi :-) sa plusy i minusy. Jednak natura to natura i moim zdaniem korzystniej sn. A ta szyjka krótka już jest?

@Totois30 pięknie wyglądasz. Taka fajna piłeczka. To już będzie lecial 18tydz jak do W-wy pojedziesz? To już skarbek będzie większy i będzie widać. A Ty znasz już płeć?

@martakratka masz ładnego synka a i piesek niczego sobie. A minęły Ci już te mdłości?

@jagoda87 każdy lekarz ma obowiązek zachowania poufności. Nie ważne kto mu płaci. Ale lekarz to tylko człowiek... a co się stało?

@Marika92 to króciutka może dlatego tak Maksia czujesz mocno. To od dziś jeszcze dwa tygodnie czy już nie całe?

@jagoda87 każdy lekarz ma obowiązek zachowania poufności. Nie ważne kto mu płaci. Ale lekarz to tylko człowiek... a co się stało?

@Marika92 to króciutka może dlatego tak Maksia czujesz mocno. To od dziś jeszcze dwa tygodnie czy już nie całe?

Za tydzień mam spotkanie z lekarzem pracy bo dalej pracuje tylko po kilka godzin dziennie a wiem ze chciała mi już wydłużyć godziny i niewiem czy się jej jak coś przyznawać ze jestem w ciąży czy siedzieć cicho. Nie chce żeby firma wiedziała bo to będzie dopiero 4t4d...

reklama
@Marika92 o fajnie by było gdyby udało się sn ale to tak jak piszesz jeśli będzie wszystko dobrze. A dobrze musi być. Lepiej się dochodzi do siebie po sn za to cc lżejszy poród i rozklapiocha (jak to mówiła Chylińska) się taka nie robi :-) sa plusy i minusy. Jednak natura to natura i moim zdaniem korzystniej sn. A ta szyjka krótka już jest?

@Totois30 pięknie wyglądasz. Taka fajna piłeczka. To już będzie lecial 18tydz jak do W-wy pojedziesz? To już skarbek będzie większy i będzie widać. A Ty znasz już płeć?

@martakratka masz ładnego synka a i piesek niczego sobie. A minęły Ci już te mdłości?
Dziękuję bardzo :) No niestety jeszcze mnie mdli. Ale juz chyba z dnia na dzien coraz mniej.

Do góry