reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny!!! @jagoda87 @raz_dwa_trzy ale pieknie! Raz dwa trzy jaka mocna krecha! Masz opcje zrobienia bety? Super ale fajny wysyp II :):):):) 3mam kciuki za reszte staraczek:*
@muza_ton dziekuje super juz jest to prawda, az wrzuce wam zdjecie brzuszka!!! To sem ja i brzuszek:) widoczny juz caly czas:) dzis rano sluchalam serduszka od razu zlapalam pieknie bilo ok 163 uderzenia:) czuje ze bedzie wszystko dobrze;) mam wszystkie skierowania i to co mi potrzebne na Warszawe, pierwsze badania 22.06 i wtedy dowiem sie wiecej:) swiece brzuchem naokolo i ciesze sie niesamowicie:):):):)
Piękny brzusio [emoji4]
Czaderskie kapcie [emoji7]

reklama
@raz_dwa_trzy no tam troszkę królewna mi narozrabiała (jedna nerka nie pracuje, jest rozszczep wargi i podniebienia, powiększona komora mózgowa) i jeśli nic się nie zmieni to dwie operacje będą konieczne. Jestem jednak pod dobrą opieką w Instytucie Matki i Dziecka, więc jeśli nawet, to ponaprawiamy wszystko i będzie dobrze. Musi być. Nie ma innego scenariusza.
Dzielna z Ciebie babeczka jest ! Podziwiam Cię Kochana [emoji9]

W pon. byłam u lekarza. Przed wejściem strasznie trzesły mi się nogi.... Na szczęście okazało się, że jest serduszko i fasolka urósła. Plamienia ustały. Ale żeby nie było tak rożowo - to mam krwiaka i niewielkiego mięśniaka, więc potwietdziła się piątkowa diagnoza tej innej lekarki. Dostałam L4 i leki, mam leżeć, odpoczywać i nie przemeczać się.
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was robiła badania prenatalne w Łodzi? Jeśli tak, to gdzie robiłyście?

@Cleopatra_83 ja robiłam w Łodzi tylko na nfz w Matce Polce ale znajoma polecala mi ten gabineto nr 2 no ale masz też i pozostałe może się przyda.
IMG_20180223_113917.jpg

Załączniki

• IMG_20180223_113917.jpg
    IMG_20180223_113917.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 394
@Marika92 o fajnie by było gdyby udało się sn ale to tak jak piszesz jeśli będzie wszystko dobrze. A dobrze musi być. Lepiej się dochodzi do siebie po sn za to cc lżejszy poród i rozklapiocha (jak to mówiła Chylińska) się taka nie robi :-) sa plusy i minusy. Jednak natura to natura i moim zdaniem korzystniej sn. A ta szyjka krótka już jest?

@Totois30 pięknie wyglądasz. Taka fajna piłeczka. To już będzie lecial 18tydz jak do W-wy pojedziesz? To już skarbek będzie większy i będzie widać. A Ty znasz już płeć?

@martakratka masz ładnego synka a i piesek niczego sobie. A minęły Ci już te mdłości?

@jagoda87 każdy lekarz ma obowiązek zachowania poufności. Nie ważne kto mu płaci. Ale lekarz to tylko człowiek... a co się stało?

@Marika92 to króciutka może dlatego tak Maksia czujesz mocno. To od dziś jeszcze dwa tygodnie czy już nie całe?

@jagoda87 każdy lekarz ma obowiązek zachowania poufności. Nie ważne kto mu płaci. Ale lekarz to tylko człowiek... a co się stało?

@Marika92 to króciutka może dlatego tak Maksia czujesz mocno. To od dziś jeszcze dwa tygodnie czy już nie całe?

Za tydzień mam spotkanie z lekarzem pracy bo dalej pracuje tylko po kilka godzin dziennie a wiem ze chciała mi już wydłużyć godziny i niewiem czy się jej jak coś przyznawać ze jestem w ciąży czy siedzieć cicho. Nie chce żeby firma wiedziała bo to będzie dopiero 4t4d...

reklama
@Marika92 o fajnie by było gdyby udało się sn ale to tak jak piszesz jeśli będzie wszystko dobrze. A dobrze musi być. Lepiej się dochodzi do siebie po sn za to cc lżejszy poród i rozklapiocha (jak to mówiła Chylińska) się taka nie robi :-) sa plusy i minusy. Jednak natura to natura i moim zdaniem korzystniej sn. A ta szyjka krótka już jest?

@Totois30 pięknie wyglądasz. Taka fajna piłeczka. To już będzie lecial 18tydz jak do W-wy pojedziesz? To już skarbek będzie większy i będzie widać. A Ty znasz już płeć?

@martakratka masz ładnego synka a i piesek niczego sobie. A minęły Ci już te mdłości?
Dziękuję bardzo :) No niestety jeszcze mnie mdli. Ale juz chyba z dnia na dzien coraz mniej.

Do góry