@Totois30 A nie za zimno Ci w tych kapciach? Cieszę się Twoim szczęściem. Wogóle dzisiaj dużo pozytywnych informacji. I piękny brzuszek. Wogóle to Wy same laski jesteście, a ja zrobiłam się gruba, że aż patrzeć nie mogę. Ale bardzo ciężko mi się chudnie - max. 0.2kg/tydzień - i mnie to strasznie demotywuje. Ale zakupiłam sobie nowy rower i zamierzam jeździć. Dzisiaj wsiadłam pierwszy raz od chyba 10 lat i przejechałam 10km i teraz umieram. Ale się nie poddam tak łatwo.
reklama
raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Jutro lecę na betę.Dziewczyny!!! @jagoda87 @raz_dwa_trzy ale pieknie! Raz dwa trzy jaka mocna krecha! Masz opcje zrobienia bety? Super ale fajny wysyp II 3mam kciuki za reszte staraczek:*
@muza_ton dziekuje super juz jest to prawda, az wrzuce wam zdjecie brzuszka!!! To sem ja i brzuszek widoczny juz caly czas dzis rano sluchalam serduszka od razu zlapalam pieknie bilo ok 163 uderzenia czuje ze bedzie wszystko dobrze mam wszystkie skierowania i to co mi potrzebne na Warszawe, pierwsze badania 22.06 i wtedy dowiem sie wiecej swiece brzuchem naokolo i ciesze sie niesamowicie
Piękny brzuszek! Marzy mi się taki!
Totois30
@witch84 haha a zebys pizame zobaczyla jak scieta z koca i nieomieszkowywuje spac w spodniach nawet teraz ale mam chlodne mieszkanko co na upaly okazalo sie boskie, ale w zime nie jest cieplutko jak kaloryfery na maxa rozkrecone. Ale maja ocieplac i myslimy o grzejniczku na dogrzewanie. W zeszly czw mialam juz 4 kg na plusie jakos 7 lat temu mialam 10kg wiecej i bylam pulpecik ale moj M jest trenerem capoeira i z nim zaczelam super przygode ze sportem troche przez stawy musialam odpuscic praktycznie od listopada ale mamy silownie przerobiona z suszarni pod naszym mieszkaniem wiec planuje nie miec problemow ze stawami i wrocic do sportu . No mamy teraz z M mega pozytywny czas, nastroje swietne
Dzielna mamusia to i córka dzielna :*@raz_dwa_trzy no tam troszkę królewna mi narozrabiała (jedna nerka nie pracuje, jest rozszczep wargi i podniebienia, powiększona komora mózgowa) i jeśli nic się nie zmieni to dwie operacje będą konieczne. Jestem jednak pod dobrą opieką w Instytucie Matki i Dziecka, więc jeśli nawet, to ponaprawiamy wszystko i będzie dobrze. Musi być. Nie ma innego scenariusza.
martakratka
Nie wiem czy zadowolony Obejrzal z nami płytę i jakos go to nie obeszło Póki co najbardziej zadowolony jest z upragnionego psa Pewnie będzie zazdrosny jak dzidzius sie urodzi, w koncu 12 lat jest sam, rozpieszczany przez wszystkich... Jakoś bedzie sie musial przyzwyczaic.... A to moje dwa Gargamele@jagoda87 @raz_dwa_trzy super dziewczynki. Wspaniałe wieści. Bardzo się cieszę że Wam się udało a teraz zaciskam mocno kciuki za powodzenie. Oczekuje samych radosnych informacji -)
@Marika92 jak tam się macie? Grzecznie Maksiu czeka? Jak ciśnienie?
@Totois30 jak dni bez dolegliwości? Mam nadzieję że już z radością spoglądasz w przyszłość. Kiedy masz pierwsze badanie w Warszawie.
@martakratka a jak synek, zadowolony z braciszka?
Załączniki
@Totois30 No ja mam obecnie za dużo o 15kg - a to już sporo do zrzucenia. Zwłaszcza przy moim tempie chudnięcia. A do tego cały czas cierpię na brak czasu, a doba jest przynajmniej dwukrotnie za krótka, aby wszystko ogarnąć. Teraz się cieszę, że niedługo przerwa wakacyjna i nie będę musiała wozić dzieci na zajęcia dodatkowe, a i weekendy będą bardziej wolne, bo nie będę z córką po turniejach jeździć (ostatni przedwakacyjny mam zamiar zaliczyć w ten weekend), więc może uda się trochę odpocząć.
@martakratka To ty mopsa masz?
martakratka
Boskie laćkiDziewczyny!!! @jagoda87 @raz_dwa_trzy ale pieknie! Raz dwa trzy jaka mocna krecha! Masz opcje zrobienia bety? Super ale fajny wysyp II 3mam kciuki za reszte staraczek:*
@muza_ton dziekuje super juz jest to prawda, az wrzuce wam zdjecie brzuszka!!! To sem ja i brzuszek widoczny juz caly czas dzis rano sluchalam serduszka od razu zlapalam pieknie bilo ok 163 uderzenia czuje ze bedzie wszystko dobrze mam wszystkie skierowania i to co mi potrzebne na Warszawe, pierwsze badania 22.06 i wtedy dowiem sie wiecej swiece brzuchem naokolo i ciesze sie niesamowicie
martakratka
No Zwie się Czesiek i jest boski@Totois30 No ja mam obecnie za dużo o 15kg - a to już sporo do zrzucenia. Zwłaszcza przy moim tempie chudnięcia. A do tego cały czas cierpię na brak czasu, a doba jest przynajmniej dwukrotnie za krótka, aby wszystko ogarnąć. Teraz się cieszę, że niedługo przerwa wakacyjna i nie będę musiała wozić dzieci na zajęcia dodatkowe, a i weekendy będą bardziej wolne, bo nie będę z córką po turniejach jeździć (ostatni przedwakacyjny mam zamiar zaliczyć w ten weekend), więc może uda się trochę odpocząć.
Załączniki
martakratka
No nie.... ale bomba podwojne dzis piekne wieści.... Ale sie cieszę To teraz czekamy na bety kochane i kciukasyDzień dobry Dziewczyny. Po pierwsze ogromne gratulacje dla wszystkich II na tym wątku. Przyznam szczerze,że podczytywalam...ale z ukrycia. @martakratka @Totois30 do Was szczególnie wysyłam uśmiech, bo z Wy mi bardzo pomagałyscie w moich początkach na forum bardzo się cieszę,że jesteście w dwupaku uciekłam,bo bolał mnie każdy miesiąc porazki.. chciałam jakoś znieść ten czas do terminu porodu pierwszej ciąży,która straciłam. Za dwa tygodnie miałam rodzić... A dzisiaj? Dzisiaj przeżyłam szok.Zobacz załącznik 866583Zobacz załącznik 866584
reklama
raz_dwa_trzy
Buldożek?! Czy ja dobrze widzę?! [emoji7] My mamy roczną panią buldożkową [emoji137]Nie wiem czy zadowolony Obejrzal z nami płytę i jakos go to nie obeszło Póki co najbardziej zadowolony jest z upragnionego psa Pewnie będzie zazdrosny jak dzidzius sie urodzi, w koncu 12 lat jest sam, rozpieszczany przez wszystkich... Jakoś bedzie sie musial przyzwyczaic.... A to moje dwa Gargamele