reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 A nie za zimno Ci w tych kapciach? ;) Cieszę się Twoim szczęściem. Wogóle dzisiaj dużo pozytywnych informacji. I piękny brzuszek. Wogóle to Wy same laski jesteście, a ja zrobiłam się gruba, że aż patrzeć nie mogę. Ale bardzo ciężko mi się chudnie - max. 0.2kg/tydzień - i mnie to strasznie demotywuje. Ale zakupiłam sobie nowy rower i zamierzam jeździć. Dzisiaj wsiadłam pierwszy raz od chyba 10 lat i przejechałam 10km i teraz umieram. Ale się nie poddam tak łatwo.

reklama
Dziewczyny!!! @jagoda87 @raz_dwa_trzy ale pieknie! Raz dwa trzy jaka mocna krecha! Masz opcje zrobienia bety? Super ale fajny wysyp II :):):):) 3mam kciuki za reszte staraczek:*
@muza_ton dziekuje super juz jest to prawda, az wrzuce wam zdjecie brzuszka!!! To sem ja i brzuszek:) widoczny juz caly czas:) dzis rano sluchalam serduszka od razu zlapalam pieknie bilo ok 163 uderzenia:) czuje ze bedzie wszystko dobrze;) mam wszystkie skierowania i to co mi potrzebne na Warszawe, pierwsze badania 22.06 i wtedy dowiem sie wiecej:) swiece brzuchem naokolo i ciesze sie niesamowicie:):):):)
Jutro lecę na betę.

Piękny brzuszek! Marzy mi się taki!

@witch84 haha a zebys pizame zobaczyla jak scieta z koca i nieomieszkowywuje spac w spodniach nawet teraz:D ale mam chlodne mieszkanko co na upaly okazalo sie boskie, ale w zime nie jest cieplutko jak kaloryfery na maxa rozkrecone. Ale maja ocieplac i myslimy o grzejniczku na dogrzewanie. W zeszly czw mialam juz 4 kg na plusie :) jakos 7 lat temu mialam 10kg wiecej i bylam pulpecik ale moj M jest trenerem capoeira i z nim zaczelam super przygode ze sportem:) troche przez stawy musialam odpuscic praktycznie od listopada ale mamy silownie przerobiona z suszarni pod naszym mieszkaniem wiec planuje nie miec problemow ze stawami i wrocic do sportu ;). No mamy teraz z M mega pozytywny czas, nastroje swietne:)

@raz_dwa_trzy no tam troszkę królewna mi narozrabiała (jedna nerka nie pracuje, jest rozszczep wargi i podniebienia, powiększona komora mózgowa) i jeśli nic się nie zmieni to dwie operacje będą konieczne. Jestem jednak pod dobrą opieką w Instytucie Matki i Dziecka, więc jeśli nawet, to ponaprawiamy wszystko i będzie dobrze. Musi być. Nie ma innego scenariusza.
Dzielna mamusia to i córka dzielna :*

@jagoda87 @raz_dwa_trzy super dziewczynki. Wspaniałe wieści. Bardzo się cieszę że Wam się udało a teraz zaciskam mocno kciuki za powodzenie. Oczekuje samych radosnych informacji -)

@Marika92 jak tam się macie? Grzecznie Maksiu czeka? Jak ciśnienie?

@Totois30 jak dni bez dolegliwości? Mam nadzieję że już z radością spoglądasz w przyszłość. Kiedy masz pierwsze badanie w Warszawie.

@martakratka a jak synek, zadowolony z braciszka?
Nie wiem czy zadowolony;) Obejrzal z nami płytę i jakos go to nie obeszło ;) Póki co najbardziej zadowolony jest z upragnionego psa :) Pewnie będzie zazdrosny jak dzidzius sie urodzi, w koncu 12 lat jest sam, rozpieszczany przez wszystkich... Jakoś bedzie sie musial przyzwyczaic.... A to moje dwa Gargamele :p

Załączniki

• 20180428_190242.jpg
    20180428_190242.jpg
    638,2 KB · Wyświetleń: 94
@Totois30 No ja mam obecnie za dużo o 15kg - a to już sporo do zrzucenia. Zwłaszcza przy moim tempie chudnięcia. A do tego cały czas cierpię na brak czasu, a doba jest przynajmniej dwukrotnie za krótka, aby wszystko ogarnąć. Teraz się cieszę, że niedługo przerwa wakacyjna i nie będę musiała wozić dzieci na zajęcia dodatkowe, a i weekendy będą bardziej wolne, bo nie będę z córką po turniejach jeździć (ostatni przedwakacyjny mam zamiar zaliczyć w ten weekend), więc może uda się trochę odpocząć.
@martakratka To ty mopsa masz?

Dziewczyny!!! @jagoda87 @raz_dwa_trzy ale pieknie! Raz dwa trzy jaka mocna krecha! Masz opcje zrobienia bety? Super ale fajny wysyp II :):):):) 3mam kciuki za reszte staraczek:*
@muza_ton dziekuje super juz jest to prawda, az wrzuce wam zdjecie brzuszka!!! To sem ja i brzuszek:) widoczny juz caly czas:) dzis rano sluchalam serduszka od razu zlapalam pieknie bilo ok 163 uderzenia:) czuje ze bedzie wszystko dobrze;) mam wszystkie skierowania i to co mi potrzebne na Warszawe, pierwsze badania 22.06 i wtedy dowiem sie wiecej:) swiece brzuchem naokolo i ciesze sie niesamowicie:):):):)
Boskie laćki :)

@Totois30 No ja mam obecnie za dużo o 15kg - a to już sporo do zrzucenia. Zwłaszcza przy moim tempie chudnięcia. A do tego cały czas cierpię na brak czasu, a doba jest przynajmniej dwukrotnie za krótka, aby wszystko ogarnąć. Teraz się cieszę, że niedługo przerwa wakacyjna i nie będę musiała wozić dzieci na zajęcia dodatkowe, a i weekendy będą bardziej wolne, bo nie będę z córką po turniejach jeździć (ostatni przedwakacyjny mam zamiar zaliczyć w ten weekend), więc może uda się trochę odpocząć.
@martakratka To ty mopsa masz?
No :) Zwie się Czesiek i jest boski ;)

Załączniki

• 20180531_205909.jpg
    20180531_205909.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 74
Dzień dobry Dziewczyny. Po pierwsze ogromne gratulacje dla wszystkich II na tym wątku. Przyznam szczerze,że podczytywalam...ale z ukrycia. @martakratka @Totois30 do Was szczególnie wysyłam uśmiech, bo z Wy mi bardzo pomagałyscie w moich początkach na forum :) bardzo się cieszę,że jesteście w dwupaku :) uciekłam,bo bolał mnie każdy miesiąc porazki.. chciałam jakoś znieść ten czas do terminu porodu pierwszej ciąży,która straciłam. Za dwa tygodnie miałam rodzić... A dzisiaj? Dzisiaj przeżyłam szok.Zobacz załącznik 866583Zobacz załącznik 866584
No nie.... ale bomba :) podwojne dzis piekne wieści.... Ale sie cieszę ;) To teraz czekamy na bety kochane i kciukasy :)

reklama
Nie wiem czy zadowolony;) Obejrzal z nami płytę i jakos go to nie obeszło ;) Póki co najbardziej zadowolony jest z upragnionego psa :) Pewnie będzie zazdrosny jak dzidzius sie urodzi, w koncu 12 lat jest sam, rozpieszczany przez wszystkich... Jakoś bedzie sie musial przyzwyczaic.... A to moje dwa Gargamele :p
Buldożek?! Czy ja dobrze widzę?! [emoji7] My mamy roczną panią buldożkową [emoji137]

Do góry