reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry Dziewczyny. Po pierwsze ogromne gratulacje dla wszystkich II na tym wątku. Przyznam szczerze,że podczytywalam...ale z ukrycia. @martakratka @Totois30 do Was szczególnie wysyłam uśmiech, bo z Wy mi bardzo pomagałyscie w moich początkach na forum :) bardzo się cieszę,że jesteście w dwupaku :) uciekłam,bo bolał mnie każdy miesiąc porazki.. chciałam jakoś znieść ten czas do terminu porodu pierwszej ciąży,która straciłam. Za dwa tygodnie miałam rodzić... A dzisiaj? Dzisiaj przeżyłam szok.Zobacz załącznik 866583Zobacz załącznik 866584
Gratulacje:-) Ja bym rodziła jakos teraz pewnie ...a aktualnie 10.tc ;-)

reklama
@raz_dwa_trzy no tam troszkę królewna mi narozrabiała (jedna nerka nie pracuje, jest rozszczep wargi i podniebienia, powiększona komora mózgowa) i jeśli nic się nie zmieni to dwie operacje będą konieczne. Jestem jednak pod dobrą opieką w Instytucie Matki i Dziecka, więc jeśli nawet, to ponaprawiamy wszystko i będzie dobrze. Musi być. Nie ma innego scenariusza.
[emoji173] brawo za nastawienie. Będzie tylko dobrze, poradzicie sobie ze wszystkim , wybrała Ciebie,bo wiedziała,że jesteś silna i dasz radę razem z nią [emoji173] trzymam za Was kciuki mocno! A póki co rosnijcie :)

@jagoda87 i @raz_dwa_trzy Brawo!! Gratuluje Kochane:* Teraz, aby tylko wszystko dobrze się potoczyło :D
@martakratka Super psiunek i synek:) Może nie będzie tak źle z akceptacją rodzeństwa, tym bardziej, że ma pieska :)
@Totois30 Aleee super mała piłeczka :) Tylko pozazdrościć:*:)
@Marika92 Grzeczny Maksiu posluchal się Mamy i cioć:):*
@ivvonka z tak trwadą Mamą to malutka napewno da radę:* Bardzo Wam kibicuje:*
Stwierdzam, że mam w .... te testy owulacyjne. Cały czas negatywne! :/ A to już 16dc :((

@Syl92 kurcze, no ja sie podpisuje pod tymi testami...ale negatyw czyli bialo zupelnie czy jest jakas kreska? Bo ja nigdy nie mialam pozytywu sadzac po opisie ale mialam system rozpoznawania nadchodzacej owu. Robisz testy wieczorem? No 16dc to dosc pozno, jesli wyjdzie kreska to dopiero za 24-48 bedziee owu co oczywiscie sie zdarza ale przy regularnych cyklach niebardzo, sama nie wiem, moze trafił sie cykl bezowulacyjny? Moze sprobuj z monitoringiem w przyszlym mcu i razem z testami, wydaje mi sie ze warto wiedziec czy i kiedy jest owu, ale oczywiscie mozesz je olac jesli chcesz, ja jednak bylam zadowolona ze moglam kontrolowac owu, z monitoringiem mialam pewnosc. Oczywiscie ich negatywność mogla nie miec nic wspolnego z brakiem owu i wszystko moze sie skonczyc a raczej zacząć II :) 3mam kciuki :*

reklama
Do góry