reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@muza_ton lekarz powiedział, że jeśli będzie tak stabilnie jak jest teraz to w ostatnim tyg czerwca wywołujemy albo cesarka (tego jeszcze nie wiadomo) tak więc pod koniec czerwca będę mamusią, chyba że coś nie daj Boże się wydarzy wcześniej (spadną parametry dziecka, ciśnienie będzie mi skakało, cokolwiek) to wtedy wiadomo szybką reakcja, ale już mówią że mam się nie bać bo to już nie wczesna ciąża :) więc nawet gdyby zaczęło się coś na dniach to heja do porodu :)
Aaa i mam nadzieję że skoro szyjka krótka to jeśli uda się sn to chociaż łatwo pójdzie hehehe

reklama
@Totois30 Generalnie jest krecha kontrolna i jakby za mgłą druga bladziocha.. wczoraj może jakby mocniejsza delikatnie była. Niby z owulacją problemu nie miałam, tylko z pękaniem pęcherzyka,aleee.. dziwne bo strasznie odczuwałam jajniki przez ostatnie 3 dni :/ Co do monitoringu to mój lekarz kazał poczekać te 2@ i dopiero cokolwiek sprawdzać;/ Trochę mnie to zirytowało, bo chciałbym wiedzieć co tam się dzieje, a jeszcze kurcze rentgenu nie mam w oczach :/
Dziękuje za wsparcie:**
@Marika92 No to pięknie :) Chwila moment i malutki będzie z Tobą :) Trzymam kciuki za spokojne rozwiązanie i @martakratka za wyniki.. będzie dobrze:*:)

@Totois30 Generalnie jest krecha kontrolna i jakby za mgłą druga bladziocha.. wczoraj może jakby mocniejsza delikatnie była. Niby z owulacją problemu nie miałam, tylko z pękaniem pęcherzyka,aleee.. dziwne bo strasznie odczuwałam jajniki przez ostatnie 3 dni :/ Co do monitoringu to mój lekarz kazał poczekać te 2@ i dopiero cokolwiek sprawdzać;/ Trochę mnie to zirytowało, bo chciałbym wiedzieć co tam się dzieje, a jeszcze kurcze rentgenu nie mam w oczach :/
Dziękuje za wsparcie:**
@Marika92 No to pięknie :) Chwila moment i malutki będzie z Tobą :) Trzymam kciuki za spokojne rozwiązanie i @martakratka za wyniki.. będzie dobrze:*:)
Trzymam za Ciebie kciuki [emoji4] będzie dobrze, spróbuj iść na żywioł, wiem, że łatwiej się mówi niż robi, ale czasami tak jest lepiej [emoji4] ja po drugiej @ nie robiłam żadnych testów, ani monitoringu, powiedziałam sobie będzie co ma być i zobaczyłam ll w połowie maja.

@Cleopatra_83 ja miałam u prof Respondek - Liberskiej. To bylo w Zakładzie Kardiologii Prenatalnej bo to w sumie jako echo serca płodu skierowanie miałam. Ale to nawet dokładniejsze niż prenatalne ale prenatalne normalne też tam robią.

@martakratka super wieści. Będzie wszystko dobrze. Ty trochę po @Totois30 jesteś no nie?

@Marika92 no i super będziecie mieć całe lato na spacery. A 2,5kg to jak.na ten wiek to dużo. Eh nie przyłożą sie do zrobienia badania tylko człowieka stresuja gady.jedne. Będzie dobrze. A wszystko w domu uszkowane czy M dopina zakupy dla Maksia?

@jagoda87 a znasz ta doktor? Taka ludzka czy nie bardzr. Z drugiej strony zawsze możesz powiedzieć że nie wiedziałaś jeszcze o ciąży bo to wcześnie. Chyba że chcesz aby Ci tych godzin nie wydluzyla??

reklama
Do góry