reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry dziewczyny. Dwa śni temu dostałam pierwszego okresu, 26 dni po zabiegu . Nie jest to normalny okres. Bardzo słabe bordowo, brązowe plamienie raczej i bardzo mnie to martwi. Owulacja już była , beta spadła do 1.7 po 16 dniach , kontrola u lekarza wszystko zagojone.
Świetne wiesci :) to teraz porzadkujcie wszystkie sprawy tak jak ostatnio pisalas, a potem dzialajcie ;)

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Dwa śni temu dostałam pierwszego okresu, 26 dni po zabiegu . Nie jest to normalny okres. Bardzo słabe bordowo, brązowe plamienie raczej i bardzo mnie to martwi. Owulacja już była , beta spadła do 1.7 po 16 dniach , kontrola u lekarza wszystko zagojone.

Moze jeszcze Ci się "rozkręci" ten okres. A jak nie to może pójdź do lekarza sprawdzić. Ja niestety po łyżeczkowaniu miałam różne plamienia, zawsze myślałam że to już okres ale niestety okazało się ze byłam źle oczyszczona i musieli mi powtórzyć zabieg :( dlatego właśnie ja bym to sprawdziła...

@ivvonka jak tam u Ciebie? Odebraliscie juz wszystkie wyniki?

@Marika92 Maksiu siedzi grzecznie w brzusiu? :)

@Totois30 @muza_ton @martakratka i reszta zafasolkowanych jak się czujecie? Jak tam wasze juz coraz większe fasoleczki??

A kto teraz testuje? :)

@kb.karola90 dziekuje:) wlasnie tez mialam wywolywac Ivonke jestem ciekawa co u naszej fajterki:) ja czekam na czwartkowa wizyte bo mdlosci ustapily prawie calkiem i oprocz ociezalych piersi objawow brak a to juz przeciez duza fasolinka wiec mam stracha;) no ale wierze ze bedzie dobrze:) czekam jeszcze na takie wyniki przeciwcial ANA ktore moga moga niesc ryzyko przenikania przez lozysko od 16-20 tyg i zaburzac prace serca maluszka i moze bede musiala jezdzic do wawy na echokardiologiczne badanie serca ale zobaczymy, mysle tylko dobrze ale obawiam sie co tam kolejne tygodnie przyniosa. A jak u was staranka! 3mam bardzo kciuki, teraz bedzie u was cudnie, na pewno! Jakies plany wyjazdowe:)? Ja zamowilam tez detektor:p ale pewnie po czw przyjdzie, tak jestem ciekawa tej wizyty, 2 tyg to jednak wiecznosc:) na poczatku jakos lecialo ale teraz jak juz dalej troche o dziwo mam wiekszy stres...

@kb.karola90 dziekuje:) wlasnie tez mialam wywolywac Ivonke jestem ciekawa co u naszej fajterki:) ja czekam na czwartkowa wizyte bo mdlosci ustapily prawie calkiem i oprocz ociezalych piersi objawow brak a to juz przeciez duza fasolinka wiec mam stracha;) no ale wierze ze bedzie dobrze:) czekam jeszcze na takie wyniki przeciwcial ANA ktore moga moga niesc ryzyko przenikania przez lozysko od 16-20 tyg i zaburzac prace serca maluszka i moze bede musiala jezdzic do wawy na echokardiologiczne badanie serca ale zobaczymy, mysle tylko dobrze ale obawiam sie co tam kolejne tygodnie przyniosa. A jak u was staranka! 3mam bardzo kciuki, teraz bedzie u was cudnie, na pewno! Jakies plany wyjazdowe:)? Ja zamowilam tez detektor:p ale pewnie po czw przyjdzie, tak jestem ciekawa tej wizyty, 2 tyg to jednak wiecznosc:) na poczatku jakos lecialo ale teraz jak juz dalej troche o dziwo mam wiekszy stres...

Kochana na tym etapie to już mdłości mogą powili ustępować więc się nie martw [emoji9]

@kb.karola90 dziękuję. U mnie dobrze. Góra brzucha przestała mnie boleć. Widocznie Jaś planował jeszcze mamę poszerzyć a że ciężki materiał to sobie odpuścił :-)

My mamy mieć dziś gości. Naszykowaliśmy się z M to az mnie nogi do d... teraz chcą wejść to też siedzę z wyciągnietymi kopytami aby przeszło. Ciasto mi się dwa razy nie udało aż M pyta czy okres mam hehe. Ale w sumie nie rusza mnie to.

@Totois30 twój strach jest zrozumiały. Tak to.będzie po naszych przejściach ale będzie dobrze na pewno. Wiem że boisz się o te ANA ale trzeba wierzyć że nic się nie obudzi i będzie dobrze

Miłego dnia dziewczynki

@jagoda87 wlasnie wiem ze ustepuja ale z nimi bylo latwiej:D teraz tylko cierpliwie czekac mi pozostaje i troche polatac za lekarzami zeby na pewno wszystkiego dopatrzec:)
@muza_ton masz racje dziekuje:) musze wierzyc i byc dobrej mysli:) czuje ze coraz lepiej mi to idzie ale czasem wiadomo;) buziaki:)

@kasiula222 Tosia jak fajnie:D tak robilam juz w 2009 bo bolaly mnie stawy. Bralam arechine i przeszlo, 8 lat przerwy zupelnej, wrócił bol stawow po poronieniu, kazdy mowi ze jestem dziwnym przypadkiem bo zadna choroba mi nie pasuje bo mam dobre wyniki tylko przeciwciala ro 52 a one musza z czyms wspolwystepowac zeby cos zdiagnozować . Biopsja wykluczyla chorobe tkanki lacznej, inne badania duzo innych chorob wykluczyly. Teraz czuje sie dobrze. Robilam tez ANA we wrzesniu po poronieniu, w marcu i teraz, wynikow z teraz jeszcze nie mam.

reklama
Do góry