reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@porcelana spoko;) a tego Ci nie powiem, robil takie usg normalne nagle cos kliknal i wyszlo takie cudo:D ale mysle ze jak sie ma prywatny gabinet, to chyba wiekszosc lekrzy ma taka opcje ale nie wiem jak to wyglada w praktyce i w roznych miastach:) a na nosniku nie dostalam, tylko wydruk ale nie pytalam sie nawet..

reklama
Dziękuje Ci.. wiem ze teraz juz nie ma o czym mowic, ale potrzebowalam zeby ktos mi to powiedzial.
@nafoczka wez mnie nie strasz. Pocieszam ze tym ze patrzylam sama na ekran podczas usg i dzidzius sie nie ruszal, akcji serca tez nie bylo, no i widać bylo ze urosl 5 mm zamiast 20 od ostatniej wizyty. Wiec wmawiam sobie ze przeciez sama widzialam i ze moze cuda istnieja, ale pewnie u mnie nie bylo wątpliwości.

Przepraszam Was... mam taki ponury dzien dzisiaj.

Ale ale!!!!!!!! Snilo mi sie ze wyszly mi 2 kreski na tescie. Moze sie niebawem sprawdzi :)
Dziubek nie starsze :) komu mamy ufać jak nie lekarzom :) a ze cuda się zdarzają to należy się cieszyć. U mnie 4 razy cudu nie było niestety. Nic nie bolało, nie plamilam ani nic więc uwierzyć tez było trudno

Dziubek nie starsze :) komu mamy ufać jak nie lekarzom :) a ze cuda się zdarzają to należy się cieszyć. U mnie 4 razy cudu nie było niestety. Nic nie bolało, nie plamilam ani nic więc uwierzyć tez było trudno
Wiem, przepraszam, troche emocjonalna dzis jestem :/ u mnie tez nie bylo zadnych oznak, w dodatku mialam mdlosci nie z tej ziemii, a mowia ze to sygnalizuje ze ciaza jest mocna. A u mnie dzidzi juz 2 tygodnie sie nie rozwijalo.

Nadrobilam troche starych postow i napotkalam Twoja historie- dzielna z Ciebie kobieta, wierze, ze i Ciebie spotka w koncu szczescie w postaci maluszka:*

Wiem, przepraszam, troche emocjonalna dzis jestem :/ u mnie tez nie bylo zadnych oznak, w dodatku mialam mdlosci nie z tej ziemii, a mowia ze to sygnalizuje ze ciaza jest mocna. A u mnie dzidzi juz 2 tygodnie sie nie rozwijalo.

Nadrobilam troche starych postow i napotkalam Twoja historie- dzielna z Ciebie kobieta, wierze, ze i Ciebie spotka w koncu szczescie w postaci maluszka:*
Kochana ja mam obecnie dwóch cudownych synkow. Obaj są juz po poronieniach. Życzę i tobie I WAM WSZYSTKIM tu walczącym takiego szczęścia dlatego wciąż JESTEM Z WAMI- ja i wiele dziewczyn, którym już się udało.
A tu dokładniej są moje losy
Link do: Życie uczy pokory, cierpienie prawdziwej radości

Zaś mniej emocjonalnie pozostałe dziewczyny odnajdziecie tu (tylko w dalszych postach)
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg

@nafoczka Aleeee z Ciebie jest silna babeczka!!! Przeczytałam Twoja historię i... Brak mi słów. Kobieto, jesteś dla mnie wzorem:*
Postanowiłam zrobić coś w swoim życiu...ostatnie miesiące były pełne ograniczeń przez ciążę.. biorę się za siebie..podczas stymulacji przytyłam 10kg bez zmiany nawyków :( czas coś z tym zrobić:)

Dziewczyny mam kolejny wynik HCG!!W środę było 427 a dziś 1466.Teraz postaram się spokojnie poczekać na wizytę wtorkową ale to dopiero po 20 godz.Jestem pozytywnie nastawiona mój M się śmieje że jestem na takich wspomagaczach że musi się udać

@Irenaa kochana super, ja powiem Ci dla porownania bo pamietam dokladnie :D ze we wt mialam ok 1200 w czw ok 2400 i w kolejny wtorek mialam wizyte i nie bylo jeszcze serduszka, potem czekalam 16 dni i doczekalam sie pieknego kurdupelka 17 mm z superbijacym serdusiem wiec moze u Ciebie juz bedzie serduszko ale smialo bedzie czas na nie, ale fajnie ze wizyta zobaczysz wszystko gdzie i jak:) super:)

Dziewczyny nie poddajcie sie!!! Bo warto sie nie poddawac!!!
Ja tez dwa razy poronilam raz w 17tc drugi w 9 tc teraz moje male szczescie lezy kolo mnie z gilem u nosa, zajmuje 3/4 łóżka i wiem ze WARTO sie nie poddawać. Dla mnie to cud i tu cuda sie zdarzają!!! Czy Wy wiecie ile sie przez ten wątek przewinelo dziewczyn? Ilu sie udalo? Walczcie

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Dwa śni temu dostałam pierwszego okresu, 26 dni po zabiegu . Nie jest to normalny okres. Bardzo słabe bordowo, brązowe plamienie raczej i bardzo mnie to martwi. Owulacja już była , beta spadła do 1.7 po 16 dniach , kontrola u lekarza wszystko zagojone.

Do góry