jagoda87
Fanka BB :)
@porcelana rozumiem co czujesz ja miałam podobną sytuacje z sąsiadką. Miałyśmy terminy porodu w podobnym czasie tyle ze moje córeczki zmarły, ona jak się jej córka urodziła spotkałyśmy się i pierwsze co zrobiła to dała mi ja na ręce... jakoś się trzymałam przy niej ale jak wróciłam do domu to nie moglam się pozbierać.
Teraz tez się boje jak to będzie bo mama jednej z koleżanek mojej córki ze szkoły jest teraz tez w ciąży z bliźniakami.
Zresztą wszędzie widzę teraz bliźniaki co niestety u mnie wzbudzą wielka złość i smutek..
@Syl92 ja pierwszy cykl sprawdzałam testami owulacyjnymi a teraz trochę podeszłam na luzie. Dzisiaj 16dc i zobaczę co z tego wyszło [emoji6]
@martakratka trzymam kciuki za wizytę i prenatalne [emoji8]
Teraz tez się boje jak to będzie bo mama jednej z koleżanek mojej córki ze szkoły jest teraz tez w ciąży z bliźniakami.
Zresztą wszędzie widzę teraz bliźniaki co niestety u mnie wzbudzą wielka złość i smutek..
@Syl92 ja pierwszy cykl sprawdzałam testami owulacyjnymi a teraz trochę podeszłam na luzie. Dzisiaj 16dc i zobaczę co z tego wyszło [emoji6]
@martakratka trzymam kciuki za wizytę i prenatalne [emoji8]