reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzień dobry dziewczyny!! Ja dziś dostałam pierwszej @ po zabiegu cZyli 26 dni po. Ciekawa jestem jaki będzie i ile potrwa.
Szybko dostalas, czy będziesz ponownie sie starac? Ja na @ czekam ale dopiero 13 dni minęło, wiec jeszcze sobie poczekam.

Dziewczyny wyzale sie. Nikomu o tym nie mowilam. Ale nachodza mnie takie straszne myśli, ze co jesli lekarz sie pomylił i jednak moja Majusia moglaby zyc? Wiem wiem, pewnie to moja wyobraźnia... ale nie da sie AZ TAK pomylic, prawda? Powiedzcie mi ze nie bo zwariuje.

Tez mysle ze to prawidlowe tetno:) ja zaraz w rowerek stacjonarny inwestuje, przyda sie tez potem;) @martakratka jak tam nastroj? Ja to az wczoraj sie poplakalam jak pisalam z M smsy ze juz chce wizyte bo sie boje:/ oczywiscie mnie opierniczyl ale i pocieszyl, nie bede mu tak pisac zeby chociaz on sie nie stresowal, mecze koleżanki ktore sa takie bardziej empatyczne i ładnie mi przywracaja wiare:D masz jakies sposoby na takie strachanie sie? Bo najlepiej ufac ze jest dobrze, wierzyc i sie cieszyc, jakas sensowna mantre musze stworzyc i sobie powtarzac. Czasem wlasnie ktos mnie tak ladnie podniesie na duchu ze na caly dzien wystarczy:D ale czasem snow stresik i niepokoj. Jak z tym u Ciebie? Jak przed prenatalnymi? Bylo tak super chcialabym jeszcze raz:) na pewno bedziesz zadowolona:) ja wizyta za tydz w czwartek. Moze i bym mogla przyspieszyc ale nie chce tak latac ..musze sie nauczyc spokoju i cierpliwosci i tej wiary. ..
Strasznie sie boję. Obiecalam sobie ze nie bede juz nic na ten temat czytac w necie. Mam jakies zle przeczucia, za dobrze narazie jest... Bardzo się denerwuje. Chcialanym juz środę.

@patuśka Co najmniej dwóch lekarzy to sprawdza i nie ma raczej szans na pomyłkę :* Wiem co czujesz, bo chwilę temu przerabiałam to samo :( Ale nie możemy się tak zadręczać. Ja zaczęłam sobie wkręcać, że za mało leżałam przy tym krwiaku i że to moja wina.. a tak naprawdę nie mogłam nic więcej zrobić :* Trzeba chyba "zaakceptować" tamtą sytuację, żeby móc iść do przodu :* Staram się tak zrobić,a za mojego aniołka kochanego się modlę:*

@patuśka Co najmniej dwóch lekarzy to sprawdza i nie ma raczej szans na pomyłkę :* Wiem co czujesz, bo chwilę temu przerabiałam to samo :( Ale nie możemy się tak zadręczać. Ja zaczęłam sobie wkręcać, że za mało leżałam przy tym krwiaku i że to moja wina.. a tak naprawdę nie mogłam nic więcej zrobić :* Trzeba chyba "zaakceptować" tamtą sytuację, żeby móc iść do przodu :* Staram się tak zrobić,a za mojego aniołka kochanego się modlę:*
No to mi sprawdzil jeden lekarz. Dwukrotnie na dwoch sprzetach, ale jeden...

reklama
@patuska każdy ma takie myśli. Tego już się nie dowiemy. Lepiej nie męczyć się już takimi negatywnymi myślami bo wiesz ze wcale to nie pomaga w staraniach .
Jeśli chodzi o starania to raczej się wstrzymamy do końca wakacji bo chciałabym w tym zasie poświecić energię i czas na odpieluchowanie młodej i odcyckowanie jej jeśli to się uda i mamy tez już plany wycieczkowe wiec raczej ze względów racjonalnych się wstrzymamy .

Do góry