Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Mi lekarz powiedział żeby nie przekraczac w ciąży 130.
Czemu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz powiedział żeby nie przekraczac w ciąży 130.
Szybko dostalas, czy będziesz ponownie sie starac? Ja na @ czekam ale dopiero 13 dni minęło, wiec jeszcze sobie poczekam.Dzień dobry dziewczyny!! Ja dziś dostałam pierwszej @ po zabiegu cZyli 26 dni po. Ciekawa jestem jaki będzie i ile potrwa.
Zeby nie szalec, nie przegrzewac organizmu i przynajmniej w moim przypadku, uwazac na cisnienie.Czemu?
Strasznie sie boję. Obiecalam sobie ze nie bede juz nic na ten temat czytac w necie. Mam jakies zle przeczucia, za dobrze narazie jest... Bardzo się denerwuje. Chcialanym juz środę.Tez mysle ze to prawidlowe tetno ja zaraz w rowerek stacjonarny inwestuje, przyda sie tez potem @martakratka jak tam nastroj? Ja to az wczoraj sie poplakalam jak pisalam z M smsy ze juz chce wizyte bo sie boje:/ oczywiscie mnie opierniczyl ale i pocieszyl, nie bede mu tak pisac zeby chociaz on sie nie stresowal, mecze koleżanki ktore sa takie bardziej empatyczne i ładnie mi przywracaja wiare masz jakies sposoby na takie strachanie sie? Bo najlepiej ufac ze jest dobrze, wierzyc i sie cieszyc, jakas sensowna mantre musze stworzyc i sobie powtarzac. Czasem wlasnie ktos mnie tak ladnie podniesie na duchu ze na caly dzien wystarczy ale czasem snow stresik i niepokoj. Jak z tym u Ciebie? Jak przed prenatalnymi? Bylo tak super chcialabym jeszcze raz na pewno bedziesz zadowolona ja wizyta za tydz w czwartek. Moze i bym mogla przyspieszyc ale nie chce tak latac ..musze sie nauczyc spokoju i cierpliwosci i tej wiary. ..
No to mi sprawdzil jeden lekarz. Dwukrotnie na dwoch sprzetach, ale jeden...@patuśka Co najmniej dwóch lekarzy to sprawdza i nie ma raczej szans na pomyłkę :* Wiem co czujesz, bo chwilę temu przerabiałam to samo Ale nie możemy się tak zadręczać. Ja zaczęłam sobie wkręcać, że za mało leżałam przy tym krwiaku i że to moja wina.. a tak naprawdę nie mogłam nic więcej zrobić :* Trzeba chyba "zaakceptować" tamtą sytuację, żeby móc iść do przodu :* Staram się tak zrobić,a za mojego aniołka kochanego się modlę:*