reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No coś ty :) może jak zobaczysz brzuszek rosnący i poczujesz ruchy to się przekonasz :) a u nas bez zmian, lezymy cały czas
To lezcie jeszcze jak najdluzej... takie upaly, ze nie warto wychodzic i się męczyć ;) odpoczywaj ile sie da, bo jak urodzisz, to juz nigdy nie zaśniesz spokojnie ;) wiem cos o tym ;)

reklama
Dziewczyny zaczelam dzis 12 tydzień, a zupelnie nie czuję ze jestem w ciąży...
To znaczy psychicznie, bo fizycznie czuję po wszystkich możliwych "skutkach ubocznych"... Zastanawiam sie kiedy mi sie to zmieni... Czy to wynik tego poronienia i strachu...? Za tydzien mam prenatalne i juz zaczynam swirowac ze strachu... prasnijcie mnie w łeb...
ale to zlecialo ;)

@martakratka strach będzie Ci niestety towarzyszył już zawsze.. Wiem po sobie. 34 tydzień - szpital a ja dalej drżę i dopóki nie zobaczę Maksia i nie przytule go do siebie będę czuła niepewność.. Niestety my mamy po stratach już tak mamy... Ale dasz radę :) mimo wszystko idzie się cieszyć ciąża po stracie :)
No właśnie Cię wywoływałam gdzieś bo byłam ciekawa co u ciebie :)

Dziewczyny dzięki za troskę.Odebrałam wynik i jest 125,4 więc jest super!! W środę zobaczymy jak przyrasta.Teraz to z jednej strony radość a z drugiej strach ale wiecie jak to działa.Muszę wierzyć że będzie dobrze.I muszę zrobić zastrzyk z clexane nie wiem jak do tego się zabrać.

Dziewczyny dzięki za troskę.Odebrałam wynik i jest 125,4 więc jest super!! W środę zobaczymy jak przyrasta.Teraz to z jednej strony radość a z drugiej strach ale wiecie jak to działa.Muszę wierzyć że będzie dobrze.I muszę zrobić zastrzyk z clexane nie wiem jak do tego się zabrać.
No to trzymamy kciuki i gratulujemy ;) Oczywiście, w odwrotnej kolejnosci ;)

reklama
Do góry