reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny :) jestem tu nowa. Może po krótce opowiem wam moją historię. Jestem po 4 poronieniach. Wszytskie do 10 tygodnia . Mialam badania gemetyczne- mutacja mthfr. I mnóstwo badan immunologicznych, tarczyce itp itd. Reszta w normie. Jestem w tym momencie w 6 tyg+6 dni. Na lekach: 3x200 Luteiny, 3x4 Duphastonu, Estrofem 3x1, Neoparin 80, Encorton 1x, Aspirin Cardio 100, kwas foliowy 5 mg, Femibion. Od kilku dni mam plamienie ciemnobrazowe. Dzwoniłam do lekarza , jutro msm wizytę i juz zaczynam wariowac, bo spodziewam sie najgorszego... poprzednie ciąże zakończyły sie w sumie bezobjawowo. Nie mialam żadnych plamień itp. Dowiedywalam sie na kolejnym Usg ... moze któraś z Was miała podobnie i wszytsko było ok? Potrzebuje jakiegos pocieszenia, bo chyba zwariuję....
Bardzo mi przykro z powodu strat .. Wyszła ciebie jakaś mutacja ? Bo widzę że bierzesz zwykły kwas foliowy a przy mutacji najlepiej metylowany

reklama
@Koralowa30 noo to fakt, obstawiona lekami jestes konkretnie, wczesniej na czym prowadzilas ciaze? 3mamy kciuki zeby to byl ten zloty zestaw! Ja biore tez zastrzyki ale gin mi kazal tylko clexane. Acard i luteinka:) no i prenatal i dodatkowy kwas foliowy z zalecenia lekarza:)

@Koralowa30 czesc, przykro mi z powodu Twoich strat, tym razem musi się udać. Kiedy najbliższa wizyta?
Ok doczytałam. To trzymam dzis kciuki i daj nam znać po wizycie

reklama
Do góry