reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 Oj dziękuję:* Też już bym chciała żeby się pojawiła, bo autentycznie czuję się jak na początku ciąży i jest mi już strasznie ciężko :(
@kasiula222 Wiesz co, ja plamiłam dzień przed i po zabiegu... A potem jakiś dluz tylko, że wkładkę musiałam mieć:*

reklama
@roki_1991 Oj dziękuję:* Też już bym chciała żeby się pojawiła, bo autentycznie czuję się jak na początku ciąży i jest mi już strasznie ciężko :(
@kasiula222 Wiesz co, ja plamiłam dzień przed i po zabiegu... A potem jakiś dluz tylko, że wkładkę musiałam mieć:*
No ja już tydz po zabiegu i jeszcze plamie ...od czasu do czasu

@kasiula222 To plamienie to tylko na plus bo się lepiej oczyścisz :* Ja 1,5 tygodnia po zabiegu jak miałam USG to tam skrzepy zostaly, które dopiero później zeszły..

No właśnie zaplamie od czasu do czasu. .. I nie wiem czy długo to tak będzie jeszcze czy mamiąc do lekarza .
Kasiula mialam zabieg w piatek i krwawienie przeszlo w plamienie wczoraj. Dzis juz wkladki zamiast podpasek. Jesli nie masz skrzepow to bylabym spokojna

@alla31 super wiesci, to na kiedy termin wychodzi, styczen?

reklama
Do góry