reklama
Paulinax
Fanka BB :)
Ale miałam dzisiaj sen...
Śniło mi się, że poszłam do toalety i podcierałam się papierem i na papierze była krew... już 2 raz miałam taki sen...
Poprzednią ciąże akurat nie poroniłam w ten sposób, ale nie powiem, sen był przerażający Przepraszam, że o tym piszę, ale musiałam to jakoś wyrzucić z siebie...
Śniło mi się, że poszłam do toalety i podcierałam się papierem i na papierze była krew... już 2 raz miałam taki sen...
Poprzednią ciąże akurat nie poroniłam w ten sposób, ale nie powiem, sen był przerażający Przepraszam, że o tym piszę, ale musiałam to jakoś wyrzucić z siebie...
Twoje leki objawiaja sie wlasnie w taki sposob. Nir martw sie, nie ma o co. To tylko sen. Przeprogramuj sobie myslenie na pozytywne, a wszyskie leki mina.Ale miałam dzisiaj sen...
patuśka
Ale miałam dzisiaj sen...
Sen straszny, ale to tylko sen. W ktorym jestes tyg? Na telefonie niestety nie wyswietlaja mi sie suwaczki
Cleopatra a bylas po zabiegu? Badalas moze jak beta spada?
Pisalam wyzej, ze ruszyla mi laktacja. Zauwazylam to dzisiaj, a jestem 6 dni po lyzeczkowaniu. Poczytalam troche i widze, ze to bedzie problem z prolaktyna, co mnie nie bardzo uszczęśliwia, bo to tez utrudnia zajscie w ciaze... powiecie mi prosze, jak sie przygotowac do badania? Trzeba byc na czczo? Trzeba zrobic rano czy tam w jakis konkretny dzien cyklu?
Pytam bo mam 11 czerwca wizyte i chce byc na nia dobrze przygotowana, bo kilka dni pozniej wyjezdzam i zanim pojde ponownie sie skonsultowac minie troche czasu a nie chce go tracic jesli juz na wyjezdzie moge zaczac brak leki, jesli bedzie taka potrzeba
Cleopatra_83
@Paulinax To tylko sen. BĘDZIE DOBRZE
@patuśka miałam zabieg 23.02, pierwszą @ dostałam po 26 dniach od zabiegu. Beta spadła mi do 0 w ciągu 2,5 tygodnia. U mnie po zabiegu też zauważyłam laktacje.
@Totois30 dziś odebrałam kolejną betę, którą zrobiłam wczoraj czyli po 48h i wyszła 1653 ufff ułożyło mi, bo zaczęłam świrować. Czuje się bardzo dobrze, żadnych mdłości, piersi nie bolą, od czasu do czasu coś mnie pociągnie w brzuchu. Właśnie jadę na wizytę, bo chyba lekarz wyczuł moją panikę w głosie i kazał mi dziś przyjechać, a miałam wizytę umówioną na 4 czerwca
@patuśka miałam zabieg 23.02, pierwszą @ dostałam po 26 dniach od zabiegu. Beta spadła mi do 0 w ciągu 2,5 tygodnia. U mnie po zabiegu też zauważyłam laktacje.
@Totois30 dziś odebrałam kolejną betę, którą zrobiłam wczoraj czyli po 48h i wyszła 1653 ufff ułożyło mi, bo zaczęłam świrować. Czuje się bardzo dobrze, żadnych mdłości, piersi nie bolą, od czasu do czasu coś mnie pociągnie w brzuchu. Właśnie jadę na wizytę, bo chyba lekarz wyczuł moją panikę w głosie i kazał mi dziś przyjechać, a miałam wizytę umówioną na 4 czerwca
@patuśka zgadza się, rodznik 92 O pierwsze maleństwo staraliśmy się tak po prostu bez zabezpieczenia jakieś 8 miesięcy, potem badania hormonalne bo coś było nie tak..no i oczywiście zaburzenia prolaktyny i progesteronu.. 3 miesiące stymulacji clostilbegyt +2 ampułki ovitrelle + duphaston no i teoretycznie lekarz powiedział, że nie udało się bo pęcherzyk pękł,ale nic nie widać.. oczywiście smutek, żal po czym dalej @ brak.. dwa dni po planowanej @ zrobiłam test negatywny a potem betaHCG i zaczęło zbliżać się ku 5..no i ku zaskoczeniu lekarza i mojego byłam w ciąży.. wszystko prawidłowo z dzieckiem,serduszko pięknie biło oprócz tego, że powysiłkowo zrobił mi się spory krwiak.. 2 krwotoki i moje przerażenie, że już po wszystkim. Maleństwo było silne a mi kazali leżeć 1,5 miesiąca..po czym kontrola w 10tc bo chciał lekarz co 2 tygodnie kontolować krwiak no i serduszko już nie biło, w 9tc zatrzymany rozwój.. dalej to każda się domyśla...i dopiero od kilku dni tak w pełni dotarło do mnie co i jak, czuję pustkę:/
Skontaktuj się może z lekarzem, że pojawiło Ci się mleko.. pewnie da Ci coś na "zatrzymanie" tego :* Może przeszkadzać w zajściu,ale nie musi Znam przykład, że znajoma tak miała i zaraz po kolejnej @ była w ciąży..to kwestia mocno indywidualna :*
@Cleopatra_83 Dlatego ja też myślę, że nie ma na co czekać jak wszystko się zagoiło...chyba, że badania wyjdą mi źle. Trzymam kciuki za same pozytywne wieści
@Paulinax to tylko sen:* z reguły w rzeczywistości jest odwrotnie
Skontaktuj się może z lekarzem, że pojawiło Ci się mleko.. pewnie da Ci coś na "zatrzymanie" tego :* Może przeszkadzać w zajściu,ale nie musi Znam przykład, że znajoma tak miała i zaraz po kolejnej @ była w ciąży..to kwestia mocno indywidualna :*
@Cleopatra_83 Dlatego ja też myślę, że nie ma na co czekać jak wszystko się zagoiło...chyba, że badania wyjdą mi źle. Trzymam kciuki za same pozytywne wieści
@Paulinax to tylko sen:* z reguły w rzeczywistości jest odwrotnie
@Cleopatra_83 o której wizyta? Trzymam kciuki
reklama